georg Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Vážení, díky jednomu našemu členovi vám poskytuji informace otištěné v časopise ORLOJ, který byl vydaný v roce 1936. S jeho dovolením jsem článek ofotil a publikoval. Díky tobě, mechano! P.S. Cigi, co ty na to?
Roman Šula Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Naprosto skvělé, díky. Jen si rýpnu, kde je dnes Longines a kde Poldovka...
Roman Šula Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Do vytunelované poldovky. Ale dneska by pouzdra pro Longines mohl vyrábět Prim.
mechano Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Tipnu si že Poldi je na Kladně a Longines v Longines.
georg Odesláno 3. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 3. května 2006 Do vytunelované poldovky. Ale dneska by pouzdra pro Longines mohl vyrábět Prim. To asi ne - leda že by v Eltonu postavili železárny a ocelárny. Poldovka nevyráběla pouzdra, ale materiál na ně.
Roman Šula Odesláno 3. května 2006 Nahlásit Odesláno 3. května 2006 georg: Jo, pravda, trochu jsem to otočil.
cigi Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Gratuluji a díky, pánové, my snad opravdu najdeme úplně všechno, s váma je radost spolupracovat, takováto angažovanost přinese jakýkoli úspěch, já snad založim hodinářskou firmu.
mechano Odesláno 4. května 2006 Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Buď tak laskav ,myslím že je nejvyšší čas.
georg Odesláno 4. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 4. května 2006 Gratuluji a díky, pánové, my snad opravdu najdeme úplně všechno, s váma je radost spolupracovat, takováto angažovanost přinese jakýkoli úspěch, já snad založim hodinářskou firmu. Cigi, ale teď to funguje hlavně proto, že nikdo NEMUSÍ, ale CHCE. Když založíš hodinářskou firmu, tak budeš MUSET a už to nebude ono, protože se ti nebude CHTÍT (a nejen tobě, mě třeba rozhodopádně). Ale jestli bude mechano dělat vrchního políra, já bych moh třebas čistit nářadí ...
mechano Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Hlásím se že bych třeba mohl u něčeho počkat nebo tak. M.
X-Bob Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Já bych v nouzi pro něco došel. Opatrně a pomalu...
mechano Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 No prosím , firma se utěšeně rozrůstá. Už máme umělecké vedení , ostrahu a obstarávky. Teď hlavně schopného menežra.
Návštěvník Kamil Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Já bych si vzal dopravu, případně ještě andragogiku...
georg Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Nechci být moc dotěrný - a co nějakého hodináře? Zatím se k tomu nikdo neodhodlal ... Nebo ho nebudeme vůbec potřebovat?
X-Bob Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Hodináře netřeba. Když bude dobrý marketing, můžem prodávat třeba: zuby na kolečka do hodinek, vzduch do hodinek (..."Pravý, horský, čistý, pouze od firmy X je pro Vaše hodinky ten nejlepší! Váš přesný čas bude ještě přesnější!!!) a tak. Co?
georg Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Vítej ve firmě, marketingový řediteli!
mechano Odesláno 6. května 2006 Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Taky mám dojem že hodinář by všechno jen zkomplikoval. pro marketingového ředitele: už teď schovávám do krabičky všechny zuby které se mi podaří ulomit (Omega, Patek atd. samozřejmě zvlášť neboť značkový zub = vyšší cena) a taky kameny které vyloupu Mohl bych ještě odchytávat vzácné plyny (třeba do ig. pytlíku ?) které zbůhdarma vypouští do povětří můj kamarád při sváření.
georg Odesláno 6. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2006 Ještě taková maličkost - kdy dostanu služební auto?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se