Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 13 minutami, Piplík napsal:

Ty už v eshopu Magrette nenajdeš (-:  

Je to jen 100 kusová limitka roku 2023 RedBar NZ a tady na fóru si jich půl roku nikdo v prodejním vlákně nevšimnul.  Jsem rád že jsem do nich šel (-:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

To nevadí , šel jsem hlavně vočíhnout, co používají za strojek , podle toho bych věděl jestli je budu někdy nutně potřebovat😁 

Odesláno
před 8 minutami, FantasticFabio napsal:

To nevadí , šel jsem hlavně vočíhnout, co používají za strojek , podle toho bych věděl jestli je budu někdy nutně potřebovat😁 

Tyhlety GMT mají “jen” Miyotu 9075,  v jiných modelech mají jiné Miyoty, ETA, Sellita SW-200, STP1-11 nebo Seagull. 
Ale zpracování hodinek je hodně dobré. Ty sandwich cifry, pouzdra i lunety (keramika) jsou top.

Odesláno
před 22 minutami, Piplík napsal:

Tyhlety GMT mají “jen” Miyotu 9075,  v jiných modelech mají jiné Miyoty, ETA, Sellita SW-200, STP1-11 nebo Seagull. 
Ale zpracování hodinek je hodně dobré. Ty sandwich cifry, pouzdra i lunety (keramika) jsou 

9ková miyota je dobrá volba ….    díky ní se dá oslovit ( cenově ) hodně zákazníků….. málo který mikrobrand , ze současných modelů, používá ETA . Pokud jí mají , tak cena hodinek bývá až přemrštěná….čili nezajímavá….  

Odesláno
před 3 hodinami, Piplík napsal:

Tohle vlákno novozélandského mikrobrandu už hodně zapadlo prachem, tak to musím oprášit svými novými REDBAR-ovkami.

Magrette Moana Pacific Red Bar limited edition.

Krásná limitka, celá v titanu, nádherný sendvičový červený cifr, červená datumovka, pepsi luneta. Vykouzlily mi úsměv na tváři - “….a přitom taková blbost, že?”

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

👏 díky @Piplík za oživení !

Měl jsem modrý Moana Pacific a moc rád na ně vzpomínám … ten styl pouzdra a kvalitní provedení mají na úrovni a nejsou tak okoukané 😎

Ať dělají radost 👍

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...