MIK82 Odesláno 13. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2022 Ahoj, zeptám se. Jak je to u tohoto modelu s manuálním nátahem? Slouží hlavně k rozběhnutí hodinek, ale jeho časté používání by mohlo vést k poškození strojku. Nebo ho lze používat jako u modelů "mechanical" kde jiná možnost nátahu není. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 11. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2022 Moje nové kultové X-Wind. Chcel som chrona s preplácaným ciferníkom ale zároveň čitateľným. Je jednoducho perfektný. Ťah je doslova ťahom, tá naťahovacia spona je dobrý nápad . Mal som obavy, či nebudú moc veľké ale pocitovo sú podľa mňa akurát. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Gratuluji k super hodinkám Ať ti dělají radost hodně dlouho. Třeba mně dělají radost už patnáct let 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemon Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Díky. Dlho som po nich pokukoval. Vždy sa mi veľmi páčili. Rád by som bol keby mi vydržali ako tebe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 17. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2022 Na první lásku se sice nezapomíná ale tuhle jsem ani nevyměnil Moje první mechanické hodinky, které si toho ose mnou prožily tolik, že je prostě nedám nikdy. A navíc jsou dle mě stále moc COOL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sidonius Odesláno 24. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 (upraveno) Mám rád hodinky s nějakým příběhem. Nejčastěji filmovým. No a před pár dny se mi podařilo přidat ke Cooperovi a Murph tyto BelowZero. Upraveno 28. srpna 2023 uživatelem kork74 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 28. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2023 V 13. 9. 2022 v 11:53, MIK82 napsal: Ahoj, zeptám se. Jak je to u tohoto modelu s manuálním nátahem? Slouží hlavně k rozběhnutí hodinek, ale jeho časté používání by mohlo vést k poškození strojku. Nebo ho lze používat jako u modelů "mechanical" kde jiná možnost nátahu není. Díky U automatů, dle slov hodináře kterému svěřuji všechny své hodinky do péče, je nátah korunou jen do rozběhnutí strojku. Pak by se to mělo nechat na rotoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 23 hodinami, kork74 napsal: Mám rád hodinky s nějakým příběhem. Nejčastěji filmovým. No a před pár dny se mi podařilo přidat ke Cooperovi a Murph tyto BelowZero. Krása! Nechtělo by to ještě "Men in Black" Ventury? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 (upraveno) Jsou dobré,...jen (nezlob se, jsem na to asi úchyl) to datové okno před 3-kou je v mých očích sráží. Vím, že je to těžké a záleží to na poměru velikosti datového věnce vůči ciferníku, ale datum (když je na pozici 3) před číslicí (a když je kvůli němu, nedejbůh, zdeformovaná) mě se*e a hodinky nekoupím. Snesu ho před indexem, anebo osamocené....ale už mlčím Upraveno 29. srpna 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Před hodinou, Kamil.K napsal: Jsou dobré,...jen (nezlob se, jsem na to asi úchyl) to datové okno před 3-kou je v mých očích sráží. Vím, že je to těžké a záleží to na poměru velikosti datového věnce vůči ciferníku, ale datum (když je na pozici 3) před číslicí (a když je kvůli němu, nedejbůh, zdeformovaná) mě se*e a hodinky nekoupím. Snesu ho před indexem, anebo osamocené....ale už mlčím Ani bych se neomlouval, takových nás určitě bude víc. Mně vadila (kvůli datumce) vysunutá "15" u H70555533 natolik, že po měsíci šly pryč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 V 10. 2. 2022 v 16:08, DarylVanHorne napsal: No tak klucí, přece sem nebudu dávat ty 16let starý hodinky. Určitě máte i vy nějaké krásné a jistě novější Hamiltony. Tak se nestyďte a šup sem s nima 16 let, ale stále krásné...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 (upraveno) LuBart: přesně, mluvíš mi z duše - na ty jsem koukal a (kvůli tomu co píšeš) jsem je vzal v 38 mm Upraveno 29. srpna 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 Jen doplním referencí: H70455533 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AKUC Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 35 minutami, Kamil.K napsal: Jen doplním referencí: H70455533 alebo Hamilton H70455733 s čierným remienkom ako moje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 29. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2023 před 10 hodinami, Kamil.K napsal: Jsou dobré,...jen (nezlob se, jsem na to asi úchyl) to datové okno před 3-kou je v mých očích sráží. Vím, že je to těžké a záleží to na poměru velikosti datového věnce vůči ciferníku, ale datum (když je na pozici 3) před číslicí (a když je kvůli němu, nedejbůh, zdeformovaná) mě se*e a hodinky nekoupím. Snesu ho před indexem, anebo osamocené....ale už mlčím To je v pohodě. Každý to vidíme nějak. Tady je malá strojek ve velkém pouzdře, tak byl prostor a ani to tu 3 nezdeformovalo. Na to jsou experti u Longines kde dokážou pěkné hodinky datumovkou úplně zabít. Třeba Hydroconquest, které jsem měl dlouho na seznamu, ale tu datumovkou jsem neukousl a tak šli že seznamu pryč. Hamilton je obecně jeden z těch co to s datumovkou zachází pro moje oko velmi dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 17 hodinami, Ivan Lelák napsal: Krása! Nechtělo by to ještě "Men in Black" Ventury? Jednou určitě budou. Ne sice přímo model MIB, ale představu mám. Líbí se mi skeleton. Teď ale potřebuju na chvíli uklidnit hladinu. Hodinkovou i životní. Tak musí počkat. To už je ovšem jiný příběh. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 30. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2023 před 4 hodinami, kork74 napsal: Jednou určitě budou. Ne sice přímo model MIB, ale představu mám. Líbí se mi skeleton. Teď ale potřebuju na chvíli uklidnit hladinu. Hodinkovou i životní. Tak musí počkat. To už je ovšem jiný příběh. Také mám jedny Ventury v plánu, zatím jen vím že chci ty velké. Skeleton je jedním z hlavních adeptů, ale také je jich víc a nejdřív bych to musel všechno vidět naživo.. Ale stejně jako u Tebe, ani u mne to momentálně není priorita. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 10. října 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2023 Manželka priniesla spoza mlaky Ventury. Sluzobka ako sa patri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmax Odesláno 15. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2023 (upraveno) Upraveno 15. listopadu 2023 uživatelem tmax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se