pepyczek Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Včera jsem měl díky Honzovi možnost si je vyzkoušet, velikosti jsem se bál zbytečně . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ave1112 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 PO Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pciza Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 AT Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Odesláno 5. října 2019 Trochu ozivenia - dlho si tu nebol x33
bobi Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Odesláno 6. října 2019 Je hezky,tak máme jednou za čas vycházku ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Odesláno 7. října 2019 Taky PO. Tak nějak na ně opět došla řada. Proč mně ale najednou leží v hlavě Hamiltony, když bych s tímhle měl bejt spokojenej?! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ponorka9 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Taky PO. Tak nějak na ně opět došla řada. Proč mně ale najednou leží v hlavě Hamiltony, když bych s tímhle měl bejt spokojenej?! DSCN2274.JPG DSCN2282.JPGJá myslel, že už je nemáš...jsou pořád nej:)
M-72 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Teď pár dní se 125 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Radik Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Já myslel, že už je nemáš...jsou pořád nej:) Nestraš, vždyť měly bejt definitivní
Vladino125 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 (upraveno) Nestraš, vždyť měly bejt definitivní Ale ?iba měly bejt? definitívny. Upraveno 8. října 2019 uživatelem Vladino125
Radik Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Ne, to, ze jedny definitivni stale na ruce nefungujou, uz jsem poznal. Ale tyhle by mne fakt chybely
ponorka9 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 definitivní hodinky - stejně magický pojem, jako ideální žena:)
tikzot Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 Moje stary otloukanky zpet na tahu;-) porad maj svy kouzlo! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
palmone1 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Odesláno 8. října 2019 To pozeram, pekne je ich opat vidiet... parada Teď pár dní se 125
Seamaster Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Ja mam svy 125ky uz 9 mesic v Prazskym hodinarstvi, pocitam ze budou ve finale mit i vodotrysk Uz se na ne moc tesim!
bobi Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 POčka ... ,opět na malé vycházce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
M-72 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Ja mam svy 125ky uz 9 mesic v Prazskym hodinarstvi, pocitam ze budou ve finale mit i vodotrysk Uz se na ne moc tesim!Jsem slyšel z tajných zdrojů, že se tam něco peče. Prý funglovka pouzdro ;-)
Seamaster Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 je to tak. NOS vse az na strojek a cifr. Ale trochu na tom myslim maturujou
M-72 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Odesláno 9. října 2019 Ty moje dávaly dohromady přímo v Bienne. Kluci to u nás ale taky zmáknou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se