speslmbcz Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Pokud vím, tak to Pirát odpískal kvůli zraněným zádům. Minulý zápas odpískal pro změnu kvůli zranění palce na ruce...
OndraTce Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 prohrál na Oktagonu 9 se Siwym a tím přišel o možnost bojovat s Petráškem na desítce. Petrášek mu dokonce fandil, ať postoupí a může mu dát za uši :-)Díky, pravda, to mi nedošlo. Škoda, těšil jsem se na tu popravu=/. PS: Co Kozma? Sekne toho Borároša?=)
shewcza Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Teď nemůžu koukat na video, ale když to tvrdíš, tak to asi bude pravda já to nemám nijak podloženo, jen jsem si to tak vydedukoval v makovici. Nemám rád piráta a doufal jsem že dostane výplatu. Škoda toho jednoho zápasu, ale jinak si myslím, že Oktagon 10 je strop co jde vidět na vlastní oči u nás v republice, už se fakt těším. Edit: Ondro já doufám, že jo :-) Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem shewcza
ABCDE Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Teď nemůžu koukat na video, ale když to tvrdíš, tak to asi bude pravda já to nemám nijak podloženo, jen jsem si to tak vydedukoval v makovici. Nemám rád piráta a doufal jsem že dostane výplatu. Škoda toho jednoho zápasu, ale jinak si myslím, že Oktagon 10 je strop co jde vidět na vlastní oči u nás v republice, už se fakt těším. Edit: Ondro já doufám, že jo :-)Ten společný zápas už asi ani nebude. Teď jsem našel, že Pirát přešel do 77ky a chce bojovat s Kozmou :-) Taky věřím ve výhru Kozmy, ale Gábor dokáže v zápase překvapit. Posledně utáhl Číňana na ?pitomou? gilotinu v prvním kole
Návštěvník Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Ten společný zápas už asi ani nebude. Teď jsem našel, že Pirát přešel do 77ky a chce bojovat s Kozmou :-) Taky věřím ve výhru Kozmy, ale Gábor dokáže v zápase překvapit. Posledně utáhl Číňana na ?pitomou? gilotinu v prvním koleČíňan už má nejlepší roky za sebou. Když pominu nějaký lucky punch, tak Kozma je zapasnicky jinde.Jinak já jsem rád, že tam není Pirát. Takhle má Meloun pořádného protivníka. Když pominu Denisu, tak je tam špička československé scény. Deák má na UFC už dávno a Kozma s Melounem k tomu spějí. Végh na ní má nejspíš taky, uvidíme po tom zranění.
cema Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Pirát utíká do 77kg a chce Kozmu. Doufám, že je Kozmič oba (Piráta i Borároše) otevře jak konzervu. LOKTY. ;-)
JAJA Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 co říkáte na domluvený MMA zápas Maywheathera v organizaci Rizin?
Sicik Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 (upraveno) Že nebude. FM postnul na sociální sítě, že je to všechno jinak. tady to je Upraveno 9. listopadu 2018 uživatelem Sicik
JAJA Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Že nebude. FM postnul na sociální sítě, že je to všechno jinak. tady to je Tak to mi uniklo, díky.
OndraTce Odesláno 9. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 9. listopadu 2018 Vy jste takhle jednomyslně pro Kozmu, jo? Mně je ten pokreslený kulturista docela sympatický. Ale věřím taky Kozmovi=). Ty lokty má fakt nepříjemný a celkově na mě působí tak nějak líp.
ABCDE Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Vy jste takhle jednomyslně pro Kozmu, jo? Mně je ten pokreslený kulturista docela sympatický. Ale věřím taky Kozmovi=). Ty lokty má fakt nepříjemný a celkově na mě působí tak nějak líp.Fandím oběma, jsou to oba dva borci. Ale kdybych si měl na jedno z nich vsadit, tak by to byl Kozma.
Návštěvník Odesláno 10. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 10. listopadu 2018 Za mě jasně Kozma. Vlastně proti Gaborovi nic nemám, ale tu techniku za pár let nedoženeš. Jasně má sílu a v prvním kole se může náhodou trefit, ale Kozma má obrovský základ v judu a je vyzápasený. Gabor může zápasit tady a není špatný, ale s bojovými sporty začal pozdě a to skoro nejde dohnat.
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Škoda toho Gábora, Kozma by ho přejel stejně. Takhle je to smůla pro oba. A nechápu co předvedl Meloun, soupeř byl ale lepší...
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Co se stalo?Při takedown mu nejspíš vyhodil koleno při dopadu...
enslow Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Na instagrame Kozmu dosť hejtuju že ho také víťazstvo ani nemôže tešiť. Ale o tom je hold každý šport nie len bojový. Akonáhle sa super dozvie že druhý má nejakú časť tela načatu ide mu automaticky po nej. Je to tak všade. Pre mňa je to víťazstvo ako každé iné. Tak to chodí. Je tam zapísaný tak ci onak
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Na instagrame Kozmu dosť hejtuju že ho také víťazstvo ani nemôže tešiť. Ale o tom je hold každý šport nie len bojový. Akonáhle sa super dozvie že druhý má nejakú časť tela načatu ide mu automaticky po nej. Je to tak všade. Pre mňa je to víťazstvo ako každé iné. Tak to chodí. Je tam zapísaný tak ci onakA jak mu po ní proboha šel? :-)
Návštěvník Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Že Gábor nedokázal ubránit takedown a Kozma ho pěkně hodil a u toho se mu při dopadu obou otočí noha ? To mu po ní fakt šel.....
noviisek Odesláno 17. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2018 Podle mě z toho taky nemá dvakrát radost, ale je to sport. Někdo prohrát musí.A nemyslim, že by kdokoliv řekl, je on si zlomil nohu, tak to vzdam já a necham ho vyhrat. Teď jsem na to koukal a neprislo mi to vůbec jako úmysl.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se