EpsteinBarr Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 obyc AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 před 15 hodinami, Juraj11 napsal: Staré PO mě neskutečně přitahují. Měl jsem keramiky PO,mám keramický vlnky,ale tyhle mě prostě něčím lákají Jó, POčka a keramický vlnky, moje zatím TOP omegy. Ještě ATčka k tomu a skoro bych mohl být spokojený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 2. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2023 před 3 hodinami, EpsteinBarr napsal: obyc AT Někdo mi u Hanáky vyfouknul verzi s bleděmodrou vteřinovkou, na který jsem se chtěl zajít kouknout. A to bych přísahal, že je měli ještě před pár dny na webu skladem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathann Odesláno 4. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. června 2023 Starý náměstí v HK a starý dobrý PO. Krásný den na procházku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 AT kancl diving Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirdis Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 @Petr15 co je to za naramok? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr15 Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Jean Rousseau, dělají jako OEM přímo pro Omega, ale jedou i svoje řady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. června 2023 Kurňa další AT tady. No musím říct, že co na ně tady tak koukám, tak se mně ta jednobarevná modrá od @EpsteinBarr líbí čím dál víc. Možná nakonec převálcuje to moji světlejší, pokud se někdy rozhoupu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 U mna to malo rovnaky postup...no, nestazujem sa. A som zvedavy, kedze po dlhej dobe sa vratia jedny GS z kupelov, ktore uz nedockavo ocakavam, ci sa pokusia co i len konkurovat tymto obycajnym AT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 Po dlhšej dobe zas na ruke Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 6. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2023 před 13 hodinami, EpsteinBarr napsal: U mna to malo rovnaky postup...no, nestazujem sa. A som zvedavy, kedze po dlhej dobe sa vratia jedny GS z kupelov, ktore uz nedockavo ocakavam, ci sa pokusia co i len konkurovat tymto obycajnym AT. Ty AT mě taky hodně lákají. Kdyby jen měly normální sponu na tahu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 21 hodinami, Fade napsal: Ty AT mě taky hodně lákají. Kdyby jen měly normální sponu na tahu... Co Ti vadí na téhle sponě? Macatou ji má většina hodinek tak tady to beru jako příjemný pozitivum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. června 2023 před 1 minutou, Radik napsal: Co Ti vadí na téhle sponě? Macatou ji má většina hodinek tak tady to beru jako příjemný pozitivum. Hlavně vzhled, ale taky mi dost chybí mikroregulace. Stačí spona z nových Moonwatch, která rozhodně není masivní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 Masivna spona na AT? Ked prejdes prstom po tahu, nedokazes zistit, kedy si na spone a kedy na clankoch tahu. Je absolutna pohodlna. K mikroregulacii - priznam sa, ze toto posudit ziadnym sposobom nedokazem. Okrem potapacskych extenzii spony s mikroregulaciou nemam. Jediny problem s originalnym tahom som mal prave pri poslednych moonoch. Uz som sa bavil s Rudom, ze si objednam tu novu sponu s mikroregulaciou. Potom si vsimol, ze na novom tahu je polovicny clanok "skryty" v spone, ktorym sa da tah predlzit. Odvtedy je to na 100% a super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 před 6 hodinami, EpsteinBarr napsal: Masivna spona na AT? Ked prejdes prstom po tahu, nedokazes zistit, kedy si na spone a kedy na clankoch tahu. Je absolutna pohodlna. K mikroregulacii - priznam sa, ze toto posudit ziadnym sposobom nedokazem. Okrem potapacskych extenzii spony s mikroregulaciou nemam. Jediny problem s originalnym tahom som mal prave pri poslednych moonoch. Uz som sa bavil s Rudom, ze si objednam tu novu sponu s mikroregulaciou. Potom si vsimol, ze na novom tahu je polovicny clanok "skryty" v spone, ktorym sa da tah predlzit. Odvtedy je to na 100% a super. Nene, já jsem zmiňoval, že běžný překlápěčky jsou masivní, tak co může být špatně s touhle. Ale věřím, že mikroregulace může být ten zásadní problém pro někoho. Já mívám hodinky dost navolno, tak jsem k tomu naštěstí celkem tolerantní, ale dobrý vědět, protože půldílky jsou to jediný, který to v tomhle případě jistí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 (upraveno) Přezul jsem konečně na gumu a musím říct, že mě její pohodlnost neskutečně překvapila. To taková guma na Béčkách je oprotí té od Omegy mučící nástroj. Tah je sice tah, ale cokoliv jinýho, kde si lze hrát s barvama, z nich udělá úplně jiný hodinky. Upraveno 8. června 2023 uživatelem Radik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 8. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2023 K tej spone, to bolo urcene @Fade POcka nadherne. Vzdy sa mi tie hodinky neskutocne pacili. Ale zial, aj smp si museli najst noveho majitela kvoli heliaku. Ale raz to snad prebojujem. Naposledy som skusal kamaratove titanove PO na rubber strap. Cakal som nieco "divne" pri vyske 16mm, ale bol som extremne milo prekvapeny. Sedeli mi ako uliate. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 13 hodinami, Radik napsal: Přezul jsem konečně na gumu a musím říct, že mě její pohodlnost neskutečně překvapila. To taková guma na Béčkách je oprotí té od Omegy mučící nástroj. Tah je sice tah, ale cokoliv jinýho, kde si lze hrát s barvama, z nich udělá úplně jiný hodinky. Tohle vypadá opravdu dobře. Mě se PO taky líbí, jen jsou už hodně vysoké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 Zitra jedem Vltavu, takze Orliky byla tradicne jasna volba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 9. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2023 před 3 hodinami, Vorel napsal: Tohle vypadá opravdu dobře. Mě se PO taky líbí, jen jsou už hodně vysoké Je to o zvyku. Samozřejmě, že když jsem je nasadil po Nomosech, tak jsem to chvíli rozdejchával Ale po pár dnech už o nich ani nevím. Natož pak když jsem je odlehčil tímhle řemenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se