DadB Odesláno 17. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 17. ledna 2018 Plesová sezona v plném proudu a bylo tak nutné útlou ručku paní DadBové vybavit příslušným kouskem hodinek.Certina DS Prime, 32 mm, safír s antireflexem, bílá kůže s motýlkovou sponou a jako bonus na dvanáctce tři briliantíky tak malé, že pouhým okem je zvědavý divák téměř nemá šanci rozeznat. Ale povedly se, to zase jo. V sobotu budou mít premiéru.
Roland Sands Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Gratulace, taky je máme doma a spokojenost (jediná poznámka padla na absenci luminiscence). Měl jsi je vzit na tahu a dokoupit řemen.
monika1910 Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 Hodinky sú to bezpochyby pekné, ale ak sa chce manželka vyhnúť faux-pas, tak nech ich nechá radšej doma... Nakoľko podľa protokolu sú akékoľvek hodinky v plesovej výbave pre dámy tabu!
DadB Odesláno 18. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. ledna 2018 V 18. 1. 2018 v 8:52, monika1910 napsal: Hodinky sú to bezpochyby pekné, ale ak sa chce manželka vyhnúť faux-pas, tak nech ich nechá radšej doma... Nakoľko podľa protokolu sú akékoľvek hodinky v plesovej výbave pre dámy tabu! Jj, už jsem to taky zjistil Uvidíme, jak to bude celkově ladit a podle toho se rozhodneme. Ono v tom našem místním zapadákově se z toho zase asi tolik střílet nebude.Já to mám jednoduché - u mě to bude Hamilton Jazzmaster Thinline a když to s těmi Certinami nevyjde, budou určitě fajn i do práce ke světlému oblečení.
colommbo Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Jak píšeš - do zaměstnání s vhodným oblečením či do společnosti je tento typ hodinek pro dámu zcela adekvátní, i s bílým řemenem (který se mi k nim zdá vhodnější než kovový náramek.) Na ples s předpokladem odpovídajících šatů bych je taky raději nechal doma. Na to, aby se dáma orientovala v čase, má partnera, jemuž by zas k obleku společenské hodinky chybět neměly. Ale hlavně, jak už je tu taky psáno, užijte si to!
Návštěvník Mitak Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 19. ledna 2018 Moniko, a co tyhle? Taky plesové tabu anebo už je to povolený šperk?
monika1910 Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 22. ledna 2018 Ťažko povedať... ale asi sa to stále dá prioritne považovať za hodinky, takže za mňa určite nie... ak už by som si mala struhnúť "hanbu", tak by to boli aspoň nejaké pekné hodinky...
Patek Krejčík Odesláno 24. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 24. ledna 2018 Přeju ať paní Dadbové pěkně slouží, určitě bude díky nim přinejmenším královna plesu
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se