p3k Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Jsem taky pro limitku mimo Elton. Pokud by do toho šel Valjoux (ten jeho poslední pokus s obdobou větších PS1). Cifr samozřejně bez loga Prim. Strojek klidně znovu Primkový cal. 68 nebo ETA. Jenom mám obavy, že není moc času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Tam je problém s průměrem, v tom dýnku je moc velká díra a jen tak něco se tam nevleze. Jak jsem bohužel teď zjistil, když jsem to změřil, tak i ta Ag by byla malá. Ten průhled má 34mm a je otázka jak dobře by to vypadalo, no...34mm mají stříbrné dvacky. Ročník 33 a 34 plus pamětní s Masarykem z roku 37. Každopádně na obou je na rubu parádní velký znak, no to by šlo! Nicméně klidně bych zkousnul i čistokrevné kapesní bez řemenu, ono by to stříbro na ruce stejně dělalo trochu neplechu myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Stříbro by na ruce neplechu nedělalo, ruka by dělala neplechu na stříbře Smaltovaný cifr umí např. Radek AljančičTo Lamiczkovo pouzdro vypadá dobře a kdyby byla korunka nahoře, bylo by to "dobové". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Pokud by se dělali čistokrevné kapsáče ve stylu první republiky, asi bych se přidal. Kapsáče na ruku asi ne, ale viděl jsem přípravek, pomocí kterého bylo možné kapsáče na ruce nosit. Mohlo by se jít třeba touto cestou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Myslis neco takoveho? http://m.nejpanskehodinky.cz/products/oscar-moser-1914-specialni-vojensky-rucne-sity-kozeny-pasek-na-kapesni-hodinky-cerny-002/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 To je jedna možnost, ale bylo takové kovové udělátko, do kterého se zacvakly a já myslel právě to... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Takze neco takoveho:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/107555-kapesní-molnija-na-ruku-ussr/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Ne ne, to byl fakt pásek na ruku, na něm byly takové plíšky a do nich se cvakly kapsáče. Je to někde ve vlákně o kapesních hodinkách, ale nemůžu to najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Nechávám se poddat.Jedině ....http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/72702-kapesní-hodinky-na-zápěstí/?p=1164459 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Jo, to je přesně ono, díky, jsem jen přes mobil a to se blbě hledá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hardslimer Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Mnooo.Sice se mi toto uchycení až zas tak moc nezamlouvá a k tomu ještě jsem byl ze začátku myšlenky téhle limitky skeptický.Ale, proč vlastně ne!? Začíná se mi ten nápad líbit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2017 Mě to přijde jako krásné a elegantní řešení. Mít limitkové kapsáče z našeho fóra a když budu mít náladu, mít možnost dát je na ruku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ze začátku se mi nápad dost líbil, ale najednou to letí jinam, škoda. (ale je to jen můj názor)V každém případě obdivuji všechny co dokázali vymyslet a hlavně dotáhnout nějakou limitku do finále. :notworthy: http://knizka6.webnode.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Já myslím, že se ještě nic nerozhodlo a v hlavách neustálilo. Zatím bych řekl, že se shodneme tak na tom, že by konečně stálo za to udělat jiný hodinky než remake primek a inspirace by mohla být v kapsáčích z období první republiky, takže něco s unitasem?... Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 (upraveno) Zdeňku, vydrž, to není směr, kterým to nakonec půjde, jen je chvilka poezie, kdy si říkáme, co by jako mohlo být a pak se zase vrátíme nohama na zem a půjdeme cestou možností a ne snů... Edit: omlouvám se, že jsem debatu odvedl na vedlejší kolej, nenechte se prosím odradit, já už budu hodný Edit2: o limitku mám zájem, i když to půjde směrem hodinek na ruku. Líbí se mi totiž možnost se odlišit od většiny zdejších limitek a jít jinou cestou, než dalším remakem PRIMek Edit3: velice by se mi líbila cesta něčeho s Unitasem a korunkou na 12, jak to navrhuje Lamiczka Upraveno 31. prosince 2017 uživatelem JaRooN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klasik51 Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Jj, to jsem si jen tak popovzdechl na klávesnici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Naopak, já si myslím, že to všechno k tomu patří a pomáhá to tříbit nápady. Pořád by to ale fakt chtělo někoho designově schopnýho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Třeba tohle vypadá brutálně dobře, jen v tomto případě monopusher chrono Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Má li to za něco stát, tak se to do října nestihne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2017 Ja sice ted nemam ani korunu, ale tohle by me zajimalo taky. Nebranil bych se ani naramkovym ani kapesnim. Unitas idealni a za me nejlepsi i nejake plasticke indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se