Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení, díky jednomu našemu členovi vám poskytuji informace otištěné v časopise ORLOJ, který byl vydaný v roce 1936. S jeho dovolením jsem článek ofotil a publikoval.

Díky tobě, mechano!

P.S. Cigi, co ty na to?

Odesláno
Do vytunelované poldovky.

Ale dneska by pouzdra pro Longines mohl vyrábět Prim.

To asi ne - leda že by v Eltonu postavili železárny a ocelárny. Poldovka nevyráběla pouzdra, ale materiál na ně.

Odesláno

Gratuluji a díky, pánové, my snad opravdu najdeme úplně všechno, s váma je radost spolupracovat, takováto angažovanost přinese jakýkoli úspěch, já snad založim hodinářskou firmu.

Odesláno
Gratuluji a díky, pánové, my snad opravdu najdeme úplně všechno, s váma je radost spolupracovat, takováto angažovanost přinese jakýkoli úspěch, já snad založim hodinářskou firmu.

Cigi, ale teď to funguje hlavně proto, že nikdo NEMUSÍ, ale CHCE. Když založíš hodinářskou firmu, tak budeš MUSET a už to nebude ono, protože se ti nebude CHTÍT (a nejen tobě, mě třeba rozhodopádně).

Ale jestli bude mechano dělat vrchního políra, já bych moh třebas čistit nářadí ... :D

Odesláno

Hodináře netřeba. Když bude dobrý marketing, můžem prodávat třeba: zuby na kolečka do hodinek, vzduch do hodinek (..."Pravý, horský, čistý, pouze od firmy X je pro Vaše hodinky ten nejlepší! Váš přesný čas bude ještě přesnější!!!) a tak. Co?

Odesláno

Taky mám dojem že hodinář by všechno jen zkomplikoval.

pro marketingového ředitele: už teď schovávám do krabičky všechny zuby které se mi podaří ulomit (Omega, Patek atd. samozřejmě zvlášť neboť značkový zub = vyšší cena) a taky kameny které vyloupu

Mohl bych ještě odchytávat vzácné plyny (třeba do ig. pytlíku ?) které zbůhdarma vypouští do povětří můj kamarád při sváření.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...