Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

SOH44

New 44mm size for the automatic Superocean Héritage II, available in blue or in black for CHF 4,350. Of course, this watch keeps the 200-meter water resistance and Manufacture caliber B20 found on the 42mm and 46mm versions

https://instagram.com/p/BgnhIOwhGso/

https://www.breitling.com/cz-en/watches/superocean/heritage/ii-b20-automatic-44/AB2030161C1S1/

Odesláno

To prece neni mozny, aby jeden chlap dojebal design IWC a ted i Béček :-) To ho musel nekdo nastrcit.

Možné to je a tady je o tom celý článek :)

Něco na ukázku:

To this, he responded to me by saying "The first reason why most people buy a watch today is brand. The second reason is the brand, and the third reason is the brand. Nobody cares about a new novel movement. They want a reliable movement at a good price, and a strong brand."

JInak to stojí za přečtení, je tam vysvětlení chron B01/Eta, info o velikostech a cenách... a je tam taky info o zaříznutí baterek atd.

Breitling-2018-product-collection-segmen

Odesláno

Tak jasne, ze lidi kupujou hodinky hlavne kvuli znacce. Jako milion dalsich veci a znacek. Ale problem je, kdyz ta znacka prestane mit nad sebou a za sebou tu auru, kterou si leta budovala a vybudovala. To spojeni s historii, technologii, synonymum pro letecke hodinky, potapecske, apod. To pak si zakaznici rychle najdou jinou znacku :-)

Odesláno

No tak to je masakr, oni úplně předělali stránky? Byl jsem tam minulý týden a byla to stará klasika, dnes je přejmenovaných spousta modelů, hodně jich ubylo, na dost modelech zmizelo klasické okřídlené Béčko a teď ještě redukce baterek? Tak to je opravdu síla. A korunuje to Selitta v tabulce výše :frusty: ...

Odesláno

Btw., kviz. Kdo pozna, nad cim leti to letadlo? 

Za me nad velikou propasti! Motory uz vysadily a jde se na nouzovy pristani! Tak at jim to dobre dopadne! Aktualne vypadaji jak kickstarter projekt! C?est tout!

Odesláno

Já si myslím, že to bude nějaký emerický kaňon :)

Spíš by si ale novej CEO měl udělat pořádek v těch promo fotkách... Zrovna novější nová SOH Chrona mají daydate a ty předchozí maj jen datum.

Odesláno (upraveno)

Spravne. Lysefjord smerem od Preikestolen na jihozapad. Kazatelnu nechalo to ero uz za sebou. Ten most je Lysefjordbrua. Takze zadny emericky kanon, nybrz norsky fjord.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Ty navitimery bez chronografu absolutně postrádají svoje kouzlo, ale zatím soudím podle promo fotek, až uvidím nějaký wristshot, tak třeba vzhledem k malému průměru pouzdra nebudou vypadat zle :)

Odesláno

Když mohl krachnout "kosmonautský" Fortis, může kvůli blbému odhadu nemístně ambiciózního šéfstva krachnout i "letecký" Breitling. Fluidum leteckých cirkusů se po odchodu Schneidera rozplyne jak pára nad hrncem a Švýcarům zbude zas jen ten proškrtaný "Brand Since 1884", jeden z mnoha...  -_-

PS: Mám tu značku rád, ikonické Chronomatic24 byly moje první lepší hodinky - a tynhle arogantní cifršpiónské trendy mě mrzí o to víc, že se mi dodnes vrtí ve winderu a mám tak srovnání...   <_<

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...