tmoris Odesláno 5. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2018 daytona napisu. 220e je tedy za vsechny ok (pokud bude souhlasit)? co 200 milgy. to je ok?
tmoris Odesláno 5. února 2018 Autor Nahlásit Odesláno 5. února 2018 tak to slo rychle, potvrzeno: 3 x GMT 600e2 x Milgauss 400e3 x daytona 660e poslu ted vsem muj fio ucet, kam pls poslete zalohu 1000 kc za kazdy kus, ktery si berete a pak finalni vyuctovani udelame az budu mit nakoupene eura a domluvime se na predani. Jsem z Phy, tak idealne pokud nebudete chtit postu.. ALe kdyztak vymyslime i to..
martar Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Je mi jasný, že sem lezu s křížkem po funuse, nicméně kdyby někdo chtěl udělat druhou vlnu na Mondaniho GMT... a otázka na tmorise: proběhlo při nákupu všechno v pohodě?
HondzaX Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Já bych se případně přidal - vzal bych Milgy. Teď je sice v akci, ale pořád za víc než 220E (což byla cena, za kterou to měl tmoris, pokud jsem to správně pochopil)
tikzot Odesláno 31. května 2018 Nahlásit Odesláno 31. května 2018 Taky bych rad;-) GMT A SUBMARINER. Platim cash eurem;-)
Vjace Odesláno 11. července 2018 Nahlásit Odesláno 11. července 2018 (upraveno) Ahoj,pokud bude někdo něco objednávat, rád se přidám. V. Upraveno 11. července 2018 uživatelem Vjace
Pompone Odesláno 12. července 2018 Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Ahoj, také bych rád jedny GMT. Nevíte, jestli je i po Baselu stále na titulce Batman?
tmoris Odesláno 12. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 12. července 2018 Je mi jasný, že sem lezu s křížkem po funuse, nicméně kdyby někdo chtěl udělat druhou vlnu na Mondaniho GMT... a otázka na tmorise: proběhlo při nákupu všechno v pohodě? probehlo
Vit Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Je mi jasný, že sem lezu s křížkem po funuse, nicméně kdyby někdo chtěl udělat druhou vlnu na Mondaniho GMT... a otázka na tmorise: proběhlo při nákupu všechno v pohodě? Pokud budeš objednávat, vzal bych GMT.
martar Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Odesláno 16. července 2018 Pokud budeš objednávat, vzal bych GMT.Ahoj Vite, udělám si radost na Vánoce, takže bych to zacal řešit někdy v září. Teda za předpokladu, že svý modrásky zařadím mezi definitivky a začnu je milovat bez výhrad
Vit Odesláno 18. července 2018 Nahlásit Odesláno 18. července 2018 Ahoj Vite, udělám si radost na Vánoce, takže bych to zacal řešit někdy v září. Teda za předpokladu, že svý modrásky zařadím mezi definitivky a začnu je milovat bez výhrad OK, díky za info, nepospíchám.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se