Sborez Odesláno 4. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2018 Já nic..... Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Máým obavy, že na dovolenou je mít nebudu a budu muset vzít stará oranžová Suma...škoda.Na netu jsem nenašel ani moc uživatelských foto produkčních kusů. Poslední info z 28.5. We are proud to announce that we have started first deliveries last week. We will now have continuous deliveries.Heads-upQuantities are still small @ 100+ and production is being ramped-up. We push as much as possible. Fully noted that everybody would like to receive AlpinerX before vacation. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Máým obavy, že na dovolenou je mít nebudu a budu muset vzít stará oranžová Suma...škoda.Na netu jsem nenašel ani moc uživatelských foto produkčních kusů. Poslední info z 28.5.We are proud to announce that we have started first deliveries last week. We will now have continuous deliveries.Heads-upQuantities are still small @ 100+ and production is being ramped-up. We push as much as possible. Fully noted that everybody would like to receive AlpinerX before vacation. Mám stejný pocit... :-( Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 11. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Máým obavy, že na dovolenou je mít nebudu a budu muset vzít stará oranžová Suma...škoda.Na netu jsem nenašel ani moc uživatelských foto produkčních kusů. Poslední info z 28.5. We are proud to announce that we have started first deliveries last week. We will now have continuous deliveries.Heads-upQuantities are still small @ 100+ and production is being ramped-up. We push as much as possible. Fully noted that everybody would like to receive AlpinerX before vacation. Já se spíš bojím té megahnusné plastové lunety. Snad to jsou jen špatné odlesky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Já si myslím, že bude opravdu plastová, stejně jako celé tělo. Snad bude lépe opracovana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Já si myslím, že bude opravdu plastová, stejně jako celé tělo. Snad bude lépe opracovana.A já zase myslel, že bude kovová a lakovaná, protože já ji mám stříbrnou, tudíž jsem myslel, že bude jen broušená... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Já ji mám taky stříbrnou. Jsem zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Edit. Na Kickstartru jsem našel oficiální odpověď na otázku lunety a píší, že je stainless steel. Tak snad to bude OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Edit. Na Kickstartru jsem našel oficiální odpověď na otázku lunety a píší, že je stainless steel. Tak snad to bude OK.Já si myslím... I na těch fotkách mi to právě tak přišlo. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Další reálná fotka. To opracování lunety je zvláštní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Další reálná fotka. To opracování lunety je zvláštníPodle mne je to právě broušené a na tom elox? Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Podle mne je to právě broušené a na tom elox? Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí TapatalkSpíše mi ta luneta přijde divná, že přesahuje ta vrchní vložka ty boční zoubky... Na promo fotkách to tak nebylo. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 11. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2018 Jinak Alpina se tím nijak netají, že hodinky na Kickstartru jsou takové testovací a že jsou připraveni je zlepšovat dle odezvy komunity. Proto i ta poloviční cena. Jsem na ně velice zvědavý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Unboxing: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 12. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2018 Unboxing: Vypadají dobře! Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Recenze Já už jen čekám až dorazí. Šel jsem do toho naslepo a bez výrazných očekávání,tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 15. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2018 Stále bez kontaktu. Zajímavé je, že mi poslali informaci o refundaci za nákup těch pásků a spon za pár kaček, ale prachy mi zpátky neposlali. Tak počkám na zásilku s hodinkami, třeba tam bude překvápko ve formě těch pásků :-) Ale spíš na mě jen zapoměli. Tak snad mi to pošlou, když se připomenu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2018 Tak nová recenze :https://www.google.com/amp/s/www.ablogtowatch.com/alpina-alpinerx-smartwatch-review/amp/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Tak mi pred chvili prisel email a sms od DHL, ze se Alpiny budou v pondeli dorucovat. Mozna bude drobne zdrzeni kvuli celnikum, ale jinak super zprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Paráda. Už se těším na svoje, i když jsem z rozpacitych recenzi a ohlasů majitelů na Kickstarteru značně nervózní. Asi to nejsou úplně smart hodinky. Ale třeba jsem jen zbytečně skepticky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se