lucid Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ty Certiny jsou pěkný. Ale mít za 16k hodinky (ideálně) na celý život... Aby to vůbec měly šanci fyzicky vydržet. Tím chci jen říct zřejmou věc, že od svatebních hodinek se čeká dlouhatánská životnost a vyšší budget by byl vhodnější (if possible).Podle mne vycházet z toho, že čím jsou dražší hodinky, tím delší jejich životnost, je pěkná blbost.
pjanek Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 (upraveno) OK, tak to rozveď. Já to beru tak, že vyšší cena = (obecně) kvalitnější komponenty a zpracování (v relaci do 100k). Upraveno 22. března 2018 uživatelem pjanek
lucid Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 OK, tak to rozveď. Já to beru tak, že vyšší cena = (obecně) kvalitnější komponenty a zpracování (v relaci do 100k).Spíš to rozveď ty, když tvrdíš, že se jedná o zřejmou věc. Já mám řadu hodinek co mají přes padesát let, nestály tehdy žádný majlant a stále jsou v perfektní kondici. Hodinky Ti vydrží podle toho jak se k nim chováš, stejně jako každá jiná věc.
Maro Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ja ho chápu. nosil bys svatební certiny, když mas ve sbírce další 3 kusy a každý v několikanásobném budgetu? Dostaly by se ti na ruku v konkurenci třeba subu, monak a moonu?
Maro Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 (upraveno) Protože když budeš ráno přemýšlet, co na ruku tak v 90 % sahnes po něčem hodnotnějším. Alespon já to tak mám a myslim, ze nebudu sam, jinak bychom všichni asi nosili seika a nějaké upgrady by nás moc nevzusovaly. Upraveno 23. března 2018 uživatelem Maro
lucid Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 Protože když budeš ráno přemýšlet, co na ruku tak v 90 % sahnes po něčem hodnotnějším. Alespon já to tak mám a myslim, ze nebudu sam, jinak bychom všichni asi nosili seika a nějaké upgrady by nás moc nevzusovaly.Každý to máme jinak, já volím hodinky primárně podle toho kam jdu nebo co mám právě za jednání.
Roman-ZA Odesláno 23. března 2018 Nahlásit Odesláno 23. března 2018 (upraveno) ja volim podla toho, co mam oblecene a kam idem, aka je to prilezitost svadobne mozu byt kludne na nejaku spolocnu prilezitost/akciu.ako povedal kolega nado mnou, kazdy to mame inak zariadene. Upraveno 23. března 2018 uživatelem Roman-ZA
bocko Odesláno 24. března 2018 Nahlásit Odesláno 24. března 2018 Chcel poradit s vyberom svadobnych hodiniek, a nie kto na aku prilezitost nosi svoje hodinky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se