Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravim -mozna trochu pozde,Colty mam pet dni.vypadaji skvele- lesk v kombinaci s matem na lunete je super-mam malinko problem velikost 41,1 je na me ruce opravdu mensi nezli jsem cekal a bílá tomu take neprida----chod naprosto perfektni--efekt maximalni,vcera je na me loudil kamos- Dan

post-4087-1225549594.jpg

• Odpovědi 102
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Zdravim -mozna trochu pozde,Colty mam pet dni.vypadaji skvele- lesk v kombinaci s matem na lunete je super-mam malinko problem velikost 41,1 je na me ruce opravdu mensi nezli jsem cekal a bílá tomu take neprida----chod naprosto perfektni--efekt maximalni,vcera je na me loudil kamos- Dan

Colty jsou moc hezky, ale bohuzel jsou skutecne male :( Kdyby mely 43-44mm volil bych je mozna namisto Steelfish, i kdyz nevim jak bych se popral s lestenym pouzdrem.. Kazdopadne gratulace, jedna se o moc hezky hodinky ;)

Odesláno
Colty jsou moc hezky, ale bohuzel jsou skutecne male :( Kdyby mely 43-44mm volil bych je mozna namisto Steelfish, i kdyz nevim jak bych se popral s lestenym pouzdrem.. Kazdopadne gratulace, jedna se o moc hezky hodinky ;)

Diky,ale opravdu jsou malinke-pritom na kamosich jsou v pohode-mam v planu navitimer world-bohuzel jsem je na ruce ve skutecnosti nevidel -mas prosim nejakou zkusenost s timto modelem,ja videl pouze falsa a to je o nicem-pokud muzu jeste bych se zeptal tag heuer grand carrera ta cerna limitka existuje nejaka moznost jak se k nim dostat a tvuj nazor---sorry ze otravuju vse o brajtlich jsem procetl a nazory na navitimer a v podstate i na B jsou velice nejednotne -ptam se proto ,kdyz se ti libi colty nas jiste nazor na navitimer Diky Dan

Odesláno
Diky,ale opravdu jsou malinke-pritom na kamosich jsou v pohode-mam v planu navitimer world-bohuzel jsem je na ruce ve skutecnosti nevidel -mas prosim nejakou zkusenost s timto modelem,ja videl pouze falsa a to je o nicem-pokud muzu jeste bych se zeptal tag heuer grand carrera ta cerna limitka existuje nejaka moznost jak se k nim dostat a tvuj nazor---sorry ze otravuju vse o brajtlich jsem procetl a nazory na navitimer a v podstate i na B jsou velice nejednotne -ptam se proto ,kdyz se ti libi colty nas jiste nazor na navitimer Diky Dan

Navitimer world jsou podle me nejhezci Navitimery, ktery B dela, na me uz jsou bohuzel zase prilis velke, kdyby mely 43-44 tak by byly asi horkym kandidatem na dalsi hodinky, libi se mi, ze nemaji kontrastni subdialy a i kdyz GMT funkci vyuziju zcela vyjimecne tak tady mi nevadi protoze to celkove pekne ladi a nerusi.. Co se tyce TH Grand Carrera nebo spise TH obecne - jelikoz mi cela jejich produkce vubec nic nerika, tak netusim ;)

Odesláno
Navitimer world jsou podle me nejhezci Navitimery, ktery B dela, na me uz jsou bohuzel zase prilis velke, kdyby mely 43-44 tak by byly asi horkym kandidatem na dalsi hodinky, libi se mi, ze nemaji kontrastni subdialy a i kdyz GMT funkci vyuziju zcela vyjimecne tak tady mi nevadi protoze to celkove pekne ladi a nerusi.. Co se tyce TH Grand Carrera nebo spise TH obecne - jelikoz mi cela jejich produkce vubec nic nerika, tak netusim ;)

Diky za nazor a radu -nekdy je potreba presvedcit se nazorem druhych,ze neshanim nejake /preplacane/hodinkya ze tahnu spravnym smerem Diky Dan

Odesláno
Gratulace!Bílá je dobrá.Velikost je opravdu na menší ruku.Na druhou stranu mně osobně vyhovuje,že působí poněkud nenápadně.nekříčí do světa

"Halo,tady velké B"

Diky romanm za radu i gratulaci-cim dele na ne koukam ,tim mi prijdou propracovanejsi a hezci a ohlas okoli svedci za vse Dik Dan

Odesláno

Navitimer World jsem měl a jsou to opravdu povedené hodinky. Trošku mě na nich vadilo že jsou opravdu velké a při tom nepříliš vysoké. Měl jsem u nich takový placatý pocit. Je to ale asi jenom o tom na co si zvykneš.

post-1369-1225703531.jpg

• po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno
pekne, ale neni ten DOF mozna trochu malo...? :)

jestli DOF znamena, že je mala hloubka ostrosti, tak bych se přidal...bolí mě z toho mé monitorem zkažené oči, což je při kvalitě objektu dost škoda.

Odesláno

tak se na to koukám a máte pravdu,tohle je opravdu hnus..kvalitní hodinky,kvalitní foťák,jen já sem tomu dal poněkud na frak..bohužel editace již není možná,dík za upozornění

Odesláno
pohoda... :) zahraj to znovu, Same a zkus vetsi clonu... :)

polepším se...:), F1.4 je v tomhle případě opravdu nevhodná...chybu jsem si vůbec neuvědomil,učím se..dík za konstruktivní kritiku..

• po 3 týdnech...
Odesláno
...Poprve jsem taky zkusil motylovou sponu...

Jak na tebe zatím motýlovka působí? Já už jich pár zkoušel, ale už jsem to vzdal, všechny mě tlačily. Asi ty hodinky nosim blbě nebo mám blbou ruku.

Odesláno
Jak na tebe zatím motýlovka působí? Já už jich pár zkoušel, ale už jsem to vzdal, všechny mě tlačily. Asi ty hodinky nosim blbě nebo mám blbou ruku.

Dobre, prvni den si ruka zvykala a zapesti bylo trochu natekle. Dalsi den uz ale bez problemu. Myslim, ze u motylovky jde o to, aby ta spojnice byla vystredena presne na plochou cast zapesti. Jinak neni sance na uspech.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...