Návštěvník Zmizík Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Copak to tady mame za novyho hystoryjona?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 U automatu ano, ale u quartzu ne. I výrobce strojku udává toleranci ?20 sekund měsíčně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 Minuta za mesic jsou 2 vteriny za den (takze super). Pokud je to ovsem mechanika Jenže není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 USER :-) to asi bude anglicky,česky by to vypadalo blbě,že.A co když to ten Pachta strouhá v Novým Městě v dílně,ptal ses ho? Já si vážím lidí,kteří všechno vědí,aniž by něco věděli,opravdu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 USER :-) to asi bude anglicky,česky by to vypadalo blbě,že.A co když to ten Pachta strouhá v Novým Městě v dílně,ptal ses ho? Já si vážím lidí,kteří všechno vědí,aniž by něco věděli,opravdu :-) Daftro, prosím, už se konečně smiř s tím, že máš doma levný čínský šmejdy, který navíc jdou i podle asijských měřítek docela blbě. Při troše selského rozumu by Ti mělo dojít, že těch alespoň 60 modelů, co má Tebou adorovaný Pachta na stránkách, opravdu žádnou českou malosériovou výrobou nejsou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) Věř mi, že kdyby to dělal ručně v dílně, tak ceny by byly řádově jinde. Ty si neuvědomuješ, že u nás je jen velmi málo výrobců schopný dělat vlastní hodinky. Je to Prim z Novýho Města nad Metují (ceny v desetitisících), některý části je schopný krouhat i Prim z Frýdku Místku (u modelů za desetitisíce) a pak nějaký solitéři jako Luděk Seryn (ceny ve statisících). My se tady bavíme o hodinkách v ceně jednotek tisíc, Pachta jednoduše nijak nevybočuje ze záplavy podobnejch brandů z obchoďáků typu Bentime, Q&Q, Prim MPM, Meoris a já nevím co ještě, který si nechávaj dělat laciný hodinky v Asii. Na tom samo o sobě není nic skandálního, celou dobu se ti jen snažím vysvětlit, že Pachta podle dostupnejch materiálů nevyniká ani kvalitou zpracování, ani ničím jiným, ale to neznamená, že ty hodinky nemůžou fungovat a svýmu majiteli normálně sloužit.Jestli si fakt myslíš, že ty desítky modelů dělá v dílně, tak žiješ v naprostým bludu. Upraveno 12. března 2016 uživatelem USER47 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 To je zase vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daftra Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 JanNovakJan: no já jsem z mechanických Primek zvyklej na půl minuty sem,půl minuty tam za den.Jo psal jsem něco o přesnosti VP Miyota strojku,ale taky jsem psal,že nevím,kdy jsem je naposledy šteloval.No,když to porovnám s Primkama co mám,jak jdou,tak i ty 2 vteřiny denně je u mě luxus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanNovakJan Odesláno 12. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2016 (upraveno) U mechanik/automatů je to obvyklá odchylka, ale pokud to dělá quartz, tak bych dal hodinky na reklamaci. Ostatně strojek za cca 6 dolarů není problém vyměnit. Upraveno 12. března 2016 uživatelem JanNovakJan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Vánoce jsou tady, vánoce jsou tady, krásnej flejmíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 A ja to prospal :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 A ja to prospal :-(To ještě rozfoukáš, když trochu přiložíš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2016 Uz na to kašlu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1vladaaa Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Dobrý den, jsem Vladimír Pachta a byl jsem požádán jedním z vás abych se zde vyjádřil ke své značce. Značka VP je opravdu moje vlastní značka a jelikož na hodinky tímto dávám své jméno snažím se udržet určitou úroveň kvality. Pro každého jsou kvalitní hodinky něco jiného. Jsou zákazníci, kteří chtějí takovéto hodinky do 500 Kč na pultě. Na druhém konci jsou tací co za to samé považují mechanické hodinky za desítky, stovky tisíc. Na počátku jsem musel zvážit jakou cenu moje relativně stále mladá značka hodinek unese. Rozhodl jsem se pro cenovou hladinu 1500 až 5000 Kč v cenách na pultě. Jak zde správně jeden z vás výše uvádí, opravdu se jedná o hodinky vyráběné v Číně osazené japonskou Myiotou. Tento postup volí velké množství firem a to i s podstatně delší historií a věhlasem. Mohu vám sdělit takovou zajímavost, že při svých jednáních s čínskými dodavateli jsem se několikrát setkal s tím, že vyráběli hodinky i pro značky mnohem dražší a věhlasnější než je ta má. Nejtěžší je vždy najít spolehlivého dodavatele, který dodá to co slíbí. Jelikož bych zde sám sebe neměl propagovat ani chválit, rád bych zde ještě zmínil dva výše uváděné modely. Zaprvé je to chronograf 249-1xx-xx resp.250-1xx-xx a pak model 257-1xx-xxx. V současné době se jedná o dva nejdražší modely VP hodinek. Kdo bude chtít najde si technické podrobnosti na mých www stránkách vphodinky.cz.S přátelským pozdravem Vladimír Pachta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Dobrý den, děkuji za vyjádření. Plánujete model osazený kupř. Miyota 9015? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Dobrý den, jsem Vladimír Pachta a byl jsem požádán jedním z vás abych se zde vyjádřil ke své značce. Značka VP je opravdu moje vlastní značka a jelikož na hodinky tímto dávám své jméno snažím se udržet určitou úroveň kvality. Pro každého jsou kvalitní hodinky něco jiného. Jsou zákazníci, kteří chtějí takovéto hodinky do 500 Kč na pultě. Na druhém konci jsou tací co za to samé považují mechanické hodinky za desítky, stovky tisíc. Na počátku jsem musel zvážit jakou cenu moje relativně stále mladá značka hodinek unese. Rozhodl jsem se pro cenovou hladinu 1500 až 5000 Kč v cenách na pultě. Jak zde správně jeden z vás výše uvádí, opravdu se jedná o hodinky vyráběné v Číně osazené japonskou Myiotou. Tento postup volí velké množství firem a to i s podstatně delší historií a věhlasem. Mohu vám sdělit takovou zajímavost, že při svých jednáních s čínskými dodavateli jsem se několikrát setkal s tím, že vyráběli hodinky i pro značky mnohem dražší a věhlasnější než je ta má. Nejtěžší je vždy najít spolehlivého dodavatele, který dodá to co slíbí. Jelikož bych zde sám sebe neměl propagovat ani chválit, rád bych zde ještě zmínil dva výše uváděné modely. Zaprvé je to chronograf 249-1xx-xx resp.250-1xx-xx a pak model 257-1xx-xxx. V současné době se jedná o dva nejdražší modely VP hodinek. Kdo bude chtít najde si technické podrobnosti na mých www stránkách vphodinky.cz.S přátelským pozdravem Vladimír Pachta Dobrý den pane Pachto,zkuste nám prosím raději bez omáčky napsat, jestli si hodinky boucháte u Vás doma v garáží, jak se někteří zmatení členové domnívají a nebo si necháváte hodinky pod svoji značkou komplet vyrábět v Čínské lidově demokratické republice?Víte pane Pachto, my jsme pragmatici a na omáčku moc nejsme. Případně nás můžete obšťastnit TECHNICKÝMI SPECIFIKACEMI a to jak strojů, které jsou v hodinkách použity tak například i kvalita materiálu použitých na pouzdra a jejich specifikace. Děkuji Vám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Dobrý den pane Pachto,zkuste nám prosím raději bez omáčky napsat, jestli si hodinky boucháte u Vás doma v garáží, jak se někteří zmatení členové domnívají a nebo si necháváte hodinky pod svoji značkou komplet vyrábět v Čínské lidově demokratické republice?Víte pane Pachto, my jsme pragmatici a na omáčku moc nejsme. Případně nás můžete obšťastnit TECHNICKÝMI SPECIFIKACEMI a to jak strojů, které jsou v hodinkách použity tak například i kvalita materiálu použitých na pouzdra a jejich specifikace. Děkuji VámLongu, a tys ten příspěvek, na kterej reaguješ, čet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Longu, a tys ten příspěvek, na kterej reaguješ, čet? No stroje vidím, ale třeba ty pouzdra jsou mi nejasné ? Jinak je mi jasné, že to bylo přiznání výroby v Číně, ale není mi z toho jasné jak jsem pomalejší, jestli se to třeba kvůli danění kompletuje opravdu v Číně a nebo u nás? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 No stroje vidím, ale třeba ty pouzdra jsou mi nejasné ? Jinak je mi jasné, že to bylo přiznání výroby v Číně, ale není mi z toho jasné jak jsem pomalejší, jestli se to třeba kvůli danění kompletuje opravdu v Číně a nebo u nás?Tak když seš teda pomalejší, tak na slušnej příspěvek nemusíš reagovat jak arogantní hňup - stačí si to přečíst víckrát, zamyslet se, chvíli třeba koukat do stropu, ještě chvíli o tom popřemejšlet a pak sednout za klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 14. března 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2016 Tak když seš teda pomalejší, tak na slušnej příspěvek nemusíš reagovat jak arogantní hňup - stačí si to přečíst víckrát, zamyslet se, chvíli třeba koukat do stropu, ještě chvíli o tom popřemejšlet a pak sednout za klávesnici. Já ale sem hňup. :-)Příjde mi to jako agitka, ale asi to přijde jen mě, když někdo píše na hodinkové forum, že Miyota se používá i v dražších hodinkách.Spíše mě prostě zajímalo to na co jsem se ptal , nějaká přidaná hodnota této značky. Třeba pouzdro lepší než 316 nebo ? p.s jdu koukat do stropu a hele a ty jsi to přečetl od začátku ? Tedy úplně od začátku,včetně těch kydů ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se