Jocker Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Než půjdou na servis, tak se chvíli dostaly na ruku dneska i Commandery a přišly hadry od ArtemStraps, budou to orvní zkušenosti s hadrou, tak uvidíme jak mi to bude sedět…
Pivas Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května @Jan7 - Novinka,nebo už je mas delší dobu? Každopádně gratuluji!
Jan7 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 17 minutami, Pivas napsal: @Jan7 - Novinka,nebo už je mas delší dobu? Každopádně gratuluji! Díky, mám je dva měsíce z DE. Nenosil jsem je, čekal jsem na tah z Onyxu. Teď jsou jedny na Bazoši.
ygys Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května V 2. 5. 2025 v 16:10, Humanzero napsal: Dnes v Omega butiku. Cenovka 297tis neprodejné Aktúalne na chrone nové nenosené spolu s ocelovým tahom v EU za 14.5k € Pre niekoho kto po hodinkách naozaj túži a nechce ich len repredať mi nedáva moc zmysel na ne čakať
Humanzero Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 9 minutami, ygys napsal: Aktúalne na chrone nové nenosené spolu s ocelovým tahom v EU za 14.5k € Pre niekoho kto po hodinkách naozaj túži a nechce ich len repredať mi nedáva moc zmysel na ne čakať Nějak jsem ještě nedospěl do stádia posílat 375tis za hodinky na druhý konec Evropy a čekat pak na hodinky, které jsem neviděl v reálu, ale pouze na fotce. Respekt těm, kdo v tom mají praxi a vše dopadlo v pohodě.
Vjace Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 4 minutami, Humanzero napsal: Nějak jsem ještě nedospěl do stádia posílat 375tis za hodinky na druhý konec Evropy a čekat pak na hodinky, které jsem neviděl v reálu, ale pouze na fotce. Respekt těm, kdo v tom mají praxi a vše dopadlo v pohodě. Ono je to v pohodě, pokud ovšem nekupuješ od soukromého prodejce, ale od registrovaného dealera, pak není s reklamací problém (osobní zkušenost). A pokud se bavíme o dealerské nabídce v EU, pak jsou na C24 v tuto chvíli nejlevnější nové za 384.300,- Kč vč. dopravy. To je přes 87.000,- Kč premium. Pro někoho v pohodě, pro někoho hodně. Já jsem tedy ve druhé skupině... 1
Vjace Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května (upraveno) A abych jen neplkal (omlouvám se za hroznou kvalitu fotku, ale bylo na chodbě s málem světla)... Upraveno 3. května uživatelem Vjace 1 2
Jan7 Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Tak jsme se doma podělili. Já hodinky, žena kamínek. 5 1
Jocker Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Commandery na Artem Nato ( design jako origo ) 1
Joseph Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května On 5/6/2025 at 11:03 AM, Jocker said: Commandery na Artem Nato ( design jako origo ) Toto sa nenormalne hodi dokopy
Jocker Odesláno 7. května Nahlásit Odesláno 7. května Origo Omega je stejný barevně, ale nechce se mi obnošovat. A je to pravda, že ta barevná kombinace tomu sedne jak ordel na hrnec a je to mnohem hezčí než na origo tahu;)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se