Leviathan Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Ak som tu pred casom avizoval..tak pred cca hodinkom ich doniesol kurier. Znacka Aquadive zazila svoju najvacsiu slavu v 60' a70' s ikonickymi modelmi ci modelom s elektronickym hlbkomerom po cca 10 rocnom planovani bola v roku 2011 znacka reinkarnovana v Nemecku v Pforzheime.Vsetky modely su rucne kompletovane vo Svajciarsku.Aktualne ma v ponuke modely jednako vyuzivajuce NOS diely na historicke modely a samozrejme nove modely nasledne rozsirene o GMT limitovanu ediciu a aj model s kalibrom od Vaucher/Parmigiani s twin barrels a rozsirenou rezervou chodu. Ja som zvazov medzi Orange a zltymi..a takto to skoncilo...43mm telo vyska 15mm1000m WRETA ETA 2893-2 vyregulovana do +/- 2 sec. den. v 5-ich poziciach (certifikat je sucastou balenia)moje maju cislo 001/500Vychytavka je heliovy ventil na pozicii "6" Ale na boku puzdra..takze nerusi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Gratulujem, parádne hodinky. Nesedí mi ku nim iba ten nešťastný isofrane. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Kdyz koukam ven, tak na letni obleceni je jeste brzo :-). Jinak pekne hodinky, gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 mne ten ISO celkom sedi. Skusim este cierny.Mesh neznasam a moc moznosti potom uz nie je.toto si mi nepaci.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Moc pekne kukacky, za me zluty iso je super! Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Pěkný! Užívej, ale s potápěním ještě počkej, pokud nejsi někde v karibiku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Fakt jsou pěkný. S ISO nemám problém, sám bych je ale nosil na černým, zcivilnělo by je to a víc by vynikly žlutý prvky na cifru. Ale na léto k výstroji, nejlíp žlutočerný, hodně dobrý. Nenápadnej heliák je fajn. A evidentně jsou to hodinky spíš pro majetele lovečáku. Upraveno 6. března 2018 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karol Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 ...parada a na kvalitnom shark mashi by vynikli......viem neznašač Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Bol som nedočkavý, kedy ich tu dáš, od Aquadive tu teda toho veľa nie je. Model je nádherný, žltý ISO mi tu prekvapivo nevadí, ale takisto by som zvolil v čiernej farbe. Puzdro s nožičkami by malo byť rovné, bez zaoblenia. Je to tak, či je tam náznak nejakého zakrivenia? A akáje tam extanzia náramku? Upraveno 6. března 2018 uživatelem StanoBare Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Zlta je suprova! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Na tom tahu vypadaj dobre. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Puzdro je mierne zaoblene a aj vdaka tomu sedia na ruke super. Som rad, ze som nesiel to 300-viek, levo to uz by bola fakt pastika.A asi mate pravdu...na tom ciernom vyzeraju..civilnejsie. a trochu mi zacali pripominat Depth Gauge od ORISu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Jojo, povedené hodinky. Gratulace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyler Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 V dobrém závidím, na takovéhle hodinky mám tenkou ruku, jsou parádní... A za mě černý isofrane moc dobrý, ale na tom žlutým mají fakt koule! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 (upraveno) Parádny kus Jaro, tento retro dive look. Čo viac si želať? Sám mám potápky CERTINY DS-3 a tieto vyzerajú ako ich sestry. Rád by som ich niekedy porovnal naživo.Podobné ako DOXA SUB, tiež môj favorit. Upraveno 6. března 2018 uživatelem Chronofobik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Dikes chlapi.NO DOXA SUB v pre mna najsamfasa kombinaici mi usli.. tak snad nabuduce.. A DS trojky su fakt podobne..najma ta luneta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Teraz sú jedny DOXA SUB 750T GMT DIVINGSTAR na eBay. Dva dni do konca licitácie, zatiaľ je cena prijateľná... No a jedny sa dajú kúpiť hneď za 3000 $, tiež e-bay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tyhle hodinky nemaj vypadat civilne, takze zluta varianta jasne vitezi. Jsou to moc povedeny popelniky, ta vysoka luneta je skvela, gratulace...kolik maj prosim te lug2lug Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 jedny mam v merku od manika zo Svedska....je nalomeny..tak uvidiminak ano..cena dobra a lokacia tiez...https://www.ebay.co.uk/itm/DOXA-SUB-750T-GMT-DIVINGSTAR/152927178248?hash=item239b2b8e08:g:6UUAAOSwHuhal--c Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 6. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2018 Tyhle hodinky nemaj vypadat civilne, takze zluta varianta jasne vitezi. Jsou to moc povedeny popelniky, ta vysoka luneta je skvela, gratulace...kolik maj prosim te lug2lug49mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se