Dokusan Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 Tak něco málo vintage je taky potřeba. A proč ne Seiko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 20. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2018 A aby toho vintage nebylo málo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daje Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 ahoj, ty vintazni Seiko jsou pecka!! Prosim, co je to za model.?díky moc D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Tři novinky. Redukce se zatím nedaří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Ty seagully jsou moc hezký. Kolik mají průměr? 40 mm? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 38 mm, kvůli tomu jsem je zkusil. Leží na doručovací poště. V úterý snad hodím živý fotky.Jinak budu muset udělat zásadní redukci. Už mi to prerostlo přes hlavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Odkud prosím objednávals ty Sea-gully? Normal z ofic stránek? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 38 mm, kvůli tomu jsem je zkusil. Leží na doručovací poště. V úterý snad hodím živý fotky.Jinak budu muset udělat zásadní redukci. Už mi to prerostlo přes hlavu.JJ, budu se moc těšit na foto, těch tu zde moc není. Škoda toho maličkého průměru pro mne, ruka 225 mm si žádá jiné diametry... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 (upraveno) Já mám 17,5, takže já mám u většiny hodinek spíš opačný problém. Upraveno 31. března 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Já mám 17,5, takže já mám u většiny hodinek spíš opačný problém. Njn, všechno má svoje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 1. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Seagull jsem objednával z jejich ofiko stránek.Jinak již je tady jaro, takže poslední příspěvek v tomto tématu. Rozhodl jsem se pro dramatickou redukci stavu. Počkám s tím až půjdou SZ a bude rozhodnuto o osudu Chronomagu. Zatim to vidím tak, že si nechám pouze Sinn 104 jako univerzalky Christopher Ward C1000 Typhoon, chrona v automatuSeiko SBDC005 veselé potapky na léto Obris Morgan Infinity, tooly G-Shock na kolo... no a budu pátrat po nějakých oblekovkách, zatím to budou suplovat Seagully Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel58 Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Ahoj. Kdyby jsi chtěl pustit ty vintage Seika tak dej vědět. Mail: pluharovi@tiscali.cz díky Pavel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Seagull jsem objednával z jejich ofiko stránek.Jinak již je tady jaro, takže poslední příspěvek v tomto tématu. Rozhodl jsem se pro dramatickou redukci stavu. Počkám s tím až půjdou SZ a bude rozhodnuto o osudu Chronomagu. Zatim to vidím tak, že si nechám pouze Sinn 104 jako univerzalky Christopher Ward C1000 Typhoon, chrona v automatuSeiko SBDC005 veselé potapky na léto Obris Morgan Infinity, tooly G-Shock na kolo... no a budu pátrat po nějakých oblekovkách, zatím to budou suplovat SeagullyProsim, mohl by si hodit link na tyhle Seagully? Nejak se mi nedari je dopatrat... Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 https://www.seagullwatchstore.com/mobile/product.aspx?ProductCode=XIANLIANGFUGU-D51-0002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 2. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Diky moc za rychlou reakci! Zmatla me asi barva cifru a rucek. Kazdopadne se moc tesim na tvoje zkusenosti, az budou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 2. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2018 Dělají je ve dvou verzích, gold a white. Já šel do "bílé", tak uvidím. Jsou to druhý nejdražší čínský hodinky, který jsem koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se