Mareken Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Dobrý den, mám nepatrný problém se starším původním ladičkovým accutronem 218. Dokud jsem hodinky nosil nebo je dával na stůl/podložku, bylo vše ok.Jenže sbírka se rozrostla a pořídil jsem si větší box na hodinky - problém je v tom, že kvůli Accutronům ta krabička velmi hlasitě rezonuje, tak moc, že se nedá spát. Funguje jako ozvučný prostor u kytary, takže to lehce rozladěné F# rozeznívá celý pokoj.Utěsnit krabičku jsem zkoušel, nepomáhá, dotáhnout dýnko jsem zkoušel, nepomáhá.Nevíte někdo co s tím? Nechávát Accutrony venku/pořád na ruce nebo je dávát do dalšího obalu? Doufám, že nejsem jediný kdo tohle řeší.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzos Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Z principu fungování je nejspíš neztišíš. Takže buď nosit, nebo dávat do krabičky s vytaženou korunkou. Budou se muset při každém použití znovu nastavit, ale už nebudou rušit. Já mám ladičkový UG potápky, tam je variace strojku 218 a když je dám do šuplíku nočního stolku, tak bzučení slyším dost. Stačí je položit vedle na stůl (ideálně na něco měkkého - kapesník, ručník) a je hned klid (hnidopich by je slyšel i tak, ale neruší.) Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem Dzos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 (upraveno) Mareken: Jeden z vás prostě bude muset na samotku. Upraveno 30. ledna 2018 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 bublinkovka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 30. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 No tak accutron trošku chrápe, no a co, už je to taky pán v letech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareken Odesláno 30. ledna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2018 Z principu fungování je nejspíš neztišíš. Takže buď nosit, nebo dávat do krabičky s vytaženou korunkou. Budou se muset při každém použití znovu nastavit, ale už nebudou rušit. Já mám ladičkový UG potápky, tam je variace strojku 218 a když je dám do šuplíku nočního stolku, tak bzučení slyším dost. Stačí je položit vedle na stůl (ideálně na něco měkkého - kapesník, ručník) a je hned klid (hnidopich by je slyšel i tak, ale neruší.) Vytáhnout korunku nepomůže, ba naopak - skrz díru u korunky bzučí ještě více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2018 Dzos tím myslel to, že pokud korunku vytáhneš do poslední polohy, strojek se automaticky zastaví. A jen mimochodem, když korunku vytáhneš, tak žádná "díra" nevznikne. Je tam totiž těsnění. Takže větší intenzita bzučení při vytáhnuté korunce fakt nehrozí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se