sauce Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 (upraveno) Vyměnit Omegy SMPC (tedy Bond Seamaster Chrono) za Breitling CSO (Chrono Superocean) nebo nevyměnit? Udělali byste to? A jestli ano, proč? Pište sem své názory Mě osobně láká na Superoceanech těch 500M, šroubovací tlačítka a den v týdnu... Upraveno 10. března 2008 uživatelem sauce
midloch Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Vyměnit Omegy SMPC (tedy Bond Seamaster Chrono) za Breitling CSO (Chrono Superocean) nebo nevyměnit? Udělali byste to? A jestli ano, proč? Pište sem své názory Mě osobně láká na Superoceanech těch 500M, šroubovací tlačítka a den v týdnu... S CSO, jsem maximálně spokojený a na první pohled jsou to fakt ,,mrkací,, hodinky. Masivní provedení s masivními korunkami a krásným leštěným tahem z nich dělá stroj, který upoutá a potěší každého znalce hodinek. Navíc jsem tento konkrétní typ ještě neviděl jako fake. Čili osobně bych do nich šel na 100%, hlavně v černém provedení a na karbonu jsou božské... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronoland Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 (upraveno) Ja by som ich nevymenil z 2 dovodov. Srobovatelne tlacidla chronografu mi pridu neprakticke, hlavne ak ich porovnavame s modelom, ktory ma chronograf pouzitelny aj pod vodou...A osobne mam radsej, ak su scitace v rovnakej farbe ako zvysok ciferniku. Ale popravde od Omegy sa mi viac paci tento model... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. března 2008 uživatelem Chronoland
OldaA Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Nech si Omegy a kup Breitlingy :-) Dodnes lituju ze jsem Semastery prodal, CSO mam :-)
aviatik008 Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Přidávám se k OldaA, jsou to dvě dimenze
Cyber Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Ja by som ich nevymenil z 2 dovodov. Srobovatelne tlacidla chronografu mi pridu neprakticke, hlavne ak ich porovnavame s modelom, ktory ma chronograf pouzitelny aj pod vodou...A osobne mam radsej, ak su scitace v rovnakej farbe ako zvysok ciferniku. Ale popravde od Omegy sa mi viac paci tento model... Chronograf použitelný pod vodou??? Kolikrát použitelný pod vodou?
Chronoland Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Chronograf použitelný pod vodou??? Kolikrát použitelný pod vodou? ako to myslis?
Cyber Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 ako to myslis? Myslím, kolikrát ten experiment s chronografem v hloubce hodinky přežijou :-), ta jednostranně otočná luneta tam není na parádu...tak to myslím
railmaster Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Myslím, kolikrát ten experiment s chronografem v hloubce hodinky přežijou :-), ta jednostranně otočná luneta tam není na parádu...tak to myslím Viackrát som sa aj ja stretol s tvrdením, že Seamaster Professional Chrono 300 je jeden z mála chronografov, ktoré sú schopné používať túto funkciu pod hladinou. Dokonca aj v nejakej recenzii. Nechcem to potvrdiť, ani vyvrátiť, len som to už čítal, ale kde, to si nepamätám. A sám som to samozrejme neskúšal.
klobadysek Odesláno 10. března 2008 Nahlásit Odesláno 10. března 2008 Viackrát som sa aj ja stretol s tvrdením, že Seamaster Professional Chrono 300 je jeden z mála chronografov, ktoré sú schopné používať túto funkciu pod hladinou. Dokonca aj v nejakej recenzii. Nechcem to potvrdiť, ani vyvrátiť, len som to už čítal, ale kde, to si nepamätám. A sám som to samozrejme neskúšal. Treba tady: http://www.omega-addict.com/reviews/seamaster/ ....The chronograph version was the first chronograph watch which could be used under water....
cigi Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 (upraveno) Tak ony taky existují potápěčský hodinky, co nefungujou pod vodou?? :D Tedy pardón - nefungujou úplně na 100% :D A pak tu tvrďte, jakou, že si kupujete švajc kvalitu a prim je pozlátko :D. Hlavně že je z nich cejtit ženevskej brus Klobadýsku, jestli omega fungujou pod vodou a breitlingy ne, tak proč je propána chceš měnit? Vždyť jsou skoro stejný, jenže bondovky mají velkou špetku humoru a alspoň sebeúctu, když fungujou ! Upraveno 11. března 2008 uživatelem cigi
kulix Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Je to na zvážení a vůbec ti nezávidím toto dilema.. Omegy nemám, a vždycky jsem je chtěl..Místo toho mám Chronomat Evolution..Taky pěkný stroj.. Pokud nemáš finanční nouzi, tak si je nechej a kup si BREIT. Určitě neprohloupíš.. Prodat Omegy můžeš vždycky..Třeba mi..)
midloch Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Tak ony taky existují potápěčský hodinky, co nefungujou pod vodou?? :D Tedy pardón - nefungujou úplně na 100% :D A pak tu tvrďte, jakou, že si kupujete švajc kvalitu a prim je pozlátko :D. Hlavně že je z nich cejtit ženevskej brus Klobadýsku, jestli omega fungujou pod vodou a breitlingy ne, tak proč je propána chceš měnit? Vždyť jsou skoro stejný, jenže bondovky mají velkou špetku humoru a alspoň sebeúctu, když fungujou ! Možná proto, že změna je život a Béčka vypadají božsky a přiznejte se kdo z vás se s těmito hodinkami kdy měřil pod vodou čas? Na potápění co vím většinou mají lidi úplně jiný typ hodinek o renomovaných potápěčských firem.... Čili opět platí to co je dávno známo, hodinky jsou v prvé řadě o pocitu a ten rozhoduje z 90%.
cigi Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 :D pocity pro profesionály :D dneska se vám tu daří
utrejch Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 :D pocity pro profesionály :D dneska se vám tu daří Docela nechapu cemu se tu jako smejes. Me prijde smesny si koupit pouzdro hodinek s cifernikem za padesat tisic, ale taky drzim hubu ...
Frantik Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Vyměnit Omegy SMPC (tedy Bond Seamaster Chrono) za Breitling CSO (Chrono Superocean) nebo nevyměnit? Udělali byste to? A jestli ano, proč? Pište sem své názory Mě osobně láká na Superoceanech těch 500M, šroubovací tlačítka a den v týdnu... Ja bych sel do vymeny. Brejtle mi v chronografu prijdou takove festovnejsi a fakt jim to sluší (zase naopak Brejtle v klasicke ciste verzi mi nejak nesedi - proste ta komlikovanost k nim patri). Na druhou stranu podle me je Seamaster chrono nepovedenej model - s temi tlacitky na jedne a heliovym ventilem na druhe vypada jako ježek. Navic na kuzi nebo gume vypadaj divne (dokonce vyslovene k nim nejde), zato Breitling suprove jak na gume, tak na poradnym remenu. A navic Omegy uz sis uzil a ted je muzes vymenit za neco lepsiho a znova prozivat "zamilovanost" Takze to vymen!
cigi Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 utrejch - směju se tomu že hodinky pro profesionály se kupujou kvůli pocitu, protože vlastně nefungujou :D Ještě, že tam ten údaj o metrech :D - co vlastně znamená, profíci, co?? :D Sorry, midlochu, já vím, jak trpíš, tohle mě ale dostalo, o tom jsem neměl tušení a netýká se zjevně jenom breilí a je to fakt jen detailní hnida na krásnejch hodinkách. Soda, fakt soda. P O Z L Á T K O , C I N G R L E , A T R A P A , C H I N A . Co se stane, když pod vodou o něco zavadíš a spustíš chronograf? Je to alspoň nějak zašroubovaný nebo jinak jištěný?
New Milis Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 (upraveno) Vidíte, přišla Cigiho chvíle a všechny ty protistátní kecy o primkách v JEHO vláknech vám dá pěkně sežrat. :D Ale jinak to vlastně taky nechápu: Chceš spustit chronograf tak se vynoříš, trochu oschneš, vyšroubuješ korunku tlačítka chrononografu, spustíš chronograf, zašroubuješ korunku, hupsneš do vody. Když to chceš stopnout tak všechno znova - vynořit, oschnout atd. Když jseš zrovna ve 40 metrech a potřebuješ měřit rychle, může se šiknout i ten héliovej ventil. V komoře... Upraveno 11. března 2008 uživatelem New Milis
cigi Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 (upraveno) Když o tom přemejšlím, tak konečně mi docvaklo, proč je na takových chronografech i otočná luneta - pod vodu, jak píše cyber. Není to zase nic tak ostudnýho, jen mi opravdu nedochází, že na ciferníku uvádí vodotěsnost. Vždyť je v nejlepším případě podmíněná - dá-li se chronograf nějak zajistit, předpokládám, že ano. Ono je to vlastně srovnatelný, jako byste je chtěli pod vodu seřídit, natáhnout - můžete namítnout, a já to pochopím.................... Taky už chápu, proč všude uvádí, že jsou pro profesionály - tohle amatéři nemůžou umět používat, aby je neutopili - viz millis :D :D Klobadýsku, jestli nejsi profík, neměň to ! Upraveno 11. března 2008 uživatelem cigi
midloch Odesláno 11. března 2008 Nahlásit Odesláno 11. března 2008 Hele cigi, já fakt netrpím, jenom my profíci se totiž můžeme potopit s CSO do 500m, to bys pochopil až bys je měl na ruce. Jinak s lunetou můžeš klidně manipulovat pod vodou a to aby jsi o čudlíky jen tak zavadil nehrozí, jsou totiž šroubovaný a to opravdu festovně. Navíc jsou moc pěkně udělaný. BTW: já se ti do Primek nigdy nenavážel (narozdíl od tebe kdy velké B je v tvým případě něco jako rudá vlajka pro mladého býčka) , sice se mi nelíbí ale budiž...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se