knihomol Odesláno 1. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2018 Konečně Orliky, které se mi líbí Nejspíš prodal svoje Spartaky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 4. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2018 V Brně jsou k vidění, tedy varianta bez keramické lunety, na kterou jsem byl zvědavý.. Foto mobil, tak se omlouvám za kvalitu. Hodinky naživo super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 vi nekdo jak je to presne s tou lunetou? je to keramicka vlozka? nebo nejakej keramickej povlak (coz dle nazvu mi prijde pravdepodobny)? protoze treba reedice omegy nakonec sahla po hliniku, protoze ta vlozka je tak uzka, ze praskala...ta fotka v poslednim prispevku je ta hnusna stara sediva vylejzrovana luneta. nastesti na svejch orlikach se mi podarilo vymenit za rucne malovanou limitkovou cernou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 V Brně jsou k vidění, tedy varianta bez keramické lunety, na kterou jsem byl zvědavý.. Foto mobil, tak se omlouvám za kvalitu. Hodinky naživo super!Koukám, zdá se mi to, nebo je lumi na ručkách jiná než (barva)lumi na indexech? Myslím ty spodní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 V pátek jsem byl v OV, a novou lunetou pořád nejsou k dispozici. Ani 95, ani 105. Paní musí mít pevné nervy na vysvětlování, proč pořád nejsou. Ostatně sama neví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 K té barvě na indexech vs. ručky, vypadá to na rozdílnou sytost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Ale vždyť to přece nejsou ty nový Orlíky 95, ty tam nemají logo Prim Manufacture, ale jen Orlík 22 Rubínů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maple Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Ale vždyť to přece nejsou ty nový Orlíky 95, ty tam nemají logo Prim Manufacture, ale jen Orlík 22 Rubínů.Bral jsem to jako nejlepší foto ciferníku co jsem našel, předpokládám to bude na novém modelu stejné. Už nemůžu foto smazat, aby se to nepletlo.. prosím admina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 (upraveno) Bral jsem to jako nejlepší foto ciferníku co jsem našel, předpokládám to bude na novém modelu stejné. Už nemůžu foto smazat, aby se to nepletlo.. prosím admina No týká se to obou fotek. I té fotky dvou Orlíku z Brna... Upraveno 15. května 2018 uživatelem Emiliano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Takže nový orlíky jsou zatím jen na 3D renderu? :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Emiliano Odesláno 15. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2018 Vypadá to tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 28. června 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Hodinky Orlík 2018 z produkce společnosti Elton Hodinářská. Skočil jsem si k nim na prodejnu, pokecal a udělal pár cvaků za nepříliš příznivého světla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Mne prijdou oboje hodne povedeny, diky za fotky.Nejsem Primkar takze mne odlisnosti oproti originalu nijak netankuji, dokonce bych se nebal zkratit/zaoblit ty dlouhy nozky a zvetsit prumer na 40mm To je asi jedina vec ktera mi na nich nesedi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonny919 Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 pekné foto komentovať mimostredku, z ktorej bolia oči, asi znovu netreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Pekny fotky a nemuzu si pomoct, ale mne se ty hodinky libi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Ale jo, dobrý Omega homáže. Tak dvacku bych za to dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Myim ze jsem je videl v IGY v C.Budejovicich v ramci expozice Retro, ktera je tam v ruznych chodbach. Elton je tam mel na te gumě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bicista Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 (upraveno) Myim ze jsem je videl v IGY v C.Budejovicich v ramci expozice Retro, ktera je tam v ruznych chodbach. Elton je tam mel na te gumě. Jestli se tam jeste dostanu na nakup zkusim vyfotit.Ale co vim nemeli pruhled. Tak nevim Upraveno 29. června 2018 uživatelem bicista Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feltharg Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 Kolik ze ta to chtěj? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 29. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2018 95 za 53.900 http://www.prim-shop.cz/hodinky-prim/sportovni/prim-orlik-38.htm 105 za 59.900 http://www.prim-shop.cz/hodinky-prim/sportovni/prim-orlik-38-kal-105.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se