Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 19,9tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

"Fialovo parte" si moskviči posílají už dlouho - ale zatím to navzdory jejich snahám vypadá spíš na "poslední rozloučení" s Venezuelou, Zaorálkem a ostatkama kdysi mocné ČSSD... :whistle:

Upraveno uživatelem Radek124
  • Like 1
  • Dát hlas 4
Odesláno
před 21 minutami, Radek124 napsal:

"Fialovo parte" si moskviči posílají už dlouho - ale zatím to navzdory jejich snahám vypadá spíš na "poslední rozloučení" s Venezuelou, Zaorálkem a ostatkama kdysi mocné ČSSD... :whistle:

Ja nejsem zadnej moskvic. To si vyprosuju. A Stacilo ksem fakt nevolil. Nenalepkuj Ráďo 😉

• Dát hlas 2
Odesláno

Mně by jen zajímalo, jestli se někdy dožiju toho, že nebudu volit nejmenší zlo, ale alespoň nějaké uskupení, které bude z části a věrohodně reflektovat moje konzervativní hodnoty.

Sent from my iPad using Tapatalk

• Dát hlas 6
Odesláno

Jsem opravdu zvědavý. Zvědavý na ten nový ráj, který nás teď čeká. Jsem opravdu zvědavý na ty levnější energie a strmě rostoucí důchody, levnější a kvalitnější potraviny. Obzvláště si rád počkám na dostupné a levnější byty. Taky se těším na ty uvolněné atraktivní pracovní pozice po odsunutých příživnících z Ukrajiny. Tak snad bude opravdu líp a doufám, že to bude dřív, než půjdeme za pár let do důchodu. Určitě se ale budou dřív hodit ty kratší čekací lhůty u lékaře. Stárneme a nevím, jestli za těch pár let bude stačit se spoléhat jen na naše děti. Ale kdyby ano, tak já mám děti tři, tak snad to zvládnou. No a ti, co jsou bezdětní, těm pomáhej spasitel ...

• Like 2
  • Dát hlas 10
Odesláno

Tak tady už je vymalováno 🤣

Volební štáb Stačilo! navštívil během podvečera bývalý prezident Miloš Zeman. S členy předsednictva jednal v uzavřeném podzemním sále hotelu Vista. Podle vyjádření členů KSČM měl poskytnout rady, jak dál pracovat s levicí.

Zdroj: https://www.idnes.cz/volby/hnuti-stacilo-ostrava-volby-do-poslanecke-snemovny-vysledky.A251002_093949_volby_misl

• Haha 1
Odesláno

Dívám se na tiskovku Fialy- dělali  jsme všechno dobře a opakovaně prohlásil ,že vyhráli populisté a extremisté.

• Haha 1
Odesláno

Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. 

• Hlasovat proti 1
Odesláno
před 4 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Vy vsichni co jste mi dali minus u postu s parte. Vcetne nacelnika. Mate pocit, ze tahle vlada byla "the best"? S vsema jejich pruserama??? A to podotykam, ze jsem nevolil ani Andreje ani Konecnou. 

A tak jasne ze nebyla. To přece nikdo netvrdí. Ale pořád lepší než estébák a zloděj nebo japonskej nacek. Ale ať to zkusi, Macallan levnější nebude 🙂 

• Like 2
Odesláno
před 5 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Pise tady nekdo, ze tahle vlada byla nejlepsi co sme kdy meli? Ale tenhle (pro)ruskej pamflet s “ukajinskym spasitelem” je takova sracka, ze bych ho tady ani necekal. No ale predpokladam ze sis jen delal prdel:)

• Like 2
Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, Lucky Lucaso napsal:

Minus jsem ti nedal, bo to ignoruju. Ale v souvislosti s dalsimi predrecniky… si vem, ze takovy parte vznika v zemi, kde se na premiersky zidli vystridala skodna: Zeman, Klaus, Babis, Paroubek, Gross, a sprymar Topolanek, a ze se to parte tyka byvaleho rektora VS. To jsou paradoxy, co?

odpoved. V ramci V4 byla the best. Nemusel jsem se stydet.

Upraveno uživatelem maama
  • Like 1
  • Dát hlas 9

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...