John_Lenon Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Jojo, jen musíš seškrábat zbytky obsahu dítěte.
tedwine Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 V 6. 3. 2018 v 8:46, John_Lenon napsal: Tak já du hodit do prodejního vlákna použitý dětský plíny...Ponukni radsej partnerkine kalhotky
Robertilos Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Poslední dobou docela blbnou i kuchaři. To je samý salátek, řízečky, filátka apod.
Boudy Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Tak v obchodě to taky letí: akcička, cenička, pecička...
Karlos Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Že celý svět blbne a mění se na cosi podivného může mít i skutečnou příčinu - denně se na světě vyrobí, použijí a pak spláchnou do vody jednak tuny chemikálií narušujích přirozené hormonální prostředí všeho živého (včetně lidí) a jednak tuny hormonálních léčiv a antikoncepce. Tohle všechno zůstává v životním prostředí, v potravinách a ve vodě, denně to všichni jíme a pijeme, vyhnout se tomu nelze. A postupně to na nás působí.Stačí do googlu zadat hormony v životním prostředí.
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Docela mne mrzí, že mimibazar nesleduji, může to být zábavné, ale napravovat to nebudu.
Gustaf Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 A nejhorší ze všeho jsou trpaslíci. Ty potvory vám vlezou všude. A strašně rychle se množí.
Gustaf Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Zrovna včera jsem chytil dva. Jednoho na vařenou bramboru a druhého na škvarek. :D
Boudy Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Trpaslík je dobrý plavec... Ale nevydrží...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 A co s nima potom děláte, když je takhle chytáte?
Red Dwarf Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Co máte proti trpaslíkům, vy kryptofašisti? (nevím, co to slovo znamená, jen se mi líbí, sorryjako)
mondeo2 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 to já na ně stavím takový klícky...................
Gustaf Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 A píchas do nich klacikem orezanym do špičky, aby zpívaly :D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se