Povidláček Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Ahoj, chci se zeptat, jestli někomu z vás taky občas blbnou SZ? Občas se mi stává na mobilu, že mi tapatalk neodešle opakovaně celý text zprávy, ale třeba jen první dvě tři věty... stává se mi to hlavně u delších textů (ale ne zas nějaký obří litanie). Zkoušel jsem se pak na mobilu přihlásit normálně v prohlížeči a poslat to klasika, bez tapa, ale zas...to samý.... Tuhle jsem musel jednomu členovi radči napsat smsku, jinak bych mu nic nesdělil Když tak nad tím přemýšlím, na PC se mi to asi zatím nestalo (nepamatuju se), jen na mobilu.. Je to mobilem? Tapa? Jsem kopyto? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Hele taky se mi to nedávno stalo, napsal jsem elaborát a pak došly jen asi první dvě věty. Všiml jsem si toho až po nechápavé reakci druhé strany...bude tedy asi problém na straně Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Mně to dělá i v Safari na telefonu, takže to nebude jen Tapatalkem, ikdyž tam mám stejnej problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lordsoft Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Mne sa to dialo ked som pridal emoji ikonky.. neuseklo vam to prave po nich? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Hele a víš, že jo? Porovnávám to co se podařilo odeslat v SZ s tím, co jsem pak zkopčil do tý smsky a fakt to je useknutý od smajlíka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Jj, muzu potvrdit. V tapatalku pouzivam jen textove emotikony (klasicky zavorka, dvojtecka atd.) a ne ty emoji definovane v telefonu, jinak to blbne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Aha. Tak dobrý vědět! Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 13. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2018 Vidí někdo stav plnosti schránky? A kolik je prosím aktuální limit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2018 Nevidím. Mám dojem že to zmizelo jak se vyřešil ten poslední problém. Limit by mě taky zajímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se