El Nano Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Určitě je zde spoustu majitelů třipětšestek a třipětosmiček ve všemožných verzích. Bylo by fajn mít všechny fotky těchto klasických pilotních chronografů pěkně pohromadě. A protože je dneska pondělí, tak vykopávám a to rovnou s makrem méně běžných 356 Flieger II s měděným číselníkem s úžasným gilošováním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 nadhernej kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Díky, sám nevím, jestli bych si vybral měděné nebo novější stříbrné, oboje jsou skvělý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2018 Sinn 356 Sa FLIEGER UTC je další variantou. Přesně tuhle fotku mám už cca rok na ploše a ještě se mi neokoukaly. Tady u toho modelu by se dala lehce upravit a použít věta o Seiku, kterou má v podpisu Chumpus... Sinn discontinues better pieces than most manufacturers sell. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 356 UTC jsou úžasný.Je pro mě zajímavý, že třeba Damaska DA36 s tou žlutou už tak zajímavý nejsou.Možná je to odstínem, nebo jemností té ručky.Díky Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Tie 356 UTC by som velmi chcel ale zhanaju sa pekelne tazko... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 (upraveno) @chronař: Jsou skvělý. Nejvíc mě na nich baví právě odstín té žluté, jemnost ručky a to jak jenom zaplácli date nápisem UTC a nechali to i v tom rámečku. Jsou to takový ty malý vtipný detaily, jako když má člověk v boku Sinnů 144 St Sa obyčejnej šroubek, protože do stejného pouzdra se může dát i Ar kapsle @janko: pokud bys je moc chtěl, tak se je můžeme pokusit sehnat úplně nové Upraveno 27. února 2018 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 ja som uz tusim kubsonovi pisal, ale ta cena ktoru mi vtedy povedal ma dost odradila Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Jojo, janko, byl jsem se tam na ně podívat.Jsou nádherný i naživo, ale tu cenu jsem za ně dát nechtěl.Jetý nejsou k sehnání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 jako ze maju prave ten model na krame? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 v obchodě jsou momentálně jenom ty měděné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 27. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Loňská novinka z Baselworldu Sinn 356 Sa FLIEGER III Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Vypadaji super, ten bilej cifr je parada.Ale ty UTC jsou hezci ( aspon pro me ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 Někde jsem zahlíd, že ty trojky by snad měly mít stříbrnej nebo postříbřenej cifr, ale už nevim, možná to pletu. Přihodím svoje 356SAGR, ale mám jenom samý mobilovky, tak prepáčte kvalitu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 27. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2018 K polechtani nasich zavistivych ja, ty mobilovky bohate staci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Někde jsem zahlíd, že ty trojky by snad měly mít stříbrnej nebo postříbřenej cifr, ale už nevim, možná to pletu. Přihodím svoje 356SAGR, ale mám jenom samý mobilovky, tak prepáčte kvalitu.no konečně, už jsem myslel, že sem ty tvoje nedáš! A máš pravdu. Číselníky jsou galvanicky pokoveny mědí nebo stříbrem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 @jankonee, už je to nějaký pátek, co jsem tam byl.Nenapsal jsem to, sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 28. února 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Zaostřeno na stříbro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 28. února 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2018 Paradni dvojka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se