Jezek Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Vazeni,co na ne rikate ? Patri k mym oblibenym,je to jeden z adeptu na koupi,ale zatim na nej nemam financni zdroj.Je s nimi spojeno jmeno oceanologa J.Cousteaua http://www.doxa.ch/sub750_sharkhunter.htm ,ktery je pry pouzival.Vitam jakekoliv nazory,nejvice ale kriticke
Jezek Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 aha,tak nekde je chyba,chvili strpeni...
African Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Všechno co je spojené s mistrem potápění a obrovským vztahem k přírodě pana J Cousteaua je supéééér! To jsem nevěděl, že tyto doxy jsou ještě v prodeji. Jsou příjemné a myslím, že značka Doxa je velice výrazná ve švýcarském hodinářství.
Roman Šula Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Velmi pěkné, předpokládám, že i cena bude velmi pěkná, hledat to ani nebudu.
afrikab Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Vsak je tam cena uvedena...nyni $1349.00, bezne $1899.00. Takze lidovka Me se u nich libi rada DECO, za 700USD
Roman Šula Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Já teda osobně hranaté hodinky v oblibě moc nemám, občas mě sice nějaké zaujmou, ale dávám přednost kulatým. Ale to je věc osobního vkusu.
Jezek Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 tyhle jsou moc pekne,ale ta datumovka je hrozna...u nas v Brne je maji,tusim za 19.000,-...Co se tyka spolecenskych hodinek,hranate mam rad,napr. Oris Frank Sinatra,ktere jsou dle meho originalni,nebo Eterna 1935 Grand Automatik...
Petr_S Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Vlastimil7664 napsal: Všechno co je spojené s mistrem potápění a obrovským vztahem k přírodě pana J Cousteaua je supéééér! To jsem nevěděl, že tyto doxy jsou ještě v prodeji. Jsou příjemné a myslím, že značka Doxa je velice výrazná ve švýcarském hodinářství. Nedávno jsem na Doxy obdržel nový katalog (v Praze jsou k mání v obchodech Planeo - OC Flora a NovoPlazza). Nicméně, je to jen dozvuk staré slávy. Vrcholné modely v automatu někde okolo 30k.
Jezek Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Petr_S napsal: Nedávno jsem na Doxy obdržel nový katalog (v Praze jsou k mání v obchodech Planeo - OC Flora a NovoPlazza). Nicméně, je to jen dozvuk staré slávy. Vrcholné modely v automatu někde okolo 30k. Predpokladam ale,ze Sharkhuntery tam nebyly... Jinak je asi pravda,ze dnes uz je Doxa spis marginalni znacka,i kdyz potapecske modely SUB jsou stale vyhledavane.
steel Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 tyhle sub doxy jsou super, ale spis jsou spojeny s clive cussler ajeho darkem pittem :-) cousteau je residentem iwc aqautimer k jeho l.e. dostanete i tën uzasny cerveny kulich co mel na calypso kazdy :-), ale zpet k doxam asi pred dvema lety jsem o nich uvazoval za tu dobu se cena zvedla o 500 doliku to je dost a navic je skoda, ze uz nedelaji verzi sub 250 - v kazdem pripade je to sberatelsky kousek, ktery neztraci hodnotu
noname Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Mě se líbí. Četl jsem dost názorů na různých fórech a nikomu se nelíbila cena a současná politika, t.j. velké limitované série a pseudosleva. Nesmí se také zapomenout, že při dovozu ze Švýcarska naskočí ještě clo a DPH.
dehyd Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Jezek napsal: Vazeni,co na ne rikate ? Patri k mym oblibenym,je to jeden z adeptu na koupi,ale zatim na nej nemam financni zdroj.Je s nimi spojeno jmeno oceanologa J.Cousteaua http://www.doxa.ch/sub750_sharkhunter.htm ,ktery je pry pouzival.Vitam jakekoliv nazory,nejvice ale kriticke Unikátní je ta (patentovaná) luneta s odečtem dekompresních hloubkových limitů v čase. I když jí většina smrtelníků nejspíš nevyužije, je to sympatická alternativa k již otřelým větrným růžicím a tachometrům. Pouzdro téměř identické s Heuer Autavia - určitě však zajímavá volba, třeba i kvůli tomu Cousteauovi. Také jsem jako kluk s velkou oblibou sledoval jeho seriály.
Jezek Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 myslel jsem si,ze jsem pocitacovy pologramota,ale jsem spis negramota...dalsi pokus o vlozeni obrazku...
Jezek Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 ja se zblaznim,jednou se mi tu ty obrazky ukazuji,pak zas ne...
ondrej Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Vlastimil7664 napsal: Všechno co je spojené s mistrem potápění a obrovským vztahem k přírodě pana J Cousteaua je supéééér! To jsem nevěděl, že tyto doxy jsou ještě v prodeji. Jsou příjemné a myslím, že značka Doxa je velice výrazná ve švýcarském hodinářství. těch co participují na jeho slávě je rozhodně více ... viz.: http://www.iwc.ch/collection/collection_de...sp?l=en&mid=506
Jezek Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Rozumim tomu,kdyz nekdo vyuziva znamou tvar a jmeno k prosazeni svych hodinek,ale vetsi dojem na me dela to,kdyz ten clovek ty hodinky v tom konkretnim modelu fakt nosil a tim padem i testoval.
dehyd Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 I já mám z většiny dnešních "ambassadorů" různých značek podobný pocit. V překomercializovaném prostředí již asi není moc takových, kteří se účastní kampaně za model, který by si předtím sami pořídili na základě osobních preferencí a vkusu.
steel Odesláno 5. května 2006 Nahlásit Odesláno 5. května 2006 ja mam spis pocit, ze proste calypso bylo idelani prostredi na testovani hodinek a dost se jich tam odtestovalo :-) krome tech iwc i submariner od rolex, takze bych byl skepticky k tomuto rovnitku - Cousteau=doxa sub :-) jako napr. mcqueen=heuer monaco, dle dobovych fotek nosil bozsky stewe prave submarinery hold tyhle ikony, ktery uz nejsou mezi nami se dobre prodavaji :-)
Jezek Odesláno 5. května 2006 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2006 Cousteau= doxa sub treba i jo,na fotkach je ma,ale asi ne Calypso= doxa sub,leda by je tam meli vsichni,a to podle steela nemeli...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se