Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Trošku mě při porovnávání mátla ta rozdílná velikost obrázků. Když jsem si obrázky srovnal na stejnou velikost, myslím že Oris jsou "zajímavější".

Odesláno
  mac napsal:
Trošku mě při porovnávání mátla ta rozdílná velikost obrázků. Když jsem si obrázky srovnal na stejnou velikost, myslím že Oris jsou "zajímavější".

Trošku jsem to opravil..

Odesláno
  New Milis napsal:
Trošku jsem to opravil..

Dobrá práce. Ještě trošku pootočit a přidat chlupatou mužskou ruku a pak to teprve bude to správný rozhodování :smile_anim:

Odesláno

Plácám se v tom už měsíc. Už jsem odselektoval eposy, edoxy a taky tag heuery. teď tu visí tyhle dvoje. U orisů jsem uvažoval ještě o model tt1, 1000 m. Ale asi to nebude kus železa, po kterym toužim. Dík za ty obrázky, to jsou přesně ony. Nahrává mi to nějak dlouho.

Odesláno

Jednoznačně ORIS, Longíny jsou podle mě spíše společenské konzervativní hodinky a sportovní se mi od nich vůbec nelíbí.

Orisi má Night in Gale tak pro zkušenosti se zeptej rozhodně ho jako odborníka.

Návštěvník YPO
Odesláno
  Andreas.ks napsal:
..........se zdá, že nepůjdou přesedlat na kůži...

a proč to dělat ? ..... tyhle experimenty většinou nikam nevedou - hlavně u dražších věcí ...... dovedeš si představit Q7 na 13" kolech ? .... já ne

jinak samozřejmě Oris ...... ty Longiny naživo vypadají dost "lacině"

Odesláno
  YPO napsal:
a proč to dělat ? ..... tyhle experimenty většinou nikam nevedou - hlavně u dražších věcí ...... dovedeš si představit Q7 na 13" kolech ? .... já ne

To já si neumím představit ani tu Q7 - Mastodontní Derivát Pseudo Automobilu Určeného k Prezentaci Ega :thumbsup_anim:

Zkráceně: MDAPAUPE

Odesláno

Sportovní Oris, do opery Longines. / tedy ne tyhle /

Návštěvník YPO
Odesláno
  midloch napsal:
To já si neumím představit ani tu Q7 - Mastodontní Derivát Pseudo Automobilu Určeného k Prezentaci Ega :thumbsup_anim:

Zkráceně: MDAPAUPE

jasně byl to příklad ..... mně tyhle monstrózní vozy taky nic neříkají ..... protože na ně nemám potřebnou hotovost ...... jó já kdybych měl dva domy v Brně :)

ale životní úroveň se pomalu zvyšuje :) .... dřív jsem pil Rum z Plzně teď už piju Rum z Kuby

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...