yen Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 Nevíte kudy se do nich chodí? Tedy, jak se dají rozebrat? Magnet vzadu je asi napevno, tak bych čekal, že přes sklíčko, pak asi lunetu...? Zkoušel jsem jemné hrubé násilí, prozatím bez úspěchu a bojím se použít hrubé hrubé násilí. Jo, a je v nich 66? Děkuju předem za vaše zkušenosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2008 pokud si to dobre pamatuju, tak predni sklicko (nebo luneta?) je sroubovaci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 pokud si to dobre pamatuju, tak predni sklicko (nebo luneta?) je sroubovaci... mám je zrovínka teď v ruce a cesta dovnitř jde přes lunetu a sklíčko. Nic jsem nešrouboval, jen opatrně plochým nožem "odloupl" lunetu a sklíčko. Sklíčko vypadá, jako by bylo přilepeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 Nožíkem se musíš dostat pod plastovou lunetu a společně s ní vyloupnout i kovový kroužek kolem sklíčka. Tím se dostaneš k ručkám a ciferníku. V místě, kde prochází natahovací hřídelka plastovým pouzdrem, je takový půlkulatý vehement z plastu - tím je potřeba pootočit (zatlačením na okraj kolmo na hřídelku) a celý strojek se dá vyndat. Hodně štěstí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 14. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 Nožíkem se musíš dostat pod plastovou lunetu a společně s ní vyloupnout i kovový kroužek kolem sklíčka. Tím se dostaneš k ručkám a ciferníku. V místě, kde prochází natahovací hřídelka plastovým pouzdrem, je takový půlkulatý vehement z plastu - tím je potřeba pootočit (zatlačením na okraj kolmo na hřídelku) a celý strojek se dá vyndat. Hodně štěstí. Jak řekli tak udělali a vono jóóó! Díky moc. Intuitivně by na to člověk šel taky tak, ale když je to takhle splavněný něčí zkušeností, tak se do toho hned pustí s větší vervou :-) Ještě jednou dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 14. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 (upraveno) Jo, a teda pro doplnění: v těch mých je 68.3 bez popisu PRIM CZECHOSLOVAKIA na západkovém kole. Je to trochu překvapení, čekal jsem tu 66: nevím, jestli se tam sázelo co bylo, protože přece museli nějak umravnit ten datový věnec, že? A taky ta absence nápisu: ne, že bych viděl těchhle kalibrů nějaký mraky, ale který jsem viděl, tak tam ten nápis měly. Jak to znáte vy? Upraveno 14. března 2008 uživatelem yen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georg Odesláno 14. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 To spíš vypadá na nějakou předělávku - standardně tam byly 66. Jinak ty kalibry 66/68 se vyráběly ve verzích 1 - 4. Čím byly novější (k verzi 4), tím byly na pohled horší - šetřilo se. Tady na fóru se toho o těchto verzích napsalo docela dost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 14. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2008 To spíš vypadá na nějakou předělávku - standardně tam byly 66. Jinak ty kalibry 66/68 se vyráběly ve verzích 1 - 4. Čím byly novější (k verzi 4), tím byly na pohled horší - šetřilo se. Tady na fóru se toho o těchto verzích napsalo docela dost. No, to jo, já právě že znám tu 68.3 jako ještě s tím nápisem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2008 Ahoj, obnovuju tenhle thread, muze mi nekdo sem postnout fotky techhle primek? Mam v planu takovej experiment a tohle je jeden z moznych kandidatu.. Diky moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 7. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2008 tumáš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. července 2008 ...a jeste jednou, tentokrate v origo krabicce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yen Odesláno 14. července 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 Moje taky vládnou červenou vteřinofkou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 14. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2008 (upraveno) Ahoj, obnovuju tenhle thread, muze mi nekdo sem postnout fotky techhle primek? Mam v planu takovej experiment a tohle je jeden z moznych kandidatu.. Diky moc O jaký experiment jde, pokud to není tajné. Objevil jsem taky zajímavé autohodiny. Sice to není Prim, ale pokud bude cena slušná, tak si je asi do auta pořídím. A nebo na boční stěnu počítače Upraveno 14. července 2008 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 O jaký experiment jde, pokud to není tajné. Objevil jsem taky zajímavé autohodiny. Sice to není Prim, ale pokud bude cena slušná, tak si je asi do auta pořídím. A nebo na boční stěnu počítače Ty jsou pěkné! Co jsou zač a znáš již cenu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Ty jsou pěkné! Co jsou zač a znáš již cenu? Tak už mě to přešlo, cena je kolem 10000Kč. www.jawis.cz - Adriatica - prostřední ikonka Piloty a model úplně dole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlasta66 Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Tak už mě to přešlo, cena je kolem 10000Kč. www.jawis.cz - Adriatica - prostřední ikonka Piloty a model úplně dole. Tady je mají trochu levnější. http://www.ehodinarstvi.cz/ADRIATICA-F9-Pi...oard_g3380.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Tady je mají trochu levnější. http://www.ehodinarstvi.cz/ADRIATICA-F9-Pi...oard_g3380.html I tak se mi to zdá moc za quartz rondu v hliníkovém pouzdře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 I tak se mi to zdá moc za quartz rondu v hliníkovém pouzdře. Hmm, je a není to dost. Záleží jak moc je chceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 23. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2008 Tyhle autohodiny maji dle meho nazoru asi nejhezci design ze vsech "sportovnich" Primek, vypadaji jako slusny diversky na prvni pohled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majorZeman Odesláno 1. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2010 Vozite je nekdo v aute? Zrovna premejslim co s nima jestli je dat do auticka a nebo je prodat? Co myslite? :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se