Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Kudoke oprášili historický strojek a mají nový vlastní kalibr. Katalog 2018, kdyby to někoho zajímalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 ...skvělé, konečně téma pro hodinkové fórum. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Nedávno jsem se snažil dohledat manufaktury a jedince, vyrábějící cestou "based" vintage stroj. Nemáte někdo podobný výčet? Strašně se mi tento směr hodinařiny na líbí. Kudoke super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 (upraveno) Jak se ten novej kudoke strojek reguluje? Vidím tam šroubek, ale o nic se neopírá... Edit: nebo žeby šnek? Upraveno 5. března 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2018 Jj, už to vidím, díky, Kamile. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 24. prosince 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2021 Kudoke 1 a Kudoke 2 jsou hodně zajímavé modely. Strojek je pěkně zdobenej a Kudoke 2 s tím sun/moon 3D plastickým diskem vypadá parádně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Erendil Odesláno 11. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2022 O Kudoke 2 jsem dost vážně uvažoval. Jediná věc co mě odradila je průměr. Mám 19 cm zápěstí a 39 mm je na mě málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se