Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Koukej dopředu, perou se holky ;) :D

Tak holky predvedly zatim nejhezci zapas, kdyz nepocitam ted Lajose...

Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak holky predvedly zatim nejhezci zapas, kdyz nepocitam ted Lajose...

Mě přijde (ale houby tomu hovím) že jsem ještě neviděl od holek,obecně, nudnej zápas, vždy to štípou co se dá.

Odesláno

Kincl ale vubec nezklamal a dal mu taky pekne počoudit. Skoda. Hold kdyby Karlos prohral tak konči...

Je fakt, ze ve tretim uz byl Karlosovi souperem. Prvni dve ale nestihal...

Odesláno

Nestíhal? Neznám nikoho, kdo by tu zem ubránil lépe. Hodně dobrý výkon od Patrika. To válení mě už nebaví... v postoji by dostal strašnou bídu Karlos. Tak dobrou :-)

Odesláno

Nestíhal? Neznám nikoho, kdo by tu zem ubránil lépe. Hodně dobrý výkon od Patrika. To válení mě už nebaví... v postoji by dostal strašnou bídu Karlos. Tak dobrou :-)

Nerikam, ze nebranil dobre. Branil dobre, ale ty prvni dve kola i pres tu obranu jasne prohral na body. Naopak, treti kolo mel navrch, Karlosovi v postoji doslo... Ale to nestaci, nesmel by se zase nechat hodit. Tak to proste je.

Odesláno

Čekal jsem, ze první kolo si bude Kincl číst Vemolu, druhé kolo to tam postupně v postoji začne sázet, tak jako v třetím kole. Tam bylo vidět, ze Vemolovi po trefenejch úderech od Kincla, začíná odcházet kondice. Proto sem čekal víc. Nutno samozřejmě dodat a kloboucek dolu, ze tu zem ubránil skvěle. Kincl po zápase říkal, ze většinu zápasu nevidí na jedno oko. To mohl být taky důvod proč se nepustil víc do útoku .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...