Ohm-Aztec Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Souhlas. Udělat ty 36 mm jako no date, tak nemají chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
didi986 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2018 Nový Legend Diver i ve velikosti 36 mm https://www.hodinkee.com/articles/longines-legend-diver-36mm-hands-onuvidíme, ako bude žiadaný medzi opačným pohlavím Odoslané z SM-G950F pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 14. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. dubna 2018 Malá recenzička na ty Nautily. Znova si musím postesknout jak to zase posrali s tou velikostí... Já nevím, co to je za debilní trend dneska všechno zvětšovat. Přitom ty originály měly 40 mm!! Kdyby to tak jen nechali.... jinak rezerva 65 h je super.https://www.ablogtowatch.com/longines-heritage-skin-diver-watch/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) pekne su tie skin divery. skoda ze tam (LLD) vsade drbu tie siroke a dlhe nohy... korunka by mohla byt mensia (kratsia), a nezda sa vam, ze by mohla byt vacsia minutovka? oproti hodinovke sa mi vidi nejako poddimenzovana... Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem misoo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Ta tenká minutovka mě taky zatahala za oči, mohla by být o fous silnější. Celkově mi přijdou jako dobrý konkurent pro Oris 65, kde podle mě tu velikost zvolili perfektně... Orisky mají to datum pořešené skvěle, ale tady se mi líbí, že ho nemají vůbec. Jinak z fotek mi přijde, že mají taky docela dost výrazný zažloutlý odstín té "falešné patiny", možná až moc.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 trojčlenkou délka 52mm (lug to lug) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LovecK Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 trojčlenkou délka 52mm (lug to lug)Ano, stejne jako LLD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Na ty Nautily jsem se těšil, ale budou to další hodinky, které si nekoupím Pouzdro líbí, struktura cifru líbí, safír budiž, dýnko hezká klasika, lumi mohla být ve světlejším odstínu, ale old radium proč ne. Nodate SUPER, všechny palce nahoru.. Ale minutovka je na diverky fakt hodně potlačená, to se mi dost nelíbí. Vteřinovka u LLD se mi nikdy nelíbila, ale tady u Nautilů to je vyložená tragédie.. nebo spíš marnost. No a celočerná luneta ve mně neodbytně vzbuzuje vzpomínku na plastové lunety Prim Sport 2 šíleně mi to vadí i u jinak pěknejch Sinnů, třeba. Prostě jak to není vložka v solidně působící lunetě z bílého kovu, okamžitě to na mě působí příšerně lacině. Ale pokud tuhle řadu oživili, třeba se postupnou evolucí hodinky zdokonalí tak jako LHC. Jen mám trochu obavy, aby jediný vývoj u tohohle modelu nespočíval v přidání datumky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 30. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2018 Patina,... WTF? to je ako vyrobit reediciu auta a dopredu mu osuchat a slnkom vysisovat interier,... take cosi sa da pochopit u rifli, ale nie u hodiniek. Velkost by som odpustil, proste doba si to ziada, ale tou patinou u mna dost klesli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 26. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 To stejný LLD 36.... kde to vázne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se