Mipa Odesláno 1. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2018 Zdá se mi, že největší rozdíl vidím v délce tenkých minutových čárek. Levá nová vložka s ochranou fólií je má trochu delší, podle mého voka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Když jsou takto vedle sebe, tak je to poznat (větší délka minutových indexů). Samostatně by to asi nikdo nepoznal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 4. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 (upraveno) Tak co původní, nová? Řekl bych že původní, pročež díky Mipovi i Janovi za poznámku o délce indexů. (Z inzerátu v prodejním vlákně, přímý odkaz.) Upraveno 4. dubna 2018 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 4. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2018 Asi originál Elton, ale škoda toho ciferníku. Takto to vypadá, když se do toho pouští amatér. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Tak...Co s tím teď budeme dělat?!!!!!Parexo se na těchto stránkách odsuzuje a zde máme vlastně obdobnou "druhovýrobu".I když je o dost kvalitnější... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/renovacne-puzdro-igen-8244.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Co s tím teď budeme dělat?!!!!!Tak třeba já jdu dělat kafe, jinak nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 kávu jsem dopil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 je divné, že to může na antiku být. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowis Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Ono to tam dlouho nebude, jistě se brzy najdou dva zájemci, aspoň na vyzkoušení.Nad vložkou lunety s ručkami a korunkou se nikdo nepozastavil? Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem Nowis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Pokud vím, tak parexo se na antiku prodávat nemůže. Proč se může prodávat toto? Nějak to nechápu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Tak...Co s tím teď budeme dělat?!!!!!Parexo se na těchto stránkách odsuzuje a zde máme vlastně obdobnou "druhovýrobu".I když je o dost kvalitnější... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/renovacne-puzdro-igen-8244.html Sport 1.JPGnavrhujem využiť nejaký historický nástroj ... ...ak to nemá s témou na danej stránke nič spoločné, nemám problém to stiahnuť. Zdá sa mi však, že tu boli kritizované hlavne praktiky, kedy sa toto púzdro alebo parexo diely zakomponované do pôvodných primiek vydávali za originály bez akéhokoľvek upozornenia na neoriginalitu. Žiaľ, niekomu sa nikdy nevyhovie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 to není nic proti tobě. To jestli to tam bude nebo ne, řeší někdo úplně jinej. Nic sám nestahuj, máš to tam popsané, že to není Elton. Co to tedy je?je to čína? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 nedisponujem informáciami o tom, kde sa to vyrába, ale to je hádam jedno. Mňa zaujíma kvalita prevedenia a to, či si to niekto dá na ruku alebo nie je jeho osobná vec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Tak...Co s tím teď budeme dělat?!!!!!Parexo se na těchto stránkách odsuzuje a zde máme vlastně obdobnou "druhovýrobu".I když je o dost kvalitnější... https://www.antik-hovorka.cz/obchod/renovacne-puzdro-igen-8244.html Sport 1.JPG Chlapi nedělejme ze sebe pitomce a nepokládejme si tady otázky, které nám nepřísluší a může si je pokládat maximálně majitel stránky ANTIK HOVORKA, tedy Libor.Navíc co Vám není jasné na tomto popisu, VŽDYŤ JE TO TAM NAPSANÉ JAKO PRO PĚTILETÉ DÍTĚ: Renovačné púzdro na hodinky Prim Sport I. generácie. Púzdro je nové, nerezové a tým pádom vhodné na bežné nosenie. Púzdro pozostáva zo samotného tela púzdra, dýnka, tesnenia dýnka, otočnej lunety a čiernej vložky lunety (vyobrazený remienok je ilustračný a nie je súčasťou púzdra).Nejedná sa o pôvodný výrobok Eltonu, ale o novú druhovýrobu určenú k renovácii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tikal Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Krásně si to napsal Míro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 díky moc, to jsem chtěl slyšet:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Tak já každopádně doufám, že se tímto Elton chytá za nos :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Chlapi nedělejme ze sebe pitomce a nepokládejme si tady otázky, které nám nepřísluší a může si je pokládat maximálně majitel stránky ANTIK HOVORKA, tedy Libor.Navíc co Vám není jasné na tomto popisu, VŽDYŤ JE TO TAM NAPSANÉ JAKO PRO PĚTILETÉ DÍTĚ: Renovačné púzdro na hodinky Prim Sport I. generácie. Púzdro je nové, nerezové a tým pádom vhodné na bežné nosenie. Púzdro pozostáva zo samotného tela púzdra, dýnka, tesnenia dýnka, otočnej lunety a čiernej vložky lunety (vyobrazený remienok je ilustračný a nie je súčasťou púzdra).Nejedná sa o pôvodný výrobok Eltonu, ale o novú druhovýrobu určenú k renovácii.Longu, byla to řečnická otázka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 ok už to tam nie je, Accutron ma požiadal o stiahnutie. Čo sa však týka púzdier, ešte pred pádom SZ mi viacerí písali ohľadom záujmu, avšak už na nich nemám kontakt, tak to píšem sem: mám nové info, kamarátovi sa podarilo zohnať na toho týpka kontakt a dohodol s ním, že ak by sme zobrali naraz viacero kusov, dal by nám celkom slušnú zľavu oproti tomu, za čo to bežne ponúka, konkrétne by jedno vyšlo na 4200, preto ak by mal niekto záujem, dajte mi vedieť na sonny919chm@gmail.com nech to vieme dať dokopy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Jednoduše to za sebe shrnu: pouzdra mne zajímají jen původní chromované a jiné prostě nevidím důvod kupovat. Jediná výjimka je občas nějaká limitka Eltonu dle našich specifikací. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se