El Nano Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 Určitě je zde spoustu majitelů třipětšestek a třipětosmiček ve všemožných verzích. Bylo by fajn mít všechny fotky těchto klasických pilotních chronografů pěkně pohromadě. A protože je dneska pondělí, tak vykopávám a to rovnou s makrem méně běžných 356 Flieger II s měděným číselníkem s úžasným gilošováním. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted February 26, 2018 Report Share Posted February 26, 2018 nadhernej kousek Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted February 26, 2018 Author Report Share Posted February 26, 2018 Díky, sám nevím, jestli bych si vybral měděné nebo novější stříbrné, oboje jsou skvělý. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted February 26, 2018 Author Report Share Posted February 26, 2018 Sinn 356 Sa FLIEGER UTC je další variantou. Přesně tuhle fotku mám už cca rok na ploše a ještě se mi neokoukaly. Tady u toho modelu by se dala lehce upravit a použít věta o Seiku, kterou má v podpisu Chumpus... Sinn discontinues better pieces than most manufacturers sell. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronař Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 356 UTC jsou úžasný.Je pro mě zajímavý, že třeba Damaska DA36 s tou žlutou už tak zajímavý nejsou.Možná je to odstínem, nebo jemností té ručky.Díky Nano Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Tie 356 UTC by som velmi chcel ale zhanaju sa pekelne tazko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 (edited) @chronař: Jsou skvělý. Nejvíc mě na nich baví právě odstín té žluté, jemnost ručky a to jak jenom zaplácli date nápisem UTC a nechali to i v tom rámečku. Jsou to takový ty malý vtipný detaily, jako když má člověk v boku Sinnů 144 St Sa obyčejnej šroubek, protože do stejného pouzdra se může dát i Ar kapsle @janko: pokud bys je moc chtěl, tak se je můžeme pokusit sehnat úplně nové Edited February 27, 2018 by El Nano Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 ja som uz tusim kubsonovi pisal, ale ta cena ktoru mi vtedy povedal ma dost odradila Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronař Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Jojo, janko, byl jsem se tam na ně podívat.Jsou nádherný i naživo, ale tu cenu jsem za ně dát nechtěl.Jetý nejsou k sehnání Link to comment Share on other sites More sharing options...
jankoxxx Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 jako ze maju prave ten model na krame? Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 v obchodě jsou momentálně jenom ty měděné Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted February 27, 2018 Author Report Share Posted February 27, 2018 Loňská novinka z Baselworldu Sinn 356 Sa FLIEGER III Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuncák7 Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Vypadaji super, ten bilej cifr je parada.Ale ty UTC jsou hezci ( aspon pro me ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
nividic Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Někde jsem zahlíd, že ty trojky by snad měly mít stříbrnej nebo postříbřenej cifr, ale už nevim, možná to pletu. Přihodím svoje 356SAGR, ale mám jenom samý mobilovky, tak prepáčte kvalitu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickolas Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 K polechtani nasich zavistivych ja, ty mobilovky bohate staci Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted February 28, 2018 Author Report Share Posted February 28, 2018 Někde jsem zahlíd, že ty trojky by snad měly mít stříbrnej nebo postříbřenej cifr, ale už nevim, možná to pletu. Přihodím svoje 356SAGR, ale mám jenom samý mobilovky, tak prepáčte kvalitu.no konečně, už jsem myslel, že sem ty tvoje nedáš! A máš pravdu. Číselníky jsou galvanicky pokoveny mědí nebo stříbrem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chronař Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 @jankonee, už je to nějaký pátek, co jsem tam byl.Nenapsal jsem to, sorry Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted February 28, 2018 Author Report Share Posted February 28, 2018 Zaostřeno na stříbro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid_A Posted February 28, 2018 Report Share Posted February 28, 2018 Paradni dvojka! Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Nano Posted March 7, 2018 Author Report Share Posted March 7, 2018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts