Denda Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Jo, s tím natahováním ruky jsem si toho taky všiml . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 k tomu měření http://vysledky.czech-ski.cz/editor/SR2011/Pravidla610.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Uz ses nekdy zkusil nahnout na bezkach? Já se na nich nahýbám všemi směry :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Já se na nich nahýbám všemi směry :-)))to je fakt, já se na nich na lyžáku v prváku nahnul tak, až jsem si rozsekl o hranu u špičky tlamu................a už mě na ty čertovy prkýnka nikdo nedostal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 to je fakt, já se na nich na lyžáku v prváku nahnul tak, až jsem si rozsekl o hranu u špičky tlamu................a už mě na ty čertovy prkýnka nikdo nedostal... dneska už ty špičky nejsou tak vysoké, to pořešili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 dneska už ty špičky nejsou tak vysoké, to pořešili Ale stejne bys ho na ty prkynka nedostal :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Ale stejne bys ho na ty prkynka nedostal :-))ani za zlatý Festiny.......... Upraveno 27. února 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 ani za zlatý Festiny.......... no ale nějaký pěkný řetízek s medailonkem k tomu, co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 nóóóo.............možná že by, ale radši ne, nechci se tady nad nikoho povyšovat................ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 k tomu měření http://vysledky.czech-ski.cz/editor/SR2011/Pravidla610.pdf Buď blbě čtu nebo to tam není. Jak vysoko od země je umístěna fotobuňka v cíli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Buď blbě čtu nebo to tam není. Jak vysoko od země je umístěna fotobuňka v cíli? asi to tam není, ostatně to měření múže už být čipové ......pěkný článek zde ( Omega ) http://vtm.e15.cz/mereni-casu-ve-sportu-od-stopek-po-hi-tech-casomiry Upraveno 27. února 2018 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neuromancer Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) Buď blbě čtu nebo to tam není. Jak vysoko od země je umístěna fotobuňka v cíli? Fotobuňka by měla být umístěna pod koleny závodníka, ale většinou tam bývají fotobuňky 2. A vůbec, je to složitý , kdo chce, tak si může počíst tady: https://data.fis-ski.com/media/services/timing-and-data/alpine-timing-booklet-v-255-e.pdf Upraveno 27. února 2018 uživatelem neuromancer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Díky, že ste to pohľadali. Potom v kľude si to prečítam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se