bandicoot Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Žlutej ISO je supr. To je obří výhoda, ze dělaj barvy, co pasujou. Třeba k vnitřní lunetě a ono to funguje. Sleduju je na IG a jsou to boží kombinace.
madmaxx Odesláno 6. března 2018 Nahlásit Odesláno 6. března 2018 Tak ty jsou parádní, Aquadive mám rád.To seriový číslo se povedlo ;-)
Leviathan Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 farbicky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Pěkně barevný to máš, už ti chybí jen nějaké oranžády
Leviathan Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Presne Sašo....to ma napadlo....DOXA SUB? alebo..co ma este taku peknu oranzovu?
kuncák7 Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Mozna by to chtelo i neco v bile ci cerne :-), ale mas to moc pekny.
Leviathan Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 ciernych par mam, biele nee.
Harwey Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 letne farby:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
sashator Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Tak v oranzovejch je jasna volba prave u Doxy, libi se mi ted ta posledni limitka Black Lung...ja poridil searamblery z padesatkovy edice a jsou fajn
Leviathan Odesláno 7. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 7. března 2018 Black lung je SUPER, ale...300 limitka a do predaja asi ani nesla....teraz sa bude drazit kus na https://stockx.com/news/doxa-black-lung-restockx/5000ky uz nechcem...daco ine by to od nich chcelo
Chronofobik Odesláno 7. března 2018 Nahlásit Odesláno 7. března 2018 A DOXY 6000T by sa nepáčili...? Je tam vraj vylepšená lumi oproti 5000T.
Harwey Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 aj ked biele nee, ale taketo senatorky aj s Big Date by som si u Teba vedel predstavit:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Chronofobik Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Odesláno 8. března 2018 Toto je kukuč a la PHILIPPE PATEK (až na nejaké tie detaily). Resp. Patek pre tých menej majetnejších...
Leviathan Odesláno 14. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Zlta je fakt na nich najlepsia... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Odesláno 14. března 2018 Palec nahoru za zlutou!!! Moc se mi to libi.
jenik77 Odesláno 15. března 2018 Nahlásit Odesláno 15. března 2018 moc pěkné, na žluté gumě nejlepší, souhlasím a gratuluju!
sashator Odesláno 16. března 2018 Nahlásit Odesláno 16. března 2018 Kdyz uz jsme u te zlute, tak jsem si dnes udelal radost- http://www.doxawatches.com/SUB300T-Poseidon-Edition.html ...Jaro nepridas se? Rozesilani cca kveten, tak by se to do leta melo stihnout ...jsem zvedavej za jak dlouho se vyprodaj
mtomas Odesláno 20. března 2018 Nahlásit Odesláno 20. března 2018 Parádní hodinky, hledám teď něco podobného a tohle vlákno mne nahlodalo. Díky...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se