kdojinej Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Nikde sem to tu neviděl, tak posdílím odkaz. K šedesátému výročí Speedmasterů vznikly čtyři videa (Hodinkee), kde fanoušci vypráví kterak k Speedmasterům přišli, je to celkem pěkný a je všeobecně známo, že místní chronomagoři též milují příběhy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 30. března 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Nevim proč ale ty poslední dvě videa se mi nezobrazily v příspěvku, tak jsem je dal ještě jednou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2018 Díky za odkazy, speedy jsou prostě nejlepší. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Hele, nemuzu tu underwater fotku moonu tady na foru najit, jak jsem slibil ve statutech, tak ji mrsknu sem.... nastesti jsem ji mel ulozenou v kompu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jeste doplnuji, nejsem autorem, nevim kdo je autorem, stazeno tady na foru pred casem nevim odkud... snad se autor prihlasi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Jojo, tohle budou ty legendarni moony, ktery nikdy nebyly ani ve sprse:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Tyhle se sundávaly z ruky i na umývání nádobí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 Koukam, že je to někdo z Plzně:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip_J Odesláno 5. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2018 Už jsem se nakazil. Brzy napíšu svůj Speedmaster story :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se