Radek124 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října (upraveno) "Fialovo parte" si moskviči posílají už dlouho - ale zatím to navzdory jejich snahám vypadá spíš na "poslední rozloučení" s Venezuelou, Zaorálkem a ostatkama kdysi mocné ČSSD... Upraveno 4. října uživatelem Radek124 1 4
maama Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Aha, takze bude oposmlouva. Smlouva o pozicich. To myslenkove soudrzny reseni je:)
Lucky Lucaso Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Hele. A jak to bylo s opozicni smlouvou mezi ODS a CSSD?
Frantik Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 52 minutami, Micey napsal: Presne, v Praglu je to samej multimiliardar mimo realitu. Tak zase mame vsechny zuby
Lucky Lucaso Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 21 minutami, Radek124 napsal: "Fialovo parte" si moskviči posílají už dlouho - ale zatím to navzdory jejich snahám vypadá spíš na "poslední rozloučení" s Venezuelou, Zaorálkem a ostatkama kdysi mocné ČSSD... Ja nejsem zadnej moskvic. To si vyprosuju. A Stacilo ksem fakt nevolil. Nenalepkuj Ráďo 2
hinkle Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Na mlady to zabralo. Mlady nejen vekem.Nechyběla Sugar Denny či Tadeáš Kuběnka. Mezi prvními dorazil Big Daddy Mikky… Zdroj: https://www.idnes.cz/volby/pirati-volby-2025-stab-influenceri-podpora-sugar-denny-big-daddy-miky-tadeas-kubenka.A251004_164537_volby_mls?zdroj=sph_hp
Lucky Lucaso Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Ty tri jmenovany a pirati at shorej v pekle. 1
Diamondking Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 15 minutami, Frantik napsal: Tak zase mame vsechny zuby Právě proto, že jste miliardáři, máte všechny zuby... 2
paro Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Mně by jen zajímalo, jestli se někdy dožiju toho, že nebudu volit nejmenší zlo, ale alespoň nějaké uskupení, které bude z části a věrohodně reflektovat moje konzervativní hodnoty. Sent from my iPad using Tapatalk 6
Jarett Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Jsem opravdu zvědavý. Zvědavý na ten nový ráj, který nás teď čeká. Jsem opravdu zvědavý na ty levnější energie a strmě rostoucí důchody, levnější a kvalitnější potraviny. Obzvláště si rád počkám na dostupné a levnější byty. Taky se těším na ty uvolněné atraktivní pracovní pozice po odsunutých příživnících z Ukrajiny. Tak snad bude opravdu líp a doufám, že to bude dřív, než půjdeme za pár let do důchodu. Určitě se ale budou dřív hodit ty kratší čekací lhůty u lékaře. Stárneme a nevím, jestli za těch pár let bude stačit se spoléhat jen na naše děti. Ale kdyby ano, tak já mám děti tři, tak snad to zvládnou. No a ti, co jsou bezdětní, těm pomáhej spasitel ... 2 10
Prochy68 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Tak tady už je vymalováno Volební štáb Stačilo! navštívil během podvečera bývalý prezident Miloš Zeman. S členy předsednictva jednal v uzavřeném podzemním sále hotelu Vista. Podle vyjádření členů KSČM měl poskytnout rady, jak dál pracovat s levicí. Zdroj: https://www.idnes.cz/volby/hnuti-stacilo-ostrava-volby-do-poslanecke-snemovny-vysledky.A251002_093949_volby_misl 1
Conrad Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Dívám se na tiskovku Fialy- dělali jsme všechno dobře a opakovaně prohlásil ,že vyhráli populisté a extremisté. 1
Lucky Lucaso Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. 1
Frantik Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 20 minutami, Diamondking napsal: Právě proto, že jste miliardáři, máte všechny zuby... pravda
Frantik Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 4 minutami, Lucky Lucaso napsal: Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. A tak jasne ze nebyla. To přece nikdo netvrdí. Ale pořád lepší než estébák a zloděj nebo japonskej nacek. Ale ať to zkusi, Macallan levnější nebude 2
Micey Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 5 minutami, Lucky Lucaso napsal: Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. Pise tady nekdo, ze tahle vlada byla nejlepsi co sme kdy meli? Ale tenhle (pro)ruskej pamflet s “ukajinskym spasitelem” je takova sracka, ze bych ho tady ani necekal. No ale predpokladam ze sis jen delal prdel:) 2
maama Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října (upraveno) před 8 minutami, Lucky Lucaso napsal: Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. Minus jsem ti nedal, bo to ignoruju. Ale v souvislosti s dalsimi predrecniky… si vem, ze takovy parte vznika v zemi, kde se na premiersky zidli vystridala skodna: Zeman, Klaus, Babis, Paroubek, Gross, a sprymar Topolanek, a ze se to parte tyka byvaleho rektora VS. To jsou paradoxy, co? odpoved. V ramci V4 byla the best. Nemusel jsem se stydet. Upraveno 4. října uživatelem maama 1 9
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se