Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Také gratuluji k zajímavému kousku a vítej mezi seiko nadšence. Nějak podobně jsem do toho spadnul taky, když jsem hledal hodinky svýho ročníku 78 a do mého hledáčku se nakonec dostaly profi potápky 7549 7009 ´´Golden Tuna´´, který teď dávám dohromady... a to i díky informacím od zdejších členů a především kolegy Lamiczky. To pátrání v různých forech a prodejních serverech je někdy fakt detektivní práce :-) Držím palce a budu se těšit na pokračování a fotky..

• Odpovědi 50
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Já doufám, že jestli bude letos seiko sraz, tak se tam sejde silná vintage chrono sekce. Mě to zatím ani jeden ročník nevyšlo, ale už to začíná bejt ostuda...

Upraveno uživatelem Lamiczka
Odesláno

Na sraz bych se podíval taky rád a snad se mi podaří přidat nějaký ty vintažní chrona abych zapadl do party ;-)

Odesláno

Tak Unce Seiko tah se povedlo po proclení České poště ztratit. Ach jo. Takže v mezičase shánění pravého JDM tahu jdou na NATO. Btw. nevypadá to úplně blbě.

post-15856-0-64666100-1523454784_thumb.jpg

• po měsících...
Odesláno

Tak jsem neodolal. Další JDM model s proof ciferníkem. Ten ciferník je neskutečný. 6139-6011 JDM ze začátku roku 1970. Seiko je závislost :) e9196a9238120a92c7175985b412bad7.jpg89694d7fb1a703b2225f0f01384cbfda.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...