Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  mechano napsal:
Taky mám dojem že hodinář by všechno jen zkomplikoval.

pro marketingového ředitele: už teď schovávám do krabičky všechny zuby které se mi podaří ulomit (Omega, Patek atd. samozřejmě zvlášť neboť značkový zub = vyšší cena) a taky kameny které vyloupu

Mohl bych ještě odchytávat vzácné plyny (třeba do ig. pytlíku ?) které zbůhdarma vypouští do povětří můj kamarád při sváření.

V pořádku :) Nyní pilně přemýšlím o názvě firmy. A zejména o názvech modelových řad hodinek. Takže, nejdřív trochu poparazitujeme na trochu známých značkách: Brajgling (Breitling), Celjot (proč jen 1/2 Poljotu, že?), Prym (prostě tvrďácké sportovní Primky pro drsňáky), Utery, Ctvrtek, Sobota (P"á"tek je málo), Ogiga (O-mega tím pádem bude míň), Trotlex (Rolex pak bude jen taková limonáda pro fakt velký vataře).

Tak co? Máte nějaký nápad, jaké udělat promo? Koho na bilboardy? Já to mám jen v obrysech. Zatím... :)

Odesláno

oprava...letzte... Es ist zuviel Jahre zurück, wo ich habe Deutsch gespröchen (nebo gesprechen? na gramatiku ich war Trottel...)

Odesláno
  Kamil napsal:
Ani gespröchen ani gesprechen, nýbrž gesprochen

no dyk jsem rikal, ze gramatika.... :-)

A co značka Třískot (Tissot už zná každý) :)

Odesláno

Mám už v hrubých rysech představu hodinek tentokrát už ne pro marínu nebo letectvo (hamatných a svítících na celé kolo) pod kterými se prohýbají regály výprodejů , ale pro tajné služby, t.zn. naopak neviditelných a s neviditelným řemínkem. ( antigravitace incl.)

Odesláno

jj, rozumím. Myslíš takové, které by mjr. Žitný mohl dát do akce por.Hradcovi, že ano? On by pak logicky nebyl rukojmím v Bella Vista, ale hladce by imperialistům unikl. A Honza Zeman by měl radost.

Nebo i verze pro Boba Saintclarea, který by s nimi hladce unikal ze spárů plukovníka Kerpoffa (ech, zlatá dobrá Marina Venetta...) :) :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...