pepyczek Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Včera jsem měl díky Honzovi možnost si je vyzkoušet, velikosti jsem se bál zbytečně . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 x33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ave1112 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 AT Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 5. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2019 Trochu ozivenia - dlho si tu nebol x33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 6. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2019 Je hezky,tak máme jednou za čas vycházku ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 7. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2019 Taky PO. Tak nějak na ně opět došla řada. Proč mně ale najednou leží v hlavě Hamiltony, když bych s tímhle měl bejt spokojenej?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Taky PO. Tak nějak na ně opět došla řada. Proč mně ale najednou leží v hlavě Hamiltony, když bych s tímhle měl bejt spokojenej?! DSCN2274.JPG DSCN2282.JPGJá myslel, že už je nemáš...jsou pořád nej:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Teď pár dní se 125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Já myslel, že už je nemáš...jsou pořád nej:) Nestraš, vždyť měly bejt definitivní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladino125 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 (upraveno) Nestraš, vždyť měly bejt definitivní Ale ?iba měly bejt? definitívny. Upraveno 8. října 2019 uživatelem Vladino125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Ne, to, ze jedny definitivni stale na ruce nefungujou, uz jsem poznal. Ale tyhle by mne fakt chybely Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ponorka9 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 definitivní hodinky - stejně magický pojem, jako ideální žena:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 Moje stary otloukanky zpet na tahu;-) porad maj svy kouzlo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palmone1 Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 To pozeram, pekne je ich opat vidiet... parada Teď pár dní se 125 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ja mam svy 125ky uz 9 mesic v Prazskym hodinarstvi, pocitam ze budou ve finale mit i vodotrysk Uz se na ne moc tesim! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 POčka ... ,opět na malé vycházce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ja mam svy 125ky uz 9 mesic v Prazskym hodinarstvi, pocitam ze budou ve finale mit i vodotrysk Uz se na ne moc tesim!Jsem slyšel z tajných zdrojů, že se tam něco peče. Prý funglovka pouzdro ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 je to tak. NOS vse az na strojek a cifr. Ale trochu na tom myslim maturujou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 9. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. října 2019 Ty moje dávaly dohromady přímo v Bienne. Kluci to u nás ale taky zmáknou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se