Koren Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Prosím o radu v tomto životním dilematu Vážně se nemohu rozhodnout. Dík všem. Obrázky mi tradičně nejdou vložit, takže omluva
New Milis Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 (upraveno) Myslíš tyhle? Nevím, za mě asi ty Oris... Ale koukni sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9550 a třeba sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=11724 Upraveno 27. března 2008 uživatelem New Milis
Jaem Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Mne sa viac pozdavaju Longines - zaujimavejsi tah, menej "tuctova" luneta, pekne rucicky...
mac Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Trošku mě při porovnávání mátla ta rozdílná velikost obrázků. Když jsem si obrázky srovnal na stejnou velikost, myslím že Oris jsou "zajímavější".
Jakubisko Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Orisy mel kdosi na poslednim sraze a byly fajn. Krasne, neokoukane, masivni.
New Milis Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 mac napsal: Trošku mě při porovnávání mátla ta rozdílná velikost obrázků. Když jsem si obrázky srovnal na stejnou velikost, myslím že Oris jsou "zajímavější". Trošku jsem to opravil..
grippo Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Každopádně jsou podle mě zajímavější ty Orisy, ale myslím, že nejdůležitější je si oboje vyzkoušet, jak ti sednou.
mac Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 New Milis napsal: Trošku jsem to opravil.. Dobrá práce. Ještě trošku pootočit a přidat chlupatou mužskou ruku a pak to teprve bude to správný rozhodování
Koren Odesláno 27. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Plácám se v tom už měsíc. Už jsem odselektoval eposy, edoxy a taky tag heuery. teď tu visí tyhle dvoje. U orisů jsem uvažoval ještě o model tt1, 1000 m. Ale asi to nebude kus železa, po kterym toužim. Dík za ty obrázky, to jsou přesně ony. Nahrává mi to nějak dlouho.
midloch Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Jednoznačně ORIS, Longíny jsou podle mě spíše společenské konzervativní hodinky a sportovní se mi od nich vůbec nelíbí. Orisi má Night in Gale tak pro zkušenosti se zeptej rozhodně ho jako odborníka.
Andreas.ks Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Jednoznačně Oris... Zajímavý a velice příjemný tvar pouzdra, ruček i indexů... Akorát podle toho obrázku se zdá, že nepůjdou přesedlat na kůži...
Návštěvník YPO Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Andreas.ks napsal: ..........se zdá, že nepůjdou přesedlat na kůži... a proč to dělat ? ..... tyhle experimenty většinou nikam nevedou - hlavně u dražších věcí ...... dovedeš si představit Q7 na 13" kolech ? .... já ne jinak samozřejmě Oris ...... ty Longiny naživo vypadají dost "lacině"
midloch Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 YPO napsal: a proč to dělat ? ..... tyhle experimenty většinou nikam nevedou - hlavně u dražších věcí ...... dovedeš si představit Q7 na 13" kolech ? .... já ne To já si neumím představit ani tu Q7 - Mastodontní Derivát Pseudo Automobilu Určeného k Prezentaci Ega Zkráceně: MDAPAUPE
Conrad Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Sportovní Oris, do opery Longines. / tedy ne tyhle /
Návštěvník YPO Odesláno 27. března 2008 Nahlásit Odesláno 27. března 2008 midloch napsal: To já si neumím představit ani tu Q7 - Mastodontní Derivát Pseudo Automobilu Určeného k Prezentaci Ega Zkráceně: MDAPAUPE jasně byl to příklad ..... mně tyhle monstrózní vozy taky nic neříkají ..... protože na ně nemám potřebnou hotovost ...... jó já kdybych měl dva domy v Brně ale životní úroveň se pomalu zvyšuje .... dřív jsem pil Rum z Plzně teď už piju Rum z Kuby
Koren Odesláno 27. března 2008 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2008 Oris vede, no výborně, v skrytu duše jsem si to myslel.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se