Přejít na obsah

Limitka 100 let ČSR

Doporučené příspěvky

Jsem taky pro limitku mimo Elton. Pokud by do toho šel Valjoux (ten jeho poslední pokus s obdobou větších PS1). Cifr samozřejně bez loga Prim. Strojek klidně znovu Primkový cal. 68 nebo ETA. Jenom mám obavy, že není moc času...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 711
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tam je problém s průměrem, v tom dýnku je moc velká díra a jen tak něco se tam nevleze. Jak jsem bohužel teď zjistil, když jsem to změřil, tak i ta Ag by byla malá. Ten průhled má 34mm a je otázka jak dobře by to vypadalo, no...

34mm mají stříbrné dvacky. Ročník 33 a 34 plus pamětní s Masarykem z roku 37. Každopádně na obou je na rubu parádní velký znak, no to by šlo! Nicméně klidně bych zkousnul i čistokrevné kapesní bez řemenu, ono by to stříbro na ruce stejně dělalo trochu neplechu myslím.
Odkaz ke komentáři

Ze začátku se mi nápad dost líbil, ale najednou to letí jinam, škoda. (ale je to jen můj názor)

V každém případě obdivuji všechny co dokázali vymyslet a hlavně dotáhnout nějakou limitku do finále. :notworthy: :notworthy:

http://knizka6.webnode.cz/

Odkaz ke komentáři

Já myslím, že se ještě nic nerozhodlo a v hlavách neustálilo. Zatím bych řekl, že se shodneme tak na tom, že by konečně stálo za to udělat jiný hodinky než remake primek a inspirace by mohla být v kapsáčích z období první republiky, takže něco s unitasem?...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odkaz ke komentáři

Zdeňku, vydrž, to není směr, kterým to nakonec půjde, jen je chvilka poezie, kdy si říkáme, co by jako mohlo být a pak se zase vrátíme nohama na zem a půjdeme cestou možností a ne snů...

Edit: omlouvám se, že jsem debatu odvedl na vedlejší kolej, nenechte se prosím odradit, já už budu hodný ;)

Edit2: o limitku mám zájem, i když to půjde směrem hodinek na ruku. Líbí se mi totiž možnost se odlišit od většiny zdejších limitek a jít jinou cestou, než dalším remakem PRIMek ;)

Edit3: velice by se mi líbila cesta něčeho s Unitasem a korunkou na 12, jak to navrhuje Lamiczka ;)

Upraveno uživatelem JaRooN
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...