Dantechno Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Jako vždy založím fotovlákno o modelu GS který vlastním. Třeba někdy někdo bude hledat a přijde mu pár fotek vhod. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Krásný fotky.....stejně se mi ale občas zasteskne po starých časech...kdy si postoval místo GS SBCM023.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 3. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Fajnové. Nebyly by moje první volba, ale zase mají docela odlišný charakter. Já se vždycky bál tohohle typu indexů, chtělo by si to ponosit. Docela mi pár rysy připomínají některé Citizen Chronomastery - tříčlánek plus trochu useklé nožičky plus mezi koncovku a pouzdro předstupující "límec". Docela bych si to porovnal, škoda, žes je neměl už před dvěma týdny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 3. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2018 Kdojinej: Joo to byly casy. SBCM023 naprosto perfektni a dostacujici hodinky (mozna az na plechovy koncovky tahu). Bohuzel clovek je rozezranej, nevi co chce, s nicim není spokojeny. Stejne uz to uplny uspokojeni neprijde. dr.sphinx: Tak třeba to ještě stihneme ... ty omrknout tohle a ja třeba chrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 6. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 12. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nooski Odesláno 13. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2018 Jsou čarokrásné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 16. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 Dane, koukal jsem na tohle pouzdro v Koscomu, co ta ochrana korunky, kdybys je nosil na levý ruce, netlačí? Nebo to má tak vysoký dno, že je ve vzduchu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. dubna 2018 (upraveno) Hele zkousel jsem to ,kvůli tobe, i na levy.. Nevidim problem. Asi taky ale pujde o typ zapesti a nastaveni tahu - chtelo by to vyzkouset. Ale nemyslim , ze to bude nejak vadit. Nemaji pruhled, takze jsou docela nizky, proto se ale taky fajnove nosi - korunka je, koukam, tak 5 mm nad rukou a ochrana netrci nijak prehnane z pouzdra. EDIT: Na vetsine mych fotek ta ochrana korunky vypada mnohem vetsi nez je ve skutecnosti. Tim jak to fotim mobilem a ona je hned v popredi ... Upraveno 16. dubna 2018 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. dubna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. dubna 2018 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se