Povidláček Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Je fakt, že tu mikroregulaci vidím jako jediný pozitivum spíš jste mě kluci vystrašili ohledně těch současných těma řečma "pospěšte, kupujte, nebudou"... To tyhle nový fakt někdy od července naperou do butiků, doprodaj zásoby současných SMPc a ty už se pak nebudou dát nový sehnat / objednat? Páč to abych si snad vzal půjčku a stihl je do tý doby koupit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 SMPc bývaly pěkný hodinky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Ta datumka na 6 je hrozná a heliak jak špunt do vany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Proc ta datumovka??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Me to vubec neoslovuje, vystacim si s rolexem Aspon ze v omega konecne pochopili, ze k modremu cifru cerna datumovka nepatri.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Úplně špatně nevypadají, ale dost tam ruší ten odstávající heliák a jeho tvar, nápis ZnO2 na ciferníku a spojené minutové indexy. A ten plochý náramek vypadá na můj vkus trochu lacině. Ale třeba v reálu na ruce překvapí.. Nové bondovky bez vlnek se mi zprvu taky moc nelíbily, a s odstupem času mi přijdou hodně podařené Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ensi Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Ted az jsem si vsiml toho Zr02 na cifru, boze to jsou debiliTo maji jen nektere, titanove tam maji ?Ti? Upraveno 21. března 2018 uživatelem ensi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jenkiz Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Nevím, jestli jste to z postovaného videa postřehli, ale starting price bude 4400 CHF (což je bezmála kilo) bez daně na gumě a 4500 CHF na tahu. To je oproti současné verzi dost Ale dalo se to čekat, zhruba to odpovídá ceně POček se stejným kalibrem. Upraveno 21. března 2018 uživatelem Jenkiz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 (upraveno) Vlnky špatný.. a spolu s tim presunutym datumem to pusobi nejak unavene... Rozplizle.. to neni poradny more.. Upraveno 21. března 2018 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 ...fejk sebe sama... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toom Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Datumka na 6 mě neruší. A v kombinaci černá s bílými čisly je imo nejčitelnější kombinace. Ale zůstavám u Alpinerů https://www.uhren-koeck.at/wp-content/uploads/2016/10/AL-525NS5AQ6-Zifferblatt-schr%C3%A4g-raw_WK.jpg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 zmrzacili tie SMP paradne... neviem ci sa hento bude vobec predavat. jedine co chvalim su retro seamastery, ale aj tam si mohli odpustit carbanice zospodu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Za mě model v černé variantě je povedený, k tomu in-house kalibr,příjemná změna a s tím opět narostla cena, což už je trochu mimo... no jo a furt to bude někdo kupovat....:úúú Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Mozno vydaju limitku bez carbanic :-) inac spredu fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Datum na šetý je takový dost nezvyklý,heliák vypadá přinejmenším divně.Plný dýnko se mně líbilo více,ale to vem čert,na ruce stejně není vidět.Microregulace samozřejmě obrovské + . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xcmaniax Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 A kolik ted stoji ty stavajici ofiko u AD? Je to taky nekde okolo kila ne? Jinak cena je logicka, podivejte se kolik stoji AT nebo PO s temahle strojkama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Denda Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Myslím,že necelých 92 litrů (ofic, SMPc) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PEtrS Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Já se tak těšil po tom prvním videu s vlnkama! Návrat ke kořenům, konečně keramická verze původních bondovek! Už jsem počítal hotovost, hledal číslo na dealera kvůli rezervaci. A ono tohle... Na první pohled je to docela cirkus.Heliak je vyloženě hnusnej a kam se ztratila krásně štíhlá korunka (hlavní na pozici tři)? Nejvíc mě ale mrzí celkové zahozený odkaz na původní bondovky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Jako sorry že vám tady do toho kecám ale ta soudek korunka je docela humus.Jako od pasty na zuby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Monkey Odesláno 21. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2018 Původní, potažmo keramický Bondovky na mě působily elegantně, sofistikovaně a univerzálně. Tahle nová inkarnace je, tedy alespoň na mě, dost "macho". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se