snake Odesláno 3. února 2021 Nahlásit Odesláno 3. února 2021 Dneska jsem měl chvilku na ruce tyhle Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Juraj11 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cdale Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Dneska SpeedmasteryOdesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk
distar Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Na tahu(konečně) fakt POhoda Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 (upraveno) Dneska golfovky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. února 2021 uživatelem pciza
Vladino125 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Kolegovia sú tie PO s ťahom pohodlne ? Počul som že nie je moc pohodlný.
Juraj11 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Kolegovia sú tie PO s ťahom pohodlne ? Počul som že nie je moc pohodlný. Na tahu jsou nejlepší Sent from my iPhone using Tapatalk
distar Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Před hodinou, Vladino125 napsal: Kolegovia sú tie PO s ťahom pohodlne ? Počul som že nie je moc pohodlný. Mám je původně na origo gumě, tah jsem kupoval dodatečně a taky se trochu obával, ale jak ho doladíš půldílkem, aby seděl akorát, nemá žádnou chybu
Vladino125 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 Ďakujem pekne. Len zohnať ho v dobrej cene. Inak je za raketu.
distar Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 před 27 minutami, Vladino125 napsal: Ďakujem pekne. Len zohnať ho v dobrej cene. Inak je za raketu. To jo, taky jsem sháněl, u AD 23K nakonec jsem koupil na chrono24 v CH za 11200,- bez DPH, dnes přišel a hned nasazen
Vladino125 Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 To jo, taky jsem sháněl, u AD 23K nakonec jsem koupil na chrono24 v CH za 11200,- bez DPH, dnes přišel a hned nasazenAj tak mi to príde dost Je tam mikroregulacia ?
distar Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 před 1 minutou, Vladino125 napsal: Aj tak mi to príde dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Laciny to neni no, ale guma stoji 10, takze me to prijde adekvatni.
distar Odesláno 4. února 2021 Nahlásit Odesláno 4. února 2021 před 10 minutami, Vladino125 napsal: Aj tak mi to príde dost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je tam mikroregulacia ? Bohuzel neni, ale half článkem jsem to doladil na akorat
Pivas Odesláno 5. února 2021 Nahlásit Odesláno 5. února 2021 Jsou super! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Odesláno 8. února 2021 V 4. 2. 2021 v 18:38, Vladino125 napsal: Kolegovia sú tie PO s ťahom pohodlne ? Počul som že nie je moc pohodlný. Až teď když jsem se na ten tah podrobněji podíval vidím, že nemá žádnou mikroregulaci. Tak to mám štěstí, že mám hodinky raději volnější a snesu tak větší rozpětí. Jinak nevím co by na tahu mohlo bejt nepohodlnýho, když už člověk vychytá dýlku. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
rekib1 Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Odesláno 8. února 2021 V 4. 2. 2021 v 18:38, Vladino125 napsal: Kolegovia sú tie PO s ťahom pohodlne ? Počul som že nie je moc pohodlný. Za mě tah na PO není zrovna moc pohodlný, měl jsem na PO Good Planet a pak jsem to prodal komplet...ale je to můj názor...zase tah je věčný!...vždy je to něco za něco
Vladino125 Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Odesláno 8. února 2021 Ďakujem Vám pekne za info. Asi najlepšie len skúsiť a spravit si vlastný názor.
Kid_A Odesláno 8. února 2021 Nahlásit Odesláno 8. února 2021 Smpcka na kozi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cdale Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Odesláno 9. února 2021 Dneska máme na snídani sandwitch. Double sapphire with milkshake Odesláno z mého SM-G998B pomocí Tapatalk
Vjace Odesláno 9. února 2021 Nahlásit Odesláno 9. února 2021 8:27 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se