Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Taky jsem byl v klubu, ale ty moje už se v současnosti houpou na ruce Honzovi, jak vidno na fotkách. Doufám, že slouží, jak mají!!! 

A ty Leoncina se mi teda moc líběj:-)

• po 4 týdnech...
Odesláno

Líbí se mi moc. Super kondice je díky tvé velké opatrnosti, nebo cosi snesou bez zjevných následků?

Mám zkušenost, že čím víc dávám bacha, tím spíš hodinky někde orajbluju na nejméně předpokládaném místě.

• po 2 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Tak já se s dovolením taky hlásím do klubu:) Neodolal jsem a pořídil Lencina 10th Anniversary ve zlaté verzi. Rozhodování to bylo těžké, obě verze mejí své plusy a minusy. Hodinky jsou to povedené a hodně dobrý je řemen...Nemáte někdo informace, co se s touto limitkou stalo? Ještě před vyprodáním ji stáhli ze stránek, psal jsem jim nekolik majlů - bez odpovědi, na stránkách se nedá najít jediná fotka nebo informace....

Za fotky se omlouvám, časem snad pořídím hezčí :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Dobré jsou, ta zlatá k modrému cifru pěkně ladí, to se povedlo. Nejsou sice už tak jednoduše elegantní, jako klasická verze, ale nosit se bez problémů určitě dají, nepůsobí nijak křiklavě, alespoň z fotek ne.

Odesláno

No vyborne! Je fajn, ze jsou tu tedy obe verze. Jak stribrna, tak zlata. At slouzi a jsi s nima spokojeny!

Ja myslel, ze zlata uz byla vyprodana davno. Kde jsi je tedy koupil, kdyz uz na strankach nejsou? Nebo jsi to stihl pred tim, nez je stahli?

Odesláno

Dneska na ruce, tak dávám rychlomobilovky. Koupil jsem je v pre-order režimu, objednával někdy na podzim 2017, dorazily v únoru 2018. Pořád jsem vybíral které, původně chtěl jsem spíš potápky, ale trochu jsem se bál rozměru, preferuju 41-42 mm a tyhle mi nějak padly do oka.... Pořídil jsem je spíš jako oblekovky a tak se na ruku moc nedostanou, ale sem tam je vyvenčím:) Zatím naprostá spokojenost, nosí se dobře, lumi super, jdou docela přesně. Jen mi vadí, že pre-order akce měla podle mě mít ještě nato řemen, ale ten nedorazil a když jsem začal pátrat co a jak a proč, tak tato edice úplně zmizela ze stránek (zlatá byla v té době už vyprodaná a stříbrné ještě něco málo zbývalo), dnes tam nejde najít vůbec žádné info a to mi přijde divný. A co se týká kůsů této limitky, tak mám pocit, že mělo být celkem 500 ks, půl zlatých a půl stříbrných...

Odesláno

Hmm to je teda divny. Navic jestli Dion neodpovida. Vzdycky byl velice komunikativni.

Ja k nim to NATO dostal. Jednou jsem to vyzkousel a hned zase prehodil na kuzi. Nejak mi to nesedelo na ruce.

Celkem jich je 1000. 500 zlatych a 500 stribrnych.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...