speslmbcz Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Paráda. Už se těším na svoje, i když jsem z rozpacitych recenzi a ohlasů majitelů na Kickstarteru značně nervózní. Asi to nejsou úplně smart hodinky. Ale třeba jsem jen zbytečně skeptickyAni jsem ještě na ohlasy majitelů nekoukal. Blbý? Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Zpracování prý výborný, u par lidi problém s vodotěsnosti. Zásadní výtky směřují k smart funkcím a vlastnímu nastavení, které probíhá výhradně přes aplikaci smartphonu. Dokonce i nastavení času je prý výhradně přes mobil a nelze provést autonome Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 21. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2018 Zpracování prý výborný, u par lidi problém s vodotěsnosti. Zásadní výtky směřují k smart funkcím a vlastnímu nastavení, které probíhá výhradně přes aplikaci smartphonu. Dokonce i nastavení času je prý výhradně přes mobil a nelze provést autonomeTak uvidíme, snad to nebude zklamání. Chtěl jsem původně Casia Protreky, tak doufám, že ty Alpiny nebudou horší... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Kolik nás tady vlastně bude(je) ?1. Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Kolik nás tady vlastně bude(je) ?1. Dokusan2. magnox Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Jinak u me uspesne procleno, takze v pondeli ocekavam kuryra. Co jsem prochazel komentare, tak se ruzni, jsou tam i dost spokojene ohlasy. Dulezity jsou hodinky jako takovy, appka evidentne neni jeste 100% odladena, ale tu casem dotahnou. Tak uvidime. Jinak si myslim, ze je dobre, ze jsme nebyli v prvni varce, pac doufam, ze spolecne s ramp upem vyroby zapracovali i na kontrole kvality. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Tak to budeš asi první tady. Jsem zvědavý na postřehy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 22. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Kolik nás tady vlastně bude(je) ?1. Dokusan2. magnox3. Ace84 Docela se na ně těším. Jen teda obávám se, že mé zelené budou dělat až na konec. Magnoxi, jakou máš barevnou variantu? Standardní oranžovou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 (upraveno) Téd jsem někde četl, ze jim snad dělají problém dodávky určitých remenu, a možná i určité kombinace. Nicméně jsou to všechno spekulace. Jsem zvědavý na první místní recenze. Pro mě bylo překvapením, ze čas nelze nijak nastavit na hodinkách. Pouze a výhradně přes mobil. Upraveno 22. června 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 Kolik nás tady vlastně bude(je) ?1. Dokusan2. magnox3. Ace844.speslmbcz Docela se na ně těším. Jen teda obávám se, že mé zelené budou dělat až na konec. Magnoxi, jakou máš barevnou variantu? Standardní oranžovou?Já mám černou variantu se stříbrnou lunetou a ručičkama... Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Ja mam modry pouzdro, modrej cifernik, oranzovy rucky a armovak a stribrnou lunetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Kolik nás tady vlastně bude(je) ?1. Dokusan2. magnox3. Ace844. speslmbcz5. Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnox Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Ahoj. Tak prvni noc a den s Alpinerama za mnou. Prvni dojmy. Zpracovani za me ok, mam modry pouzdro a nepusobi vubec lacine. Akorat je na nem nad stezejkama videt, jak ho odlevali/lisovali, ci jak se vlastne vyrabi.. To kdyby tam nebylo, tak bez vytky. Na stezejky tam jsou na kazdy nozicce 2 diry, asi kvuli ruznym typum strapu?Korunka je oproti puvodnim designum modra, nicmene kovova (cekal jsem nerez, jako mam lunetu), ale mozna to nevypadalo nazivo tak dobre. Nic nevrze, nic se nevikla, AR, obousmerna luneta, vsechno ok. Akorat lumi jsem cekal teochu silnejsi a s delsi vydrzi, nicmene vzhledem k podsvicenemu displeji to funkcne neni treba. Ale znate to. Plus v nerez variante luneta lumi nema. To me trochu zklamalo. Trochu se hybe minutova rucicka, viz videa na netu. Sam bych si toho asi nikdy nevsimnul, ale je to tam. Co se strapu tyce, tak ja mam dva, ten modro oranzovej vypada nazivo o dost hur nez na fotkach, neni mi ani moc prijemny ten material, ac bude asi vode a oteru odolny. Pak mam modrou gumu a ta je naopak super, barevne se k pouzdru skvele hodi, je dostatecne mekka a na ruce fakt prijemna. Spona v teto cenove kategorii uplne ok, s mikroregulaci. zpetne bych ten prvni strap vymenil za oranzovou gumu. Mozna ji vyhledove dokoupim. Velikost, mno nejsou uplne maly ) mam ruku cca 18 a je to na gume tak akorat bych rekl. Diky materialu jsou ale super lehky. Vubec o nich nevim. V porovnani s Omega SMPc na tahu mi prijdou Alpiny vyrazne lehci. Smart funkce jsem nemel jeste dost casu prozkoumat, nicmene sparovani probehlo na druhy pokus. Hodinky musi byt fakt blizko mobilu. Nasledne se sam nastavil cas a datum. Neprisel jsem na to, ze by to slo nastavovat nejak oddelene a po pravde jsem to ani nezkoumal. Notifikace na volani, whatsapp, sms apod funguji dobre, s velmi malym zpozdenim. Jinak user guide neni, eufemisticky receno, zrovna vycerpavajici, takze si clovek muze trochu hrat. Nicmene jsou to hodinky, ne vesmirna lod, takze se to da Trochu bojuju s kalibraci, az na kompas to neni moc vysvetleny. Teplotu meri asi spravne jen kdyz je clovek sunda. Nebo nevim. Na ruce stabilnich 32. Ale jak rikam, nemel jsem zatim cas to nejak vic zkoumat. Appka celkem intuitivni, data se daji propsat i do iOS Zdravi. Tak uvidime. Suma sumarum nelituju, je to pekna hracka a jsou to porad opravdovy hodinky. Ke kosili nejsou, pod manzetu se stejne nevejdou, ale do lesa, na chalupu ci nedelni odpoledne jsou fajn. Uvidim po delsi dobe, jak moc odolny je to pouzdro a jak moc uzitecny budou smart funkce pro bezny vyuziti. Za ty prachy za me OK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Díky za počáteční info. Už jsem na ne taky zvědavý. Prosím dej sem nějaký foto. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Díky za počáteční info. Už jsem na ne taky zvědavý. Prosím dej sem nějaký foto. DíkyTaky děkuji za info. No, mám z toho takové smíšené pocity... :-/ Moje hodinky jsou zatím v nedohlednu, zatím nulové informace o termínu dodání. Popravdě, doposud trochu zklamání. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Tak já si klidně počkám , i kdyz to zamrzi. Sleduji diskuzi na Kickstartru a spis mám obavy z použitelnosti smart funkci a hodinek jako takových Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speslmbcz Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Tak já si klidně počkám , i kdyz to zamrzi. Sleduji diskuzi na Kickstartru a spis mám obavy z použitelnosti smart funkci a hodinek jako takovýchNo, to já právě také... Plus navíc ta nulová komunikace ze strany výrobce. Hodinky měly již dávno být doma, refundace strapů a spon, ale peníze zpět nikde, no, na renomovanou švýcarskou firmu nic moc. Odesláno z mého HTC One_M8 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Moze neznalcovi niekto vysvetlit, preco znama swiss znacka robi taketo pociny cez kickstarter? To nemaju na vyvoj/vyskum? Na marketing? A nakoniec to vyzera este aj na (ne)male sklamanie. Sent via IPoAC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Zdůvodňuje to na promo videu. Ten Kickstarter byl dobrej marketing, navíc to pro ne byl zajmavej feedback, kterej jim určil nejžádanější barevný kombinace. No a ti, kteří je pořídí na Kickstartru budou takoví beta testri softwaru a aplikace. Mě spis překvapuje, ze neodhalili výrobní kapacity a jsou měsíc ve skluzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 26. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se