MPD Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Co by jsi nabídl? Takhle vypadají moje, teď leží měsíce bez hnutí. Mám originál dokupovanou sponu /tmavě modrou/ a originál řemen /guma/ modrý. Kupováne jsou v srpnu. Je to jen informativní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 22. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2020 Ahoj, díky za odpověď - no já bych chtěl bohužel jinou barevnou variantu - nelíbí se mi ten nerez :-(Mám na výměnu nějaké velmi zánovní Samuraje a Suma od Sejka, plus mínus doplatky.Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Ahoj kluci,chtěl jsem se zeptat na funkčnost GPS u AlpinerůX.Je psáno, že využívá GPS telefonu.Co si mám pod tím vlastně představit? Pokud mi pojede v telefonu nějaká jakákoliv apka na GPS, tak to bude to samé, jako když využijji Alpineryxy, jen rozdíl je v tom, že mi hodinky ukážou aktuální polohu na digi displeji?Joe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2020 Aplikace si vezme polohu z telefonu a převede si do aplikace Alpiner, na hodinkách se Ti neukáže nic.On ten display není úplně použitelný, jelikož i oznámení z telefonu je hodně špatně řešené, nefunguje úplně korektně a hlavně hodinky musí být hodně blízko telefonu jinak Ti ani oznámení nepřijde. Aspoň já to na iPhone takhle mám. Vlastně to bylo trochu zklamání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 13. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2020 A hoj, děkuji za odpověď.Ke zobrazení čeho se tedy dá displej smysluplně použít? Datum, stopky, jiné časové pásmo?J. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 Datum, stopky a světový čas to zvládnou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joe75 Odesláno 14. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2020 A podsvícení displeje - nebo spíš jak svítí znaky a číslice je nějak nastavitelné? U někoho mi připadne, že podle fotek, nemůžou být na sluníčku ani vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 29. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2020 Chystají nám nové ALPINERY X vypadá to na OLED displej namísto původního maticového a to budou možnosti zobrazení úplně jinde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fifek Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 (upraveno) Tak a je to to tu. Alpina představuje nové ALPINER X Upraveno 3. května 2020 uživatelem Fifek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 Tak to je dobrá zpráva! Jen by to chtělo dotáhnout tu jejich aplikací, jelikož totálně padá a několik měsíců na ní neudělali nic Dnes jsem je vzal na Poledník Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deff Odesláno 25. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2020 Nové ALPINER X s LED displejem? Proč ne, asi to bude zajímavější verze než-li s klasickým displejem. Proto ty nevídané slevy na "starší" Alpiner X. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Měl jsem starší a zen displej mě hrozně vadil. Toto vypadá lépe. Snad funguje i aplikace. Zase je zvažuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Mne to teda prijde jak kdyby ten displej nafotosopovali z jinych hodinek. Jsem zvedavej nazivo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 před 3 hodinami, Dokusan napsal: Měl jsem starší a zen displej mě hrozně vadil. Toto vypadá lépe. Snad funguje i aplikace. Zase je zvažuji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Teď se na to koukám a ty ocelovky nevypadaj zle...ale ty minulý byl takovej trochu propadák se mi zdálo-tak nevím no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2020 Uplnej propadák to nebyl, ale ten diplej byl o ničem a značně to limitovalo použití hodinek k účelu, ke kterému byly vyrobeny. Notifikace, hovory, zprávy to byl běs Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 5. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2020 Souhlasím, vlastně to bylo prakticky nepoužitelné, já je sice nosím, ale tyto funkce nevyužívám. Bohužel i dosah bluetooth byl prakticky nepoužitelný. Tak doufám, že teď se to povede a bude to o dost lepší, jelikož ten koncept mi vyhovuje a v záplavě chytrých hodinek /Apple watch a Garmin / je Alpina Alpiner fakt hezký a určitě v případě, že vše dotáhnou do zdárného konce a bez větších chyb, tak se nemůžu dočkat, až si je nasadím na ruku, ale to bude ještě hodně dlouho trvat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasiol Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Dobry deň,vedel by mi niekto poradiť ako nastaviť hodinky Alpina alpinerx? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Ahoj,je to lehké, stačí si do svého telefonu stáhnout aplikaci Alpina a tam vše nastavit /neni tam toho tolik, takže by to mělo úplně v pohodě jít/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasiol Odesláno 15. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2020 Práve v tom je problém,stiahol som,zaregistroval som sa ,ale nejde mi spárovať s telefónom.A ešte som aj niečo postlacal,a ručičky zostali na dvanástke,a stlacam tlačidlá a nič sa nedeje.Uz rozmýšľam či nedošla batéria. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MPD Odesláno 16. srpna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2020 V případě, že by Ti došla baterie, poznáš tak, že druhý display nebude svítit. To spárování bylo problematické, taky jsem se u toho dost natrápil. Důležité je mít telefon blízko hodinek, prakticky hned vedle sebe. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se