Přejít na obsah

Prim Sport - Záhadné pouzdro

Doporučené příspěvky

Zdá se mi, že největší rozdíl vidím v délce tenkých minutových čárek. Levá nová vložka s ochranou fólií je má trochu delší, podle mého voka.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 592
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Tak co původní, nová? :) Řekl bych že původní, pročež díky Mipovi i Janovi za poznámku o délce indexů.

(Z inzerátu v prodejním vlákně, přímý odkaz.)

44ed4255187c011feed5b26e20eeee47.jpg

Upraveno uživatelem Biges
Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Tak...

Co s tím teď budeme dělat?!!!!!

Parexo se na těchto stránkách odsuzuje a zde máme vlastně obdobnou "druhovýrobu".

I když je o dost kvalitnější...

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/renovacne-puzdro-igen-8244.html

attachicon.gifSport 1.JPG

navrhujem využiť nejaký historický nástroj  :giljotiini:  :lol2: ...  ...ak to nemá s témou na danej stránke nič spoločné, nemám problém to stiahnuť. Zdá sa mi však, že tu boli kritizované hlavne praktiky, kedy sa toto púzdro alebo parexo diely zakomponované do pôvodných primiek vydávali za originály bez akéhokoľvek upozornenia na neoriginalitu. Žiaľ, niekomu sa nikdy nevyhovie...

Odkaz ke komentáři

Tak...

Co s tím teď budeme dělat?!!!!!

Parexo se na těchto stránkách odsuzuje a zde máme vlastně obdobnou "druhovýrobu".

I když je o dost kvalitnější...

https://www.antik-hovorka.cz/obchod/renovacne-puzdro-igen-8244.html

attachicon.gifSport 1.JPG

Chlapi nedělejme  ze sebe pitomce a nepokládejme si tady otázky, které nám nepřísluší a může si je pokládat maximálně majitel stránky ANTIK HOVORKA, tedy Libor.

Navíc co Vám není jasné na tomto popisu, VŽDYŤ JE TO TAM NAPSANÉ JAKO PRO PĚTILETÉ DÍTĚ:

Renovačné púzdro na hodinky Prim Sport I. generácie. Púzdro je nové, nerezové a tým pádom vhodné na bežné nosenie. Púzdro pozostáva zo samotného tela púzdra, dýnka, tesnenia dýnka, otočnej lunety a čiernej vložky lunety (vyobrazený remienok je ilustračný a nie je súčasťou púzdra).

Nejedná sa o pôvodný výrobok Eltonu, ale o novú druhovýrobu určenú k renovácii.

Odkaz ke komentáři

Chlapi nedělejme  ze sebe pitomce a nepokládejme si tady otázky, které nám nepřísluší a může si je pokládat maximálně majitel stránky ANTIK HOVORKA, tedy Libor.

Navíc co Vám není jasné na tomto popisu, VŽDYŤ JE TO TAM NAPSANÉ JAKO PRO PĚTILETÉ DÍTĚ:

Renovačné púzdro na hodinky Prim Sport I. generácie. Púzdro je nové, nerezové a tým pádom vhodné na bežné nosenie. Púzdro pozostáva zo samotného tela púzdra, dýnka, tesnenia dýnka, otočnej lunety a čiernej vložky lunety (vyobrazený remienok je ilustračný a nie je súčasťou púzdra).

Nejedná sa o pôvodný výrobok Eltonu, ale o novú druhovýrobu určenú k renovácii.

Longu, byla to řečnická otázka...  

Odkaz ke komentáři

ok už to tam nie je, Accutron ma požiadal o stiahnutie. Čo sa však týka púzdier, ešte pred pádom SZ mi viacerí písali ohľadom záujmu, avšak už na nich nemám kontakt, tak to píšem sem: mám nové info, kamarátovi sa podarilo zohnať na toho týpka kontakt a dohodol s ním, že ak by sme zobrali naraz viacero kusov, dal by nám celkom slušnú zľavu oproti tomu, za čo to bežne ponúka, konkrétne by jedno vyšlo na 4200, preto ak by mal niekto záujem, dajte mi vedieť na sonny919chm@gmail.com nech to vieme dať dokopy...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...