Přejít na obsah

Omega Baselworld 2018

Kristian.nov

Doporučené příspěvky

Je fakt, že tu mikroregulaci vidím jako jediný pozitivum :) spíš jste mě kluci vystrašili ohledně těch současných těma řečma "pospěšte, kupujte, nebudou"... To tyhle nový fakt někdy od července naperou do butiků, doprodaj zásoby současných SMPc a ty už se pak nebudou dát nový sehnat / objednat? Páč to abych si snad vzal půjčku a stihl je do tý doby koupit :frusty:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 275
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Úplně špatně nevypadají, ale dost tam ruší ten odstávající heliák a jeho tvar, nápis ZnO2 na ciferníku a spojené minutové indexy. A ten plochý náramek vypadá na můj vkus trochu lacině. Ale třeba v reálu na ruce překvapí.. Nové bondovky bez vlnek se mi zprvu taky moc nelíbily, a s odstupem času mi přijdou hodně podařené

Odkaz ke komentáři

Nevím, jestli jste to z postovaného videa postřehli, ale starting price bude 4400 CHF (což je bezmála kilo) bez daně na gumě a 4500 CHF na tahu. To je oproti současné verzi dost :) Ale dalo se to čekat, zhruba to odpovídá ceně POček se stejným kalibrem. 

Upraveno uživatelem Jenkiz
Odkaz ke komentáři

Já se tak těšil po tom prvním videu s vlnkama! Návrat ke kořenům, konečně keramická verze původních bondovek! Už jsem počítal hotovost, hledal číslo na dealera kvůli rezervaci.

A ono tohle...

Na první pohled je to docela cirkus.

Heliak je vyloženě hnusnej a kam se ztratila krásně štíhlá korunka (hlavní na pozici tři)?

Nejvíc mě ale mrzí celkové zahozený odkaz na původní bondovky.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...