Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky Viktorovu prodejnímu inzerátu a YPOvu pošťouchnutí jsem objevil značku Limes - musím říct, že dlouho (aspoň 2 dny...) mě žádné (dostupné) hodinky nedostaly, jako tyhle. Škoda, že moc nejsem na oblekovky...

post-1578-1206476090.jpg

post-1578-1206476109.jpg

Upraveno uživatelem New Milis
Návštěvník Kamil
Odesláno

Velké datum, rezerva chodu! :clap:

Jak jsou velké a cena? Ať to nemusím hledat...

Návštěvník YPO
Odesláno

konečně víme kdo dělá pouzdra pro Perrelet :) ....... ty datumový okna jsou nějaký nedomrlý - jinak jsou pěkný

Odesláno
  Kamil napsal:
Velké datum, rezerva chodu! :clap:

Jak jsou velké a cena? Ať to nemusím hledat...

Hehe. :) Průměr 40,5, výška 11,4. Cenu jsem nenašel (moc nehledal) ale odhaduju tak 1500 ojro?

Návštěvník Kamil
Odesláno

Specifikace jsem si už taky našel, ale na cenu nemůžu nikde narazit.:( Třeba by věděl Viktor.

Odesláno (upraveno)
  B.F.G. napsal:
Datumovka mohla být větší a čísílka na power reserve krapet větší.

Aby ses nezbláznil, hnidopichu.. :D :D :D

Upraveno uživatelem New Milis
Odesláno
  New Milis napsal:
Díky Viktorovu prodejnímu inzerátu a YPOvu pošťouchnutí jsem objevil značku Limes - musím říct, že dlouho (aspoň 2 dny...) mě žádné (dostupné) hodinky nedostaly, jako tyhle. Škoda, že moc nejsem na oblekovky...

Moc hezký !

Odesláno
  New Milis napsal:
Aby ses nezbláznil, hnidopichu.. :D :D :D

Já a zbláznit? :baaasmiley: Jen stárnu, na datum bych neviděl a zapomínám to natahovat :D Možná by bylo lehčí mít pořád po ruce asistentku, která by mi říkala kolik je hodin....

• po měsících...
Návštěvník Kamil
Odesláno
  kubson napsal:
mohu se u icklera poptat

Ptal ses na tu cenu?

Zatím jsem je našel kolem 1700 tojro.

• po měsících...
Odesláno
  Baker napsal:
Novy model - Limes Pharo Moonphase Chronograph. ETA 7751 (High Grade finish), prumer 41mm, WR 50m, safir s AR.

Na me to pusobi jak levny cinsky hodinky v cene desitek dolaru na ebay.. vubec se mi nelibi (co se tyce zpracovani, znacky atp, vim, ze to bude nekde jinde, ale prvotni pocit z toho mam negativni..silne).

Odesláno

spajdy: tahle hranice mezi timhle a čínou se tu probírala - je pravda, že s průměrným estetickym cítěním žroutů tataráku a chlastačů piva je to asi pod rozlišovací schopností, ale podle mě se podceňuješ.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...