spiderer Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Tak jsem si dnes u Simona vyzvednul cerny, sedive prosivany remen k Samurajum a natolik se mi to libilo, ze jsem behem odpoledne jeste cvaknul par snimku Ondrovi za remen timto velmi dekuju (uz vymyslim co dalsiho bude na rade priste) Jakmile mi dorazi pleteny tahy a guma tak pridam par dalsich snimku.
Hanz21 Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Vypadá to fakt dobře, mě docela očkuješ, mám je taky v černý, tak že bych se nechal zlákat?... Jinak jsem fakt zvědavej jak budou vypadat na tom pleteným tahu. Nás s tím nějak napínáš, hmmm
spiderer Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 ..a nakonec slibene wallpapery, jsou v rozliseni 1280x960
spiderer Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Hanz21 napsal: Vypadá to fakt dobře, mě docela očkuješ, mám je taky v černý, tak že bych se nechal zlákat?... Jinak jsem fakt zvědavej jak budou vypadat na tom pleteným tahu. Nás s tím nějak napínáš, hmmm Ja ten tah jeste nemam Ja uz ho potrebuju at to muze v klidu stridat a zas neco nacvakat
Peta-Biker Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 spiderer: Co na ně říkáš, na ta Seika? Hmm? Líbí se mi to porovnání s Omegou
spiderer Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Peta-Biker napsal: spiderer: Co na ně říkáš, na ta Seika? Hmm? Líbí se mi to porovnání s Omegou Jsem s nima maximalne spokojenej, za ty prachy super kukacky
Peta-Biker Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 spiderer: Říkal jsem Ti to, ještě jim pořiď nějakého " bílého sourozence "
Chronoland Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 zaujimalo by ma, ako by takyto remen vyzeral na "Sumo"...
PhoeniX Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Nooo, vypadá to fakt dobře. Jednak jsou to pěkný hodinky sami o sobě, ale na černé kůži jim to opravdu sluší. Jinak já se taky těším, jak budou vypadat na pleteným tahu - to je můj oblíbený. Dával bych ho ke všem.
Chronoland Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 spiderer napsal: Tak jsem si dnes u Simona vyzvednul cerny, sedive prosivany remen k Samurajum kolko Ta ten remienok stal, prosim
spiderer Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 Chronoland napsal: kolko Ta ten remienok stal, prosim Ja ho mel na oplatku za protisluzbicku, ale kdyz napises simonovi tak ti rekne co a jak
Chronoland Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 spiderer napsal: Ja ho mel na oplatku za protisluzbicku, ale kdyz napises simonovi tak ti rekne co a jak napisem. vdaka
staff972 Odesláno 29. února 2008 Nahlásit Odesláno 29. února 2008 (upraveno) mooc pekne, hned to nabada mit jedny takove doma, a nejlip hned ne ruce, nemas taky fotku na ruce? Upraveno 29. února 2008 uživatelem staff972
spiderer Odesláno 29. února 2008 Autor Nahlásit Odesláno 29. února 2008 staff972 napsal: mooc pekne, hned to nabada mit jedny takove doma, a nejlip hned ne ruce, nemas taky fotku na ruce? Aktualne nemam, protoze jsem si vzpomnel ze by to chtelo fotku na ruce az kdyz jsem mel zabalenej fotak a baterku v nabijecce, ale zitra ti je cvaknu, na ruce sedi vyborne, nejsou ani nijak nepatricne velky, proste prima hodinka
spiderer Odesláno 1. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2008 staff972 napsal: mooc pekne, hned to nabada mit jedny takove doma, a nejlip hned ne ruce, nemas taky fotku na ruce? Tak posilam par rychlocvaku na ruce
Chronoland Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 takato koza im sadne ovela viac ako ten ocelovy naramok
Návštěvník Kamil Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 Chronoland napsal: takato koza... On Simon šije ty řemeny z kozy?
safi Odesláno 1. března 2008 Nahlásit Odesláno 1. března 2008 Kamil napsal: On Simon šije ty řemeny z kozy? Slovenčtina bez háčků, čárek a dalších nezbytných znamének...
spiderer Odesláno 1. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2008 Kamil napsal: On Simon šije ty řemeny z kozy? :lol2:
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se