(z)denny Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 ..vyser se na ty fotky se značkovym páskem a brejlema. To je zbytečný... Právě že naopak. Měl tam přihodit ještě ty boty a tašku v barvě řemínku. A gratulace - hodinky jsou fakt luxusní
DenyKr Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Díky moc chlapi Tomu co psal Toom jsem se aspoň zasmál
kuncák7 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 No moc pekny a gratuluju ke splneni snu.
DenyKr Odesláno 26. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Děkuji Jinak jak tuhle psal xcmaniax že jsem muž činu, ona je to taková moje vada - já když se pro něco nadchnu, tak ať si to 100x zdůvodňuji racionálně jak chci, stejně ve mě zvítězí to dítě, které si to zdůvodní jednoduše "Protože to chci!". Takže i tady, když jsem asi před měsícem, dvěma, začal přemýšlet nad B-čky, vlastně jsem už předem věděl, že tuto diskuzi sám se sebou prohraju Žiju sám, tak musím občas oponovat aspoň sám sobě, když už k tomu nemám ženu Jinak mě napadla ještě jedna otázka pro znalé. Kdo koukává na Top Gear, asi ví, že Hammond má taky Navitimery. A jestli si někdo vzpomíná, v jednom díle ho nechali někde v horách a on z B-ček vytáhl korunku, kterou když takto vytrhl, vysílaly hodinky 24 hodin signál GPS, dokud se nezastavily. Vůbec si nepamatuji co to bylo za model, bylo-li to vůbec vidět, netuší někdo? Spíše čistě pro zajímavost, zda je to skrytá poslední záchrana všech Breitlingů, nebo toto měla jen nějaká edice?
Harwey Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Breitling emergencyhttps://www.breitling.com/us-en/watches/professional/
Harwey Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Breitling emergencyhttps://www.breitling.com/us-en/watches/professional/
jonas1 Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 K těmhle ikonám ideální barva řemenu, užívej je a gratuluju!
MíraMíra Odesláno 26. března 2018 Nahlásit Odesláno 26. března 2018 Krásný, ikonický hodinky, ale ještě důležitější je, že sis splnil sen. Sny by se měly plnit!Gratulace.
LovecK Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Jinak Hammond ma ty Navi v referenci a23322, jen tak pro doplneni...
DenyKr Odesláno 27. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2018 Jaký je tam vlastně relevantní rozdíl? Vidím bílý kalendář a stínované logo..
MíraMíra Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Jsou fakt moc pěkný. hezká fotka.
kartagos Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Gratulace ..a časem zjistíš, že se i sny mění :-)
Jörg8X Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Asi nejlepsi neplavecka Becka a na tom hnedem remenu jsou super
DenyKr Odesláno 31. března 2018 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2018 Díky moc kluci Jinak samozřejmě nepočítám s tím, že by to bylo definitivní, na několik let určitě ano, ale postupem let se uvidí pro co se nadchnu - důležité je, že na ceně tolik neklesají a pak další případné volby nových kousků budou o tento základ snazší. Jinak jedna k pobavení (či k pláči?).. Teď hodně chodím po horách (aby taky ne, když v nich bydlím), za 7 dní nějakých 200km a X tisíc výškových metrů. Samozřejmě si hodinky s sebou nikdy na hory neberu, no včera byla výjimka, kdy jsem byl normálně společenštěji oblečený kvůli obědu v restauraci v lázeňském parku a pak jsem cestou zpět dostal nápad vyšlápnout si kopec (vypadal jsem v tom oblečení asi jako pako, ale co už). No a když jsem šel dolů po mokrém štěrku, blesklo mi hlavou "Hlavně nedivoč, ještě ti to podjede a bude..". No a sotva jsem tuto myšlenku v hlavě ukončil, co se stalo? Správně, už jsem ležel - tedy skoro, naštěstí jsem si zašpinil hlavně ruce, které byly rychlejší než tělo. No a i když to mohlo dopadnout 100x hůř, kvůli té pitomé skládací sponě na řemenu (opravdu mě rozčiluje, že nemá nějaké jištění (třeba tlačítky) a dokáže se samovolně rozepínat), která se při rychlém ohybu zápěstí samozřejmě otevřela, se řemínek prověsil a už mám na "B-čku" dole na sponě první malou odřeninu. Naštěstí jen malou a růžek, tedy skoro nic a navíc sponu až tak neřeším, ta trpí sama o sobě, ale být trošku lépe vyřešená a neotevřela se, hodinky se země ani nedotknou... Takže to jen tak bokem, paradoxem je, že si neuvědomuji, jestli jsem se na štěrku (bez sněhu) někdy předtím vymázl..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se