Přejít na obsah

Alpina AlpinerX

Ace84

Doporučené příspěvky

Co by jsi nabídl? Takhle vypadají moje, teď leží měsíce bez hnutí. Mám originál dokupovanou sponu /tmavě modrou/ a originál řemen /guma/ modrý. Kupováne jsou v srpnu. Je to jen informativní

2e786a71da01e1973fffcba2a04dd85c.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 338
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...

Ahoj kluci,

chtěl jsem se zeptat na funkčnost GPS u AlpinerůX.

Je psáno, že využívá GPS telefonu.

Co si mám pod tím vlastně představit? Pokud mi pojede v telefonu nějaká jakákoliv apka na GPS, tak to bude to samé, jako když využijji Alpineryxy, jen rozdíl je v tom, že mi hodinky ukážou aktuální polohu na digi displeji?

Joe

Odkaz ke komentáři

Aplikace si vezme polohu z telefonu a převede si do aplikace Alpiner, na hodinkách se Ti neukáže nic.

On ten display není úplně použitelný, jelikož i oznámení z telefonu je hodně špatně řešené, nefunguje úplně korektně a hlavně hodinky musí být hodně blízko telefonu jinak Ti ani oznámení nepřijde. Aspoň já to na iPhone takhle mám. Vlastně to bylo trochu zklamání.

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...

Chystají nám nové ALPINERY X
vypadá to na OLED displej namísto původního maticového a to budou možnosti zobrazení úplně jinde. 

Odkaz ke komentáři

• po 4 týdnech...

Měl jsem starší a zen displej mě hrozně vadil. Toto vypadá lépe. Snad funguje i aplikace.

Zase je zvažuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, Dokusan napsal:

Měl jsem starší a zen displej mě hrozně vadil. Toto vypadá lépe. Snad funguje i aplikace.

Zase je zvažuji

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Teď se na to koukám a ty ocelovky nevypadaj zle...ale ty minulý byl takovej trochu propadák se mi zdálo-tak nevím no... 

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Souhlasím, vlastně to bylo prakticky nepoužitelné, já je sice nosím, ale tyto funkce nevyužívám. Bohužel i dosah bluetooth byl prakticky nepoužitelný. Tak doufám, že teď se to povede a bude to o dost lepší, jelikož ten koncept mi vyhovuje a v záplavě chytrých hodinek /Apple watch a Garmin / je Alpina Alpiner fakt hezký a určitě v případě, že vše dotáhnou do zdárného konce a bez větších chyb, tak se nemůžu dočkat, až si je nasadím na ruku, ale to bude ještě hodně dlouho trvat.

Odkaz ke komentáři

• po měsících...

V případě, že by Ti došla baterie, poznáš tak, že druhý display nebude svítit. To spárování bylo problematické, taky jsem se u toho dost natrápil. Důležité je mít telefon blízko hodinek, prakticky hned vedle sebe.

Sent from my iPad using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...