Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

klasicky chronograf rozmedzie 30-50 roky minuleho storocia, strojcek by mal byt osvedceny landeron s manualnym natahom. u tychto modelov si treba davat pozor na velkost pretoze su verzie 34mm a viac.

podla toho sa treba rozhodnut. cena 6000KC nie je vela, otazne je to v akom su stave.

• Po letech...
Odesláno

Diky panove za nazory!

Uz jsou na ceste ke me... Posted Image

Sice je toto diskusní vlákno prastaré, ale tyhle hodinky se mi nedávno dostaly do ruky, těch 6000,- za kolik je dotyčný sehnal je vynikající cena... Není jich mnoho, stejně jako Pierce chronograph :)

• Po letech...
Odesláno

Ano, je prastaré. Hodinky stále mám a za chvíli se objeví v jiné naší milované/proklínané části fóra... ;-)<br /><br /><br />Sent from my iPhone using Tapatalk

• Po letech...
Odesláno

Nejsou ani staré ani velké, ale radost mi před pár měsíci udělaly a jejich pravý čas v budoucnu ještě přijde... :rolleyes:

post-53456-0-30428000-1493235684_thumb.jpg

Odesláno

Nejsou ani staré ani velké, ale radost mi před pár měsíci udělaly a jejich pravý čas v budoucnu ještě přijde... :rolleyes:

"Nejsou ani staré" znamená, že jsou to "funglovky"? :-) Líbí se mi ten tvar, jen na můj vkus příliš zlata.. :-)

Odesláno

Funglovky to nejsou, dostal jsem k nim paragon (dá-li se tomu věřit...) o revizi z r. 1999. Právě kvůli tvaru a "čistému" provedení jsem je pořizoval, zlato mi neva a na hezkých hodinkách obzvlášť... :rolleyes:

post-53456-0-59499000-1493322040_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...