Wenceslas Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Po týdnu na ruce musím říct, že z nich mám fakt radost, byť jsem je měl zatím spíš k papírování v kanclu než do pořádného terénu. Měl bych ale otázečku. Všiml jsem si, že při zatřesení pouzdrem hodinky vydávají zvuk, jako kdyby strojek nebo nějaká součástka narážela zevnitř na pouzdro. Předpokládám, že je to asi normální, ale nejsem si jistý, jestli by to mělo být slyšet. Zvuk není moc výrazný, slyším ho jen, když mám hodinky blízko u ucha (rád poslouchám zvuk strojku). Jinak hodinky fungují perfektně, takže jsem to zatím neřešil, ale rád bych se zeptal na vaši zkušenost. Snad to není moc dementní otázka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 před 6 hodinami, Wenceslas napsal: Po týdnu na ruce musím říct, že z nich mám fakt radost, byť jsem je měl zatím spíš k papírování v kanclu než do pořádného terénu. Měl bych ale otázečku. Všiml jsem si, že při zatřesení pouzdrem hodinky vydávají zvuk, jako kdyby strojek nebo nějaká součástka narážela zevnitř na pouzdro. Předpokládám, že je to asi normální, ale nejsem si jistý, jestli by to mělo být slyšet. Zvuk není moc výrazný, slyším ho jen, když mám hodinky blízko u ucha (rád poslouchám zvuk strojku). Jinak hodinky fungují perfektně, takže jsem to zatím neřešil, ale rád bych se zeptal na vaši zkušenost. Snad to není moc dementní otázka. Normální to asi není. Já tedy při zatřesení pouzdrem nic neslyším. Určitě se ten zvuk ozývá zevnitř? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuBart Odesláno 7. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. prosince 2024 Pardon, omylem jsem kliknul Citovat místo Odpovědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 před 16 hodinami, Wenceslas napsal: Po týdnu na ruce musím říct, že z nich mám fakt radost, byť jsem je měl zatím spíš k papírování v kanclu než do pořádného terénu. Měl bych ale otázečku. Všiml jsem si, že při zatřesení pouzdrem hodinky vydávají zvuk, jako kdyby strojek nebo nějaká součástka narážela zevnitř na pouzdro. Předpokládám, že je to asi normální, ale nejsem si jistý, jestli by to mělo být slyšet. Zvuk není moc výrazný, slyším ho jen, když mám hodinky blízko u ucha (rád poslouchám zvuk strojku). Jinak hodinky fungují perfektně, takže jsem to zatím neřešil, ale rád bych se zeptal na vaši zkušenost. Snad to není moc dementní otázka. Určitě bych je zámek hodináři. Měl jsem podobný problém u jiných hodinek a ukázalo se, že byl povolený kotvící šroubek strojku k pouzdru a narážel do něj rotor nátahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 8. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2024 před 17 hodinami, Wenceslas napsal: Po týdnu na ruce musím říct, že z nich mám fakt radost, byť jsem je měl zatím spíš k papírování v kanclu než do pořádného terénu. Měl bych ale otázečku. Všiml jsem si, že při zatřesení pouzdrem hodinky vydávají zvuk, jako kdyby strojek nebo nějaká součástka narážela zevnitř na pouzdro. Předpokládám, že je to asi normální, ale nejsem si jistý, jestli by to mělo být slyšet. Zvuk není moc výrazný, slyším ho jen, když mám hodinky blízko u ucha (rád poslouchám zvuk strojku). Jinak hodinky fungují perfektně, takže jsem to zatím neřešil, ale rád bych se zeptal na vaši zkušenost. Snad to není moc dementní otázka. Mohu poprosit o kód těchto hodinek? Mám na mysli to H....? Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 V 7. 12. 2024 v 21:20, LuBart napsal: Normální to asi není. Já tedy při zatřesení pouzdrem nic neslyším. Určitě se ten zvuk ozývá zevnitř? Jojo, zkoušel jsem to bez řemínku i stěžejek ale zjistil jsem že když strojek neběží tak to neslyším, tak nevím asi jsem jenom paranoidní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wenceslas Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 V 8. 12. 2024 v 8:03, ladvach napsal: Mohu poprosit o kód těchto hodinek? Mám na mysli to H....? Díky. H694390 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brejk Odesláno 9. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2024 Přidávám trochu opožděně, ale lepší pozdě než nikdy 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Místo datumu mimostřednou vteřinovku, pak by mi dávaly větší smysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 V 9. 12. 2024 v 13:51, Wenceslas napsal: H694390 Díky. Ale to číslo je neúplné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kork74 Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Pro dnešek je vybráno. Cooperovky. Pohodlné, přehledné, přesné. Všechno co od hodinek chce každý chronopacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 11. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Hamilton Khaki Field Mechanical H69439931 - pokud jsou to teda 38mm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipic Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 V 11. 12. 2024 v 6:09, ladvach napsal: Díky. Ale to číslo je neúplné. Hamilton Khaki Field Mechanical H69439931 - pokud jsou to teda 38mm. Omlouvám se za double. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ladvach Odesláno 12. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2024 Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rendell Odesláno 9. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna Na stole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se