snake Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Kluci maj recht...mel jsem i ten drahej remen-byl fajn,ale extra dyl nevydrzel...Jinak byt Tebou-urcite koupim hodinky na kovovym tahu a kuzi dokoupim-az se Ti zacne tah libit-stoji dneska uz pres 40k...
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Upřímně nečekám, že by se mi začal tah líbit, to leda s ohledem na prodejní cenu, i když myslím, že se jich nebudu chtít zbavit (čas ukáže). Ale díky za tip, ještě o tom popřemýšlím Jinak naprosto souhlasím, chci sponu, právě jednak kvůli životnosti, jednak kvůli snadnosti a jednak kvůli samotnému vzhledu, vypadá pěkně. Z toho, co se aktuálně nabízí proto budu nucen přihodit cca 8.000,- Kč jen kvůli tomu. Počítám ale s tím
ragu Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 S tím tahem nedělej předčasné závěry. Taky jsem vždycky říkal, že tah nikdy a teď si bez něj některý hodinky ani neumím představit.
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Uvidíme Minimálně v příštích 10 letech to nevidím, ale třeba změním názor. Za mě mají hodinky s koženým řemínkem větší duši, ty s tahem jsou na mě moc jednotvárné a i robustní - protože můžu sportovat a posilovat jak chci, když se nehlídám, pupek taky rád poroste, ale zápěstí mám úzká, takže ten tah ani na mě nevypadá moc patřičně..
ragu Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Dávám ti, soudruhu, maximálně rok Na mě to přišlo, když jsem koupil Moony, kterým řemeny sakra sluší. A stejně je občas nahodím na tah.
xcmaniax Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Jen bacha s tou preklapeckou a vyzkousej to na ruce. Me to bylo celkem neprijemny a radsi jsem nosil trnovku. Jak mam maly zapesti, delalo mi to na ruce takovy maly hrb:)
Radek124 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Černý Navitimer si nedovedu představit jinak než na řádně vycpané černé teletině s origo překlápěčkou (u ní je potřeba zvolit správnou délku pevné části řemenu, jinak opravdu dělá bouli). Tah má IMHO smysl spíš u hodinek do vody a strukturované řemínky zas na placatější a jednodušší hodinky. Ale beru že každý chronomagor se ve svých snech pohybuje v jiných sférách... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Pro mě je jednoznačná volba sedlově hnědá, už jen proto, že v této barvě mám vše (tašky, pásky, boty, pouzdro na mobil, pouzdro na tablet, pouzdro na vizitky, atd.), mám tu barvu rád a přijde mi, zvláště v kombinaci s B-čky, hodně luxusní.Ale přesně jak píšeš, každý to má nějak Jinak co se délky řemenu týče, jak toto ovlivnit? Prodává se (myslím přímo s hodinkami) asi jen jedna délka, ne?A zkracovat to pak nejde.. Upraveno 18. března 2018 uživatelem DenyKr
T1000 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 (upraveno) Mně se tuze líbí na tahu. Osobně bych je koupil na náramku. Ale naprosto souhlasím, že tele bohatě stačí a navíc báječně sluší. Edit: U překlápěčky si řemen posuneš na délku, jak budeš potřebovat, nic se nezkracuje. Upraveno 18. března 2018 uživatelem T1000
DenyKr Odesláno 18. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Jsem si myslel, asi jsem to blbě pochopil - díky za odpověď
Radek124 Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 I kdyby to bylo jen XL vs L, těch pár milimetrů na polohu spony a pohodlí dělá hodně. Mě třeba na "nesmyslně dlouhém" 456XL přesně kopíruje tvar ruky a drží ciferník ve správné poloze, zatímco rozměrově identická clona s kratšími řemínky mi u jiných hodinek ani jednou pořádně nesedla - takže nezbude než pokusničit a nebo nakupovat "in natura". Co se životnosti týče, netřeba mít obavy - sám mám i po letech původní z roku 2008, nesmrdí a ani vizuálně nemám důvod se za něj stydět. Ale je fakt že hodinky dost střídám, takže to bude podobné jako se střevícema. Ohledně tahů, k téhle kategorii hodinek určitě nesednou náhražky meshem a nebo kousky z levnějších řad - a za origo sedmiřadé kousky si kvůli atypickému šikmému provedení a endlinkům Breitling nechává krvavě zaplatit...
romulada Odesláno 18. března 2018 Nahlásit Odesláno 18. března 2018 Kéž by to bylo tak snadné Tahy nemám rád a chrono chci bílé.. Jinak @romulada: Děkuji za zkušenost, to jsem potřeboval vědět. Nosil jsi je denně? Osobně asi taky spíše preferuji ten jednoduchý styl než krokodýla, ale šlo mi čistě o tu životnost, abych nevydal 150 tisíc a pak nelitoval, že po roce je řemínek na šrot.Denně jsem je určitě nenosil, měl jsem překlápěčku a řemen vydržel roky.
mijamoto Odesláno 22. března 2018 Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ahoj všem, chtěl jsem trošku výstižnější nadpis, ale moc se do něj nevejde, proto upřesním o co se jedná až tady. Nejpozději v pondělí plánuji objednat Breitling Navitimer 01 (43mm). Proč, jak, aj., chci napsat v samostatném příspěvku až je budu mít, teď prosím čistě o váš názor. Koupit:Navitimer se znaky Navitimer s arabskými číslicemi?Nemohu se rozhodnout. Dle všeho by měl být ciferník asi shodný i velikostí (ačkoli na ilustračních fotografiích vypadá ten s číslicemi menší vůči bílé lunetě), jen jeden má znaky ("čárky") a druhý číslice. Děkuji předem všem za názory Ahoj, jestli ještě nejsi rozhodnutý, tak já jsem pro znaky.. S těmi čísly je to už moc přeplácané, ale každý na to má samozřejmě jiný názor. Nejlepší bude, když si je oboje vyzkoušíš na ruce.. To nejlíp poznáš, které ti sednou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DenyKr Odesláno 22. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. března 2018 Ahoj, děkuji za názor, už jsou objednané a zaplacené. Rozhodl jsem se pro znaky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se