Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Me treba obcas piska v loznici,drive tam mela mala pokojicek a delalo ji to taky.Po case jsem zjistil,ze to dela vitr v kombinaci s detskou skluzavkou co mam kousek od okna

Ted co nam namontovali jeste strisku nad schody je to nekdy v noci masakr.Jako kdyby nekdo zkousel na pistalce vsechny stupnice nahoru a dolu

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Odpovědi 85
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

vím jak tohle dokáže znepříjemnit život, zkus se mrknout do kytek. Manželka si dovezla z exotické dovolené nějakou palmu v květináči a v noci to tam dost pískalo, tak jsem se podívali "dovnitř" a byl tam sklípkan s mladýma. Pískání bylo prý pro to, když se vsakovala voda do hlíny, tak je to prý rušilo, ale nevím, nerozumím tomu. 

Jj teď se mu bude spát ještě o moc lépe :D 

Odesláno

Hluk je jeste v pohode. Ja jsem jednou hledal, co smrdi v nove loznici. Takovy chemicky pach. Rano jsem byl vzdy jak fetak, co fetuje toulen.

Postupne sly pryc zaclony, rolety, matrace, rosty, postel, nocni stolky, pak jsem odmontoval i suplikovou stenu. Pak uz zbylo jen nove dubove oblozeni, lustr a koberec. Nakonec jsem strhl i ten novy koberec a asi to byl on (dal jsem jiny novy, taky to smrdelo, ale min). No ale trvalo to asi 14 dni.

Odesláno

vím jak tohle dokáže znepříjemnit život, zkus se mrknout do kytek. Manželka si dovezla z exotické dovolené nějakou palmu v květináči a v noci to tam dost pískalo, tak jsem se podívali "dovnitř" a byl tam sklípkan s mladýma. Pískání bylo prý pro to, když se vsakovala voda do hlíny, tak je to prý rušilo, ale nevím, nerozumím tomu. 

Notvl to snad ne, pavouky nesnáším a kytku jsem si nedávno domů dotáhl :) Ale tohle nemůže vyluzovat nepřetržitě žádnej živej tvor.

Odesláno

Hluk je jeste v pohode. Ja jsem jednou hledal, co smrdi v nove loznici. Takovy chemicky pach. Rano jsem byl vzdy jak fetak, co fetuje toulen.

Postupne sly pryc zaclony, rolety, matrace, rosty, postel, nocni stolky, pak jsem odmontoval i suplikovou stenu. Pak uz zbylo jen nove dubove oblozeni, lustr a koberec. Nakonec jsem strhl i ten novy koberec a asi to byl on (dal jsem jiny novy, taky to smrdelo, ale min). No ale trvalo to asi 14 dni.

Jsi si jistý, že to třeba nebylo h.ovn.o pod matrací?

Odesláno

Najít sklípkana v kytce, tak se asi během pul sekundy evakuuju a při odchodu zamknu a ten barák zapálím. :-D

Já slyšel tak hučení, neustalo to ani po tom co sem se přestěhoval, tak sem si raději zvyk. Ale jelikož mám dobré uši tak slyším i to co ostatní doma ne, což mě taky vytáči. Naštěstí nemám sluch absolutní, to bych si asi ani na kytaru nezahrál.

Odesláno

člověk by čekal, že na Ukrajině bude toho HUMU nejvíce a ono je ho nejvíc na ostrovech

Odesláno

Bydlím v paneláku a vloni jsem nepříjemný zvuk v bytě slyšel celou zimu. Bylo to takové jemné vysokofrekvenční pískání, které se linulo celým přízemím. Problém byl v tom, že nikdo jiný ten zvuk neslyšel. Každý mě přesvědčoval, že jako špatně vidící člověk mám lépe vyvinutý sluch a slyším i to, co ostatní ne. Nejhorší to bylo v noci, kdy jsem toho zvuku měl plnou hlavu a nemohl jsem pořádně spát. Tak jsem vzal jednoho dne mobil, ten pískot nahrál, vyčistil, zesílil a poslal správci domu. Ozval se údržbář, který mi dokonce poradil ten trik se šroubovákem přiloženým k radiátoru. Nic. Nicméně i tak to tipoval na topení - nějaký polouzavřený ventil, kterým prochází vzduch. Nakonec příčinu zřejmě našel, protože letos už je klid...

Odesláno

a čeho nebo koho ses nakonec zbavil, jsem to nějak nepochopil jestli zvuků nebo údržbáře?

Odesláno

Nepsal jsem, že jsem se něčeho nebo někoho zbavil. Psal jsem, že letos už je klid. Takže pro pomaleji chápavé: Letos se už ten otravný zvuk neozývá, údržbář se těší plnému zdraví a patří mu můj dík, že problém vyřešil. 

Odesláno

Tipuju to na topení. V jenom bytě jsem měl taky takovej zvuk a způsobilo to nějaký čerpadlo. Jeho vibrace se nesly právě přes topení. V některých bytech v baráku to bylo slyšet a v některých ne. Jinak krásný zvuky umí různé nabíječky na telefony, vysavače atd :-)

Odesláno

No měl jsem shozený jističe a kotel odpojenej. Zkusím to dneska s tím šroubovákem do ucha, třeba už pak nic neuslyším...

Odesláno

No měl jsem shozený jističe a kotel odpojenej. Zkusím to dneska s tím šroubovákem do ucha, třeba už pak nic neuslyším...

Ještě můžeš zkusit ucpat všechny zásuvky :-)

Odesláno

Tak určitěěě. Když ho dáš držadlem na trubku a kovovým k sobě  :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...